LeoAureus 28.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Wydawało się że jako dwie połowy przyciągamy się wzajemnie i jest nam razem tak w sam raz dobrze. Dobrze ,bo każdy gest i każde słowo wyjątkowo mi pasowały. Mogłabym patrzeć godzinami i nic co robi nie denerwowało mnie ani mi nie przeszkadzało. Aisha, jesteś teraz na etapie "jak on ślicznie pluje", ale to przechodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 28.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ostatnio oglądałam w telewizji film Wpadka .Trzy przyjaciółki, niezamężne kobiety sukcesu około 40-tki, spotykają się regularnie, aby poplotkować, skarżyć się na męski rodzaj i brak życia miłosnego. Kiedy Kate (Andie MacDowell) zaczyna się umawiać z 25-letnim nienasyconym adonisem, romantycznych i uroczym, jej przyjaciółki knują intrygę - na poważnie. W filmie miłość tych dwojga była pokazana w taki sposób, ze oglądając pozazdrościłam bohaterce obejrzyj sobie koniecznie ten film...pokazuje miłośc miezy starszą kobietą a młodym chłopakiem w sposób czuły, zabawny, sexowny ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts