Dawidowski 18.05.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Na dole w holu za wysoko o ok 2cm wyleli mi posadzkę z miksokreta, będę miał problem z ułożeniem terakoty. Poziom terakoty po ułożeniu będzie równy z progiem drzwi wejściowych. Czy jest jakiś sposób oprócz skucia posadzki na jej obniżenie o ok 2cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nie.Tylko podnieś drzwi wejściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 19.05.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Na dole w holu za wysoko o ok 2cm wyleli mi posadzkę z miksokreta, będę miał problem z ułożeniem terakoty. Poziom terakoty po ułożeniu będzie równy z progiem drzwi wejściowych. Czy jest jakiś sposób oprócz skucia posadzki na jej obniżenie o ok 2cm? możesz wypozyczyć maszynę do zdzierania posadzki ok. 200zł/doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMS 19.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 możesz wypozyczyć maszynę do zdzierania posadzki ok. 200zł/doba I upieprzyć się przy tym niemiłośiernie z mizernym skutkiem na koniec, który i tak będzie wymagał wylania masy samopoziomującej. Moja rada: zostawić jak jest, próg w niczym nie jes potrzebny a wręcz przeciwnie, przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 I upieprzyć się przy tym niemiłośiernie z mizernym skutkiem na koniec, który i tak będzie wymagał wylania masy samopoziomującej. Moja rada: zostawić jak jest, próg w niczym nie jes potrzebny a wręcz przeciwnie, przeszkadza. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzyba 01.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Miałem tak samo. Wykułem i podniosłem nadproża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts