nonaq 18.05.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 WitamMuszę wykonać 2 bramy przesuwne po 4m szerokości i ok 2 m wysokości. Muszą być szczelne. Pomyślałem o zastosowaniu paneli PCV. Coś takiego : http://www.topfence.eu/index.html Czy ktoś ma takie ogrodzenie ? Jak to jest trwałe, jak się stosuje ? Nigdzie na żadnym forum nie znalazłem żadnych informacji na ten temat. Czy polecacie coś innego do zabudowy profilu takiej bramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No wcale to głupie nie jest. Ja podchodzę do tematu ogrodzenia tak że ma być tanie i dobrze wyglądać. Jak to to się nie przewróci pod ciężarem dużego skaczącego psa to biorę Może ktoś się jeszcze wypowie, może ktoś widział? Dotknął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 12.06.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dostałem wycenę na ogrodzenie 20 mb z bramą i furtką. Miało by to kosztować 5,2 tyś zł. Cena taka sobie, nie drogo ale też nie tanio ,,, PS.Robią tez z tego wiaty i altanki, nawet ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 12.06.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 W życiu bym nie chciał czegoś takiego. Płot to ma być coś solidnego. Plastik kojarzy mi se z latwopalnoscia i tandetą. Mozna ladny drewniany zrobic i na pewno nie za takie pieniadze. Podmorowka z kostki brukowej np i szczebelki z drewna. Mnie taki plot bedzie kosztowal 2000 tys material i 3000 robocizna. 35 mb. Brama liczona osobno, bo otwierana pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 17.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zrobiłeś już ? Jesli tak to dawaj zdjęcia tej kostki brukowej jako podmurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylviaa222 24.09.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ogrodzenie z plastiku wcale nie musi być tandetne, brzydkie i niesolidne, a wręcz przeciwnie. Mój znajomy znalazł fajne ogrodzenie tutaj: http://www.ogrodzeniaplastikowe.pl/ . Wybrał ogrodzenie exclusive i jest zadowolony, więc warto się zastanowić nad zastąpieniem drewna plastikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 24.09.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ogrodzenie z plastiku wcale nie musi być tandetne, brzydkie i niesolidne, a wręcz przeciwnie. Mój znajomy znalazł fajne ogrodzenie tutaj: http://www.ogrodzeniaplastikowe.pl/ . Wybrał ogrodzenie exclusive i jest zadowolony, więc warto się zastanowić nad zastąpieniem drewna plastikiem i zarejstrowalas sie na forum tylko po to zeby w watku sprzed 4 lat powiedziec ze twoj znajomy jest zadowolony z firmy z linku? oj tandetna reklama jak te ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts