MI1719502487 19.05.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam, a czy ktoś słyszał, a może ma grzejniki E.C.A. http://www.grzejnikieca.pl/ ? Czy ktoś może się na ich temat wypowiedzieć? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MI1719502487 21.05.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czy naprawdę nikt nie ma tych grzejników?A może jakiś instalator miał z nimi do czynienia i może się na ich temat wypowiedzieć?Byłabym ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotr 17.11.2020 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Użytkuję od 2009 roku. Ogółem piętnaście grzejników typu VK dolnozasilane. Nic im nie mogę zarzucić, nie zauważam ich a tzn. że robią to do czego je stworzono. Kolor stabilny, żadnej korozji zewnętrznej, a działanie po prostu grzeją i niech tak jeszcze zostanie:) Ogółem uważam że to dobre grzejniki. Reprezentują dobry stosunek jakości do ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts