koles133 19.05.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 CZe jestem tutaj nowy i mam taki problem: Chce zrobic wylewke na poddaszu, myslalem o styropianie gr 5 cm?? Tylko jest tak problem, na stropie lezy juz bardzo dlugo welna szklana i teraz nie wiem czy mozna polozyc tyropian na tej welnie czy welne trzeba zlikwidowac, jesli ktos cos wie to z gory dzieki za odpowiedzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.05.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Jeżeli jest to miękka wełna , a poddasze będzie użytkowe to trzeba zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 19.05.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 lepiej zdjąć,może być nadgniła,nierówna,pod styropianem powinno być w miarę stabilne podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts