Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek dopioni:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 154
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nareszcie znalazłam :)

Wnętrza pięknę, już się nimi zachwycałam na innych wątkach...

Czy ta podłoga powyżej to też żywica? Kurde kiepsko to wygląda, chociaż na zdjęciu z kanpą- podłoga prezentuje się nieziemsko :)

Nikola79, Olgusieniunieczka witam serdecznie w moim szeregowcu. Dziękuję za komplementa. Co do poduszek, to też jakiś niedosyt czuję, chyba dodam do nich jeszcze dwie prostokątne z szarego filcu (poszukuję, ale znaleźć nie mogę, chyba każę je sobie w końcu uszyć). Ta szara podłoga to polerowana posadzka samopoziomująca pokryta przeźroczystą żywicą. Salon mam od wschodu i gdy świeci słońce te nierówności są bardzo widoczne:(

Kuchnia - miodzio ! prosta i z klasą :yes:

Super ściana przy schodach i lampy - ekstra! ach ... cała ta klatka schodowa wygląda świetnie :D (co to za lampy ? - bardzo mnie się widzą :))

Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony tego pięknego domku ...

:D Piękne dzięki za tak miłe słowa! Lampy zakupione w necie, ale takie same są w Leroy Marlin. Firma Massive.

Kurde blaszka, pomimo tych okropności, które wygadujesz na swoją podłogę podoba mi się straszliwie!!! Zamieść proszę jeszcze jakieś zdjęcie poglądowe swojej podłogi :) A jak ze śliskością takiej podłogi? Bo u mnie 13-miesięczny szałaput...i jeszcze bardziej szalona kocica ;)

Pozdrawiam i z nieukrywaną niecierpliwością czekam na ciąg dalszy postępów.

olgusieniunieczka to podłoga, gdyby była dobrze, fachowo wykonana zapewne byłaby piękna. Te "kratery" odejmują jej jednak uroku. Jeśli znajdziesz sprawdzoną firmę, jedz koniecznie do kilku jej klientów, porozmawiaj z ludzmi, pomacaj, pooglądaj z bliska. Wybierz firmę, która zajmuje się tym od lat. Ja byłam trochę nierozsądna i pojechałam zobaczyć prywatną podłogę wykonawcy. Wiadomo, jak się robi swoją, to inaczej się do sprawy podchodzi... A tu pan się mocno śpieszył, coby kasę zgarnąć no a jaki tego efekt, to widać na zdjęciach. Poza tym ten pan nie robił w swoim życiu tych podłóg zbyt wiele (obawiam się, że moja była jedną z pierwszych). Gdybym teraz wybierała podłogę na parter, wybrałabym to samo, ale nie u "firmy" contractors. Podłoga nie jest śliska, świetnie sprawdza się na podłogówce. Także ja nie jestem niezadowolona z materiału, z którego ona jest zrobiona , tylko z beznadziejnego wykonania.

Jak umyję podłogę to dodam kilka fotek;)

Aniazzielonego chyba masz rację co do tych poduszek. Spróbuję dodać większe z szarego filcu, a jak mimo to nie będzie grało, to te "glamour'owskie" zaniosę jednak do sypialni (też będzie szaro-czarno-biała).

Pozdrawiam:)

olgusieniunieczka specjalnie dla Ciebie wklejam zdjęcie salonu. Podłoga z bardzo daleka i przy sztucznym świetle prezentuje się zdecydowanie lepiej. Przy okazji zerknijcie na mój mocno "wyszukany" kominek (zostanie właśnie taki prosty) i ścianę z cegły rozbiórkowej. Nie śmiać się z telewizorka! Kiedyś zawiśnie tam większy, w rozmiarze wnęki. Stolik tymczasowy. Nie wiem tylko co z tym żyrandolem. Napaliłam się na niego jak durna, ale jakoś nie wyobrażałam sobie jego rozmiaru i też mi się jakiś za mały wydaje i chyba przeniosę go do przedpokoju.

http://images44.fotosik.pl/298/d27f1517ad4c48a6med.jpg

Kochani,przepraszam za zaniedbanie, ale to nie moja wina. Net mi ledwo hula (blueconnect), poodpowiadam na pyt. po piątym. Postaram się też powklejać jakieś nowe fotki.

Nawet nie mam pewności, czy ta odp. mi przejdzie , bo ostatnio się naprodukowałam i dupa. Dziękuję wszystkim za dobre słowo i byle do soboty:)

Dopioni przyłączam się do grupy wielbicieli Twojej kuchni. Jeszcze proszę o zdjęcia z drugiej strony wyspy jeśli możesz.

Zdradź też proszę co to jest to na górze mebli w kuchni, co łączy meble na jednej i drugiej ścianie, to z meblami zamówiłaś czy to jakiś taki panel specjalny do podwieszenia szafek?

Jeśli chodzi o Twoją kanapę to ja w ogóle zrezygnowałabym z poduszek, co by zresztą pasowało do stylu reszty Twoich pomieszczeń

A wykonawcy podłogi nie odpuszczaj choćby nie wiem co, bo racja jest po Twojej stronie. Jak nie umiał robić takiej podłogi, to mógł się nie brać a nie na siłę wszystko żeby tylko pieniądze z człowieka wydusić. Och...

Pozdrawiam.