Nikola79 21.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 witam piekny domek kuchnia super łazienki tez, pytałas o poduszki jak dla mnie do tej kanapy szukała bym dalej, poduszki fajne ale jakos kompletnie mi gina na tej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.05.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 http://images45.fotosik.pl/296/d16f997c68fd03a0med.jpg Nareszcie znalazłam Wnętrza pięknę, już się nimi zachwycałam na innych wątkach... Czy ta podłoga powyżej to też żywica? Kurde kiepsko to wygląda, chociaż na zdjęciu z kanpą- podłoga prezentuje się nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 24.05.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Nikola79, Olgusieniunieczka witam serdecznie w moim szeregowcu. Dziękuję za komplementa. Co do poduszek, to też jakiś niedosyt czuję, chyba dodam do nich jeszcze dwie prostokątne z szarego filcu (poszukuję, ale znaleźć nie mogę, chyba każę je sobie w końcu uszyć). Ta szara podłoga to polerowana posadzka samopoziomująca pokryta przeźroczystą żywicą. Salon mam od wschodu i gdy świeci słońce te nierówności są bardzo widoczne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Kuchnia - miodzio ! prosta i z klasą Super ściana przy schodach i lampy - ekstra! ach ... cała ta klatka schodowa wygląda świetnie (co to za lampy ? - bardzo mnie się widzą ) Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony tego pięknego domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 24.05.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Kuchnia - miodzio ! prosta i z klasą Super ściana przy schodach i lampy - ekstra! ach ... cała ta klatka schodowa wygląda świetnie (co to za lampy ? - bardzo mnie się widzą ) Czekam z niecierpliwością na kolejne odsłony tego pięknego domku ... Piękne dzięki za tak miłe słowa! Lampy zakupione w necie, ale takie same są w Leroy Marlin. Firma Massive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.05.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kurde blaszka, pomimo tych okropności, które wygadujesz na swoją podłogę podoba mi się straszliwie!!! Zamieść proszę jeszcze jakieś zdjęcie poglądowe swojej podłogi A jak ze śliskością takiej podłogi? Bo u mnie 13-miesięczny szałaput...i jeszcze bardziej szalona kocica Pozdrawiam i z nieukrywaną niecierpliwością czekam na ciąg dalszy postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dopioni, poduchy są piękne i stylowe, bardzo bardzo glamour, ale wg mnie byłyby idealne do sypialni - a tu jakieś duże (znacznie większe) i proste jeśli chodzi o formę, by pasowały na kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 26.05.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 olgusieniunieczka to podłoga, gdyby była dobrze, fachowo wykonana zapewne byłaby piękna. Te "kratery" odejmują jej jednak uroku. Jeśli znajdziesz sprawdzoną firmę, jedz koniecznie do kilku jej klientów, porozmawiaj z ludzmi, pomacaj, pooglądaj z bliska. Wybierz firmę, która zajmuje się tym od lat. Ja byłam trochę nierozsądna i pojechałam zobaczyć prywatną podłogę wykonawcy. Wiadomo, jak się robi swoją, to inaczej się do sprawy podchodzi... A tu pan się mocno śpieszył, coby kasę zgarnąć no a jaki tego efekt, to widać na zdjęciach. Poza tym ten pan nie robił w swoim życiu tych podłóg zbyt wiele (obawiam się, że moja była jedną z pierwszych). Gdybym teraz wybierała podłogę na parter, wybrałabym to samo, ale nie u "firmy" contractors. Podłoga nie jest śliska, świetnie sprawdza się na podłogówce. Także ja nie jestem niezadowolona z materiału, z którego ona jest zrobiona , tylko z beznadziejnego wykonania.Jak umyję podłogę to dodam kilka fotek;)Aniazzielonego chyba masz rację co do tych poduszek. Spróbuję dodać większe z szarego filcu, a jak mimo to nie będzie grało, to te "glamour'owskie" zaniosę jednak do sypialni (też będzie szaro-czarno-biała).Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 26.05.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Apropos sypialni, oto moja inspiracja. Ciekawe, co mi z tego wyjdzie. Łóżko już jest, ale bez zagłówka. Mój będzie filcowy:) http://images46.fotosik.pl/297/ac67143908c72ae6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 26.05.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 olgusieniunieczka specjalnie dla Ciebie wklejam zdjęcie salonu. Podłoga z bardzo daleka i przy sztucznym świetle prezentuje się zdecydowanie lepiej. Przy okazji zerknijcie na mój mocno "wyszukany" kominek (zostanie właśnie taki prosty) i ścianę z cegły rozbiórkowej. Nie śmiać się z telewizorka! Kiedyś zawiśnie tam większy, w rozmiarze wnęki. Stolik tymczasowy. Nie wiem tylko co z tym żyrandolem. Napaliłam się na niego jak durna, ale jakoś nie wyobrażałam sobie jego rozmiaru i też mi się jakiś za mały wydaje i chyba przeniosę go do przedpokoju. http://images44.fotosik.pl/298/d27f1517ad4c48a6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.05.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Śliczny salonik.Taki prosty a zarazem nowoczesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 27.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 oj potwierdzam, domek super! a podłogą się nie przejmuj;) zawsze jakiś panel możesz na to położyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.05.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Powiem jedno- jestem usatysfakcjonowana i zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 27.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Kanapa ma fajną formę, ale mogłaby byc bardziej biała Nie pozostaje nic innego jak się do niej przyzwyczaić lub podziwiać przy sztucznym świetle Kominek fajny, bo prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witaj, ślicznie u Ciebie , wnętrza takie jak lubie. Kuchnia wyszła super. Czy za szkłem jest tapeta?Czy mogłabyś wstawić więcej fotek klatki chodowej, schodów i barierki jak jest mocowana i z jakie to szkło (grubość)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 29.05.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Podziwiałam już w wątku o klatkach schodowych, widziałam w wątku "ceglanym " i "kuchennym" i wreszcie założyłaś własny wątek. Mimo, że jestem fanką retro, będę Twoją wierną podglądaczką. GRATULUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 01.06.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kochani,przepraszam za zaniedbanie, ale to nie moja wina. Net mi ledwo hula (blueconnect), poodpowiadam na pyt. po piątym. Postaram się też powklejać jakieś nowe fotki. Nawet nie mam pewności, czy ta odp. mi przejdzie , bo ostatnio się naprodukowałam i dupa. Dziękuję wszystkim za dobre słowo i byle do soboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dopioni piękny dom:jawdrop: czekam z niecierpliwościąna kolejne zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.06.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dopioni, w takim razie oczekujemy z niecierpliwością na kolejne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 02.06.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dopioni przyłączam się do grupy wielbicieli Twojej kuchni. Jeszcze proszę o zdjęcia z drugiej strony wyspy jeśli możesz.Zdradź też proszę co to jest to na górze mebli w kuchni, co łączy meble na jednej i drugiej ścianie, to z meblami zamówiłaś czy to jakiś taki panel specjalny do podwieszenia szafek? Jeśli chodzi o Twoją kanapę to ja w ogóle zrezygnowałabym z poduszek, co by zresztą pasowało do stylu reszty Twoich pomieszczeńA wykonawcy podłogi nie odpuszczaj choćby nie wiem co, bo racja jest po Twojej stronie. Jak nie umiał robić takiej podłogi, to mógł się nie brać a nie na siłę wszystko żeby tylko pieniądze z człowieka wydusić. Och...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts