Frostzero 21.06.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja się do podziękowań za foty przyłączam. I jeszcze raz kuchnię Twoją pochwalić muszę. Mój klimat jak najbardziej, tak geometrycznie ...ach...super! No i świetnie wygląda ta jakby obudowa kwadratowych białych szafek, którą na zdjęciu z oknem widać.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam!To i ja pochwalę,ładnie u Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 21.06.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) mariomili cyknęłam dla Ciebie jeszcze dwie foty barierki. Wprawdzie dziś troszku wypalcowana, straszy brak drzwi i do tego jeszcze jedna żarówka mi klękła, ale proszę bardzo http://images36.fotosik.pl/193/707323ca1b78f2e6med.jpg http://images48.fotosik.pl/306/dde81fa8dc6aa08bmed.jpg e- mól fajnie, że się podoba:). Wklejam szkło. Nie wiem, czy tam cokolwiek widać, ale trudno zrobić zdjęcie, bo wszystko się odbija. A co do moich doświadczeń ze szkłem, to chyba lepiej myje się lakier (białe fronty to lakierowany mdf). Na czarnym widać pyłki po ręcznikach kuchennych. Może to kwestia koloru, nie materiału. Ale ogólnie i to i tamto myje się przyzwoicie. http://images46.fotosik.pl/306/a4e8422086b6288bmed.jpg Frostzero dzięki serdeczne. Miło usłyszeć takie słowa, kiedy emocje już opadły i czasem ma się wątpliwości. Nadulka dzięki, wpadnij jeszcze kiedyś. Edytowane 21 Czerwca 2010 przez dopioni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniola 21.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam po sąsiedzku. Bardzo ładne wnętrza. Można rzec: całkiem, całkiem... Mam pytanko - jak duże arkusze szyby dałaś na ścianę w kuchni (jaka gruba i kto wykonał) i jak się spisuje takie roawiązanie? Cieszę się, że tu trafiłam bo o takim wykończeniu ściany między szafkami górnymi i dolnymi myślałam, choć zamiast tapety w tle chę pomalować farbą i może wkleić w to jakąś niewielką sepię. Czy za tą wiszącą białą szafką też jest szyba, czy szafka wisi bezpośrednio na ścianie. Przepraszam za drobiazgowość, ale czy między szybami jest jakiś odstęp (nowy budynek "pracuje") i czy łatwo utrzymać czystość w miejscu połączenia szyb?Ciekawa też jestem jakie będą drzwi wewnętrzne. No i oczywiście czekam na kolejne fotki bo zamierzam często tu zaglądać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 21.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 anola powiem tak... w zasadzie, to ja mało wiem o tej szybie. Chciałam szybę, to mi pan od kuchni zamontował. Jaka jest jej grubość, nie mam pojęcia. Łączenie jest niestety na granicy wystającej szafki górnej, bo podobno taka wykrojona w całości pękała przy hartowaniu. Za szafką nie ma szkła. Między szybami, na łączeniu nie ma odstępu. Lekki odstęp jest między szafką a szkłem (pod spodem), ale tego nie będzie widać, bo będzie tam założona listwa z ledami, taka jak pod górną "opaską". Jeśli chodzi o wykonawcę, to wolałabym priv. Cieszę się, że Ci się podoba. Jeśli chodzi o drzwi, to chyba za szybko się nimi nie pochwalę, bo obecnie olałam sprawę. Ps. jak bliskie jest to sąsiedztwo? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.06.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dziękuję,no wpadnę jeszcze,bo fajnie macie;)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.06.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dziekuję bardzo, lubie na nie patrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 25.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Przy okazji zerknijcie na mój mocno "wyszukany" kominek (zostanie właśnie taki prosty) QUOTE] Ja skromnie przyznam, że tez bym taki zostawiła:) jak to mówią ponoc "w prostocie jest klasa". Mi się spodobało u ciebie i myślę, że jeszcze tu wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 28.06.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam Kolejny dom przy którym mi szczęka opadła. BOSKO. A ja też mogę poprosić o wykonawcę kuchni na priva (i cenę też jakby można było) bo będę zamawiać na jesieni. No to spokojnego mieszkania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati0930 29.06.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Super, super i jeszcze raz super, masz świetne wyczucie gustuA mnie interesują te płyty betonowe na ścianie przy klatce schodowej Czy są to gotowe płyty z regipsu pomalowane tynkiem imitującym beton? a może jeszcze inna technologia została tu zastosowana?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 29.06.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Iwek, Konieczki, kati0930 wielkie dzięki za tak miłe słowa!!! no od razu mam lepszy humor:) Witajcie i wpadajcie;) Konieczki wysyłam info na priva.kati0930 te płyty są z betonu. Pana, który je robi nie polecam (to ten od podłogi). W swojej galerii ma zdjęcie moich płyt, a pod spodem podpis "te linie znikną, jak płyty wyschną". Niestety pasy są do dziś. Poza tym, wiele z tymi płytami "przygód" było (zaczęły się odklejać od ściany i bałam się, że spadając mogą kogoś uszkodzić). Duuużo by pisać. Na szczęście na allegro jest inny sprzedawca handlujący takimi płytami.Pozdrawiam wszystkich oglądaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 29.06.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 kati0930 specjalnie dla Ciebie znalazłam te płyty na allegro. http://www.allegro.pl/item1091772445_plyty_betonowe_plyta_betonowa.htmlpozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati0930 30.06.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzięki wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 12.07.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dopioni - mogłabym u Ciebie mieszkać!! BOSKO! REWELACJA! trafiłam tu przez Twoja świetną ceglaną ścianę i mam kilka pytań ja mam już odsłoniętą cegłę i chcę ją pomalować na biało. Impregnowałaś ją wcześniej? czy malowałaś samą farbą? czy jak? aaaa! i Twoja zajebista kuchnia jest już od dawna w moich inspiracjach! i niedawno dołączyła do niej łazienka przy sypialni a od dziś klatka schodowa ... boję się pomyśleć co będzie, jak pokażesz resztę.... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 12.07.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 magda.o dzięki Ci kobieto za tak miłe słowa i strasznie się cieszę, że się podoba:) Jeśli o ścianę chodzi, to malowałam ją zwykłą farbą akrylową, ale na samym początku farbą przeciwgrzybiczną. Niestety zażółcenia wyszły później, więc te miejsca pokryte są olejną, a na to ponownie akrylową.Ostatnio zaniedbałam forum, bo małżonek zostawił aparat u teściów. Jak tylko go odzyskam, to pocykam trochę fotek:) A tak poza tym, to chiałam się pochwalić, iż mam psa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 13.07.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Pożyczonym aparatem zrobiłam zdjęcie mojej znajdy. Ma na imię Bella i około 6 lat. W głowie mi się nie mieści, że ktoś mógł tak pięknego i mądrego psa wyrzucić z samochodu...Chyba dobrze jej w nowym domku:) http://images45.fotosik.pl/315/93dad66ff1eca63emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.07.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Bella = piękna w głowie się nie mieści, jak ludzie potrafią być okrutni. fajnie, że znalazła nowy dom. głask wirtualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dopioni, Wspaniałe wieści, że biedny, porzucony pies trafił na dobrych, mądrych ludzi i piękny dom. Niech się Wam razem szczęśliwie mieszka! Z przyjemnością zobaczymy kolejne zdjęcia, wrzuć, jak tylko Ci się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.07.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witaj,Sama mam sznaucera, są to bardzo mądre, zabawne psy. Fajnie że ją przygarneliście:wiggle:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 14.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Piękny pies, cieszę się, ze znalazl dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts