monikaa13 16.09.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dopionio przyłączam się do wszystkich opinii, domek super. Pokoik córki też. Też mamy córkę i tez zrobiliśmy jej różowy pokoik i białe meble do tego z Ikea, nam się podoba i nie przejmujemy się opiniami. Będziemy mieli też białą kuchnię w lakierze ale mam pytanie o szybę. Widzę, że jest montowana na śruby. Czy pod szybę nie dostaje się brud i kurz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hej!!! Nie wiem, jak to się stało, że trafiam do Ciebie dopiero dziś ? Wybacz spóźnienie Pięknie u Ciebie. Z podłogą niezły numer.... Ja właśnie dla tego sobie odpuściłam, bo słyszałam o problemach z wykonawcami. Podobno u nas w kraju to nowość i nie wielu ma praktykę, niestety....Mało który godzi się na małe powierzchnie. Mnie mówiono, że to dla tego,że w pomieszczeniach typu hala czy garaże nikt nie czepia się takich detali jak w mieszkaniach. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie na + ! Takie niedoróby potrafią skutecznie popsuć radość z nowego lokum. Nie daj się chandrze, przypadkiem !!!! A najlepiej, to kup już tego psiaka!!! My mamy yorka. Ma już 5 lat i jest super, taki prawdziwy terier. Mój Młody przechodzi etap dokuczania mu ( niestety), ale psiur nie da sobie w kaszę dmuchać, choć nigdy nie zrobił dziecku nic złego! Przy wyborze rasy braliśmy pod uwagę charakter, ale też to, żeby był to psiak nie gubiący sierści !!!! Nie zniosłabym kłaczków w całym domu, pościeli i na ubraniach ( tym bardziej,że szukasz jasno umaszczonego). Najlepiej poczytaj w necie, lub zapytaj weterynarza o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 29.09.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 monikaa13, aricia i piękny dzienx za pochwały:) Na razie psa nie mam, ale mam świnkę morską. To nie to samo, ale pies i tak w końcu się pojawi, tym bardziej, że mam "już" drzwi. Więc się chwale, bo mnie się straszliwie podobają. Taki towar, za niewiarygodnie niską cenę Jeszcze raz dzięki e-molu za inspirację!!! http://images49.fotosik.pl/347/73f880a5bad19cc4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.09.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No i tys piknie!!!!!a jakie listwy przypodłogowe planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 29.09.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Listwy oczywiście białe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.09.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 29.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam!Czy drzwi to POL SKONE simple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 29.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam, ponownie. Czy możesz zdradzić skąd pochodzi tapeta w pokoju Twojej córeczki? Boska jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 29.09.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Madzia,Robert, tak, to boskie Pol-skone simple;)pola08 ta tapeta to zwykły Rusch. Nie powiem konkretnej nazwy, bo nie pamiętam. Kupiona na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleopatra609 30.09.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 przyznam, że Contractors też robili te betonowe płyty w mojej klatce schodowej i całkiem nieźle im wyszły. W garażu zastosowałam bardzo podobnie jak ty podłogę z żywicy ale na każdego miejscu postarałabym się o produkt firmy EPOXY- efekt taki jak w tym linku: http://wene.net/Garage%20Phote/house%2009-23-06%20epoxy%20floor.JPG niezniszczalny przez 15 lat. Polecam każdemu. Postaram się wrzucić troszkę moich zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleopatra609 30.09.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) http://img684.imageshack.us/i/dsc02501q.jpg/http://img827.imageshack.us/f/dsc02501he.jpg/ a to moje schody i betony, przyznam, że wyszły firmie Contractor nwaet nieźle. Edytowane 30 Września 2010 przez kleopatra609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleopatra609 30.09.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) http://img827.imageshack.us/i/dsc02541b.jpg/ http://img827.imageshack.us/i/dsc02601.jpg/ http://img827.imageshack.us/i/dsc02561.jpg/ to moje betony i schody, przyznam, że firma która robila schody pomyliła kolory stopni powinien być merbau a wyszedł mahoń- ale uwzględniono reklamację i dzisiaj są już stopnie merbau. Edytowane 30 Września 2010 przez kleopatra609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopioni 01.10.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 (edytowane) kleopatra609, fajnie, że moja galeria zmobilizowała Cię do aktywności na muratorze;) Ludzie się czasem zmieniają (baaardzo rzadko), ale jeśli chodzi o rozpatrzoną reklamację, to mam wrażenie, że mówimy o dwóch różnych osobach. U nas doszlo nawet do mediacji z Rzecznikiem Praw Konsumenta, ale ów pan po prostu rzucał słuchawką (co Panią Rzecznik wprawiło w osłupienie). Dobrze, że pana jednak doświadczenie czegoś uczy, bo widzę, że u Ciebie przymocował już płyty śrubami. Brawo!Widzę, że pracuje już na innch materiałach (u mnie wybierał i kupował je sam). Widać, że po nieudanym eksperymencie u mnie postanowił poeksperymentować na innych materiałach. Jeśli chodzi o podłogę w garażu, to radzę wstrzymać się z ocenianiem. U nas pękniecia wystąpiły po dwóch, trzech miesiącach... Edytowane 1 Października 2010 przez dopioni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 13.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witaj,Chciałąm się przywitać. Pięknie tutaj u Ciebie. Ja właśnie jestem w trakcie wybierania kuchni (białej dodam:)). Pomysły masz niezłe. pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Pięknie tu u Ciebie:)Kiedy będzie mozna podziwiać dlasze pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Dodam dziś już trochę przedawnione zdjęcie pokoju mojej Małoletniej. Nina, to prawdziwa księżniczka, więc pokój musiał być przeładowany różem. Po przeciwnej stronie jest ściana pomalowana farbą tablicową i magnetyczną. Zrobię fotę, "tablicy" jak tylko pojawią się drzwi. Pokój był trochę krytykowany na innym forum (za dużo różu), dlatego jestem ciekawa Waszej opinii. http://images38.fotosik.pl/321/f790c6fc9af7f7c2med.jpg Pokoik cudny!! I co wiecej Ci powiem, ze ja wybrałam dla swojej małej księżniczki te same mebelki i żyrandol I ściany też będą różowe - bo niby córcia jest mała - ale swoje zdanie już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Zapomniałam dodać, że moja Córa tez ma różowy pokoj, generalnie jest duuuuuuuużo różu, że aż oczy trzeba przymykać jak się wchodzi Ale czy nie po to sa marzenia, żeby je spełniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.10.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Po to Kasiu Dopioni, zachwycam się Twoim domkiem i zachwycam i przestać nie mogę. Jest boski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 20.10.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam, powaliła mnie Twoja klatka schodowa beton, balustrada, lampy - CUDO!!!:jawdrop: Już wcześniej na innym forum widziałam ją i dodałam do moich inspiracji celem realizacji. Generalnie cały dom w moim guście. Gratuluję!!! Jeśli nadal poszukujesz swojego psiaka, to polecam posokowca bawarskiego (bardzo podobny do rhodesiana, tylko mniej masywna budowa). Psy inteligentne, łagodne, uwielbiają dzieci (czasami moja psina przesadza z okazywaniem swej miłości, wyskakuje żeby dać buziaka w usta). Świetny psiak na spacery, jogging. Są to psy myśliwskie ale tylko z uwagi na swój doskonały węch. Będę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 29.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witaj Dopioni. Gratuluję pięknego domku. To co mnie w nim przyciąga to: betonowa podłoga, biała kuchnia, szarości, płyty betonowe i świetne lamy na klatce schodowej. Pisałaś, że to firmy Massive, ale nigdzie ich na necie nie mogę znaleźć. Kolejna rzecz to żyrandol w salonie , ja się napaliłam na ten dłuższy, też jak głupia ) Powiedz mi jak zakończyła się sprawa Waszej podłogi czy wogóle się już zakończyła. Po przeczytaniu wątku editta&kuba byłam zdecydowana na to, żeby firma contactors ją wykonywała, z kolei Twoje wpisy zaburzyły mocno tę decyzję. Czy ta firma była Tobie przez kogoś polecana, jak na nią trafiłaś i ciekawe czy wykonawcą był ten Kuba od Editty, czy to u nich w domu byłaś popatrzeć na tą podłogę?? Kogo wybrałabyś teraz jako wykonawcę Twojej podłogi?? Przepraszam za litanię pytań, ale po prostu w Twoje wnętrza odpowiadają mi w 100%. Pozdrawiam serdecznie - Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts