finlandia 19.05.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Swego czasu jeden z forumowiczów z tej branży zamieścił w pewnym miejscu odezwę do sprzedawców okien brzmiącą mniej więcej tak:"idźcie na forum muratora - tam to jest łowisko!" - mając na myśli tani sposób na łapanie Klientów. I tak jakoś pojawiają się tu coraz częściej wpisy mające charakter reklamowy.Nowym chcę powiedzieć, że:- reklama jest tu niemile widziana. Szczególnie ta nachalna, a że forumowicze muratora to raczej ludzie o wyższym poziomie IQ to szybko ją wyłapują. - reklama w postaci nicków nawiązujących do nazw firm jest tępiona przez moderatorów i takie nicki są cenzurowane. - robienie wpisów na ilość (z jednego komputera ktoś dubluje nicki) jest szybko wyłapywane przez Moderatorów i takie nicki są kasowane. - wpisy nieprawdziwe, obraźliwe i nierzetelne są usuwane. Najlepszy przykład z dziś : ktoś "pięknie" opisał historyjkę błędnego montażu kładąc cień na nazwie pewnej firmy a w następnym poście reklamował się jako wykonawca w tejże branży - temat został usunięty bez ostrzeżenia. Nie są to punkty z regulaminu, bo kto by je czytał. To tylko moje obserwacje z ostatnich kilku miesięcy. I tyle mam do powiedzenia szukającym taniej reklamy. Coś się nie zgadza moderatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143261-szukasz-taniej-reklamy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts