Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Swego czasu jeden z forumowiczów z tej branży zamieścił w pewnym miejscu odezwę do sprzedawców okien brzmiącą mniej więcej tak:

"idźcie na forum muratora - tam to jest łowisko!" - mając na myśli tani sposób na łapanie Klientów. I tak jakoś pojawiają się tu coraz częściej wpisy mające charakter reklamowy.

Nowym chcę powiedzieć, że:

- reklama jest tu niemile widziana. Szczególnie ta nachalna, a że forumowicze muratora to raczej ludzie o wyższym poziomie IQ to szybko ją wyłapują.

- reklama w postaci nicków nawiązujących do nazw firm jest tępiona przez moderatorów i takie nicki są cenzurowane.

- robienie wpisów na ilość (z jednego komputera ktoś dubluje nicki) jest szybko wyłapywane przez Moderatorów i takie nicki są kasowane.

- wpisy nieprawdziwe, obraźliwe i nierzetelne są usuwane. Najlepszy przykład z dziś : ktoś "pięknie" opisał historyjkę błędnego montażu kładąc cień na nazwie pewnej firmy a w następnym poście reklamował się jako wykonawca w tejże branży - temat został usunięty bez ostrzeżenia.

Nie są to punkty z regulaminu, bo kto by je czytał. To tylko moje obserwacje z ostatnich kilku miesięcy.

I tyle mam do powiedzenia szukającym taniej reklamy.

Coś się nie zgadza moderatorze?

https://forum.murator.pl/topic/143261-szukasz-taniej-reklamy/