natka14 18.07.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 DO NETKA 55 Mam całą rodzinę w Gnieźnie bo tam się urodziłam i mieszkałam do 7 r.ż. Fajne kameralne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 18.07.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 natka14, fototapeta, która składała się z 16 części Wygląda cudnie, ale z klejeniem były małe problemy, ale najwazniejsze, że jest już na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Dzięki za zdjęcia elewacji. Jest piękna chociaż na wzorniku w necie wygląda nieciekawie. Martwi mnie tylko 1 sprawa-cena zobaczymy blizej akcji tynkowanie. A na widok Twojej fototapety mój syn kwiczał i mówił ti-tit, byłby zachwycony takim widokiem w swoim pokoju, Wasz synek też będzie ale musi troche podrosnąć coś czuję że już od niedawna jest na świecie... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 ALe ze mnie ślepa kura! Nie widziałam ostatniej strony i bzdury wypisuję natka14 miło że wspominasz o tym pozdrowienia dla rodowitej gnieźnianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 19.07.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 netka, powiem Ci, że nas tak wiele tynkowanie całego domu nie wyniosło Wysłałam Ci koszty na PW. Nam załatwiał wszystko gość co robił ocieplenie z elewacją i np. wiaderko tynku (25 l) kosztowało 146 zł, więc wydaje mi się cena OK Co do Małego to niestety nie spieszy mu się i woli 'Hotel Mama All Inclusive' Do terminu 9 dni, a objawów nie mamy żadnych. Jak tylko wyjdzie to napewno się pochwalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 19.07.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 eLTeeS nasz syn urodził się w 38 tc , co prawda ma już 5 latek. Dlatego już teraz życzę POWODZENIA I LEKKIEGO PORODU bo na tym etapie ciąży w każdej chwili może się ZACZĄĆ i nie zdążysz odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 19.07.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dulis, oj mogłoby się już zacząć, bo wszyscy czekamy jednak Mały sam wybierze sobie date, więc jesteśmy cierpliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza i Konrad 31.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Super dom:)!!!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 31.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 eLTeeSko no i jak tam? Czemu się nie chwalisz? Jesteście już w pełnym składzie? bo tuptam żeby gratulacje składać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tissana 01.08.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No ja też przyszłam sprawdzić co i jak, ale nie odzywasz się, więc domyślam się, że synuś już z Wami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 07.08.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 1 sierpnia 2011 roku o godz. 7:55 przyszedł na świat nasz Syn Igor. Cieszymy się wspólnymi chwilami we troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 07.08.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam i gratuluję Szczęścia o imieniu Igor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natka14 08.08.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gratuluję małego lwiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 08.08.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Gratuluję szczęśliwym rodzicom! Szybkiego powrotu do formy i przespanych nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 08.08.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ale fajna wiadomość! Bedzie mi się miło zasypiało Serdeczne gratulacje! Mam nadzieję że wrażenia nie najgorsze Życzę Wam żeby budził się max 2 razy w nocy. A Ty w dzień korzystaj i śpij z nim! Wprowadź Igorka w rutynę i będziesz miała czas na wszystko pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 09.08.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Eltesko! Ogromne gratulacje!!!Dom jest, syn jest ....to chyba jeszcze drzewo mąż zasadzi i jego męskie ego będzie spełnione.A Tobie wypada życzyć jeszcze kiedyś... do kompletu małą księżniczkę. Zdrowia,zdróweczka i spokoju ducha na najblizsze lata dla Waszej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 10.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Eltesko ! Gratulacje dla szczęśliwych rodziców a małego Igorka witamy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kysha 10.08.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Przeczytałam cały dziennik.No normalnie szok.8 miesięcy i juz w wykończonym domu mieszkacie.Gratu;uje/Myślałam kiedyś o sułtanie ale bardzoej ujął mnie mój dom wiec jakoś przeszedł bez echa ale jest fajny.Mam pytanie.Napisz mi o tej fajnej białej szafce w małej łazience i tej umywalce.Jakie mają wymiary i ile was kosztowała no i oczywiście gdzie ja kupiliście:) Co do uwag to salon niby meble ma ale ustawiliście je przy ścianach a macie tyle przestrzeni.Wysuńcie je na widok niech każdy podziwia wasz cały naroźnik a nie ulokowaliście go w kącie jakby był nie ważny juz.To tyle uwag...:)Gratuluje jeszcze raz:) Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez Kysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon102 27.10.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Sporo zdjęć się nie wczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 23.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts