Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sułtan 2G :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za zdjęcia elewacji. Jest piękna chociaż na wzorniku w necie wygląda nieciekawie. Martwi mnie tylko 1 sprawa-cena :( zobaczymy blizej akcji tynkowanie.

A na widok Twojej fototapety mój syn kwiczał i mówił ti-tit, byłby zachwycony takim widokiem w swoim pokoju, Wasz synek też będzie ale musi troche podrosnąć ;)

coś czuję że już od niedawna jest na świecie...

pozdrowienia :bye:

netka, powiem Ci, że nas tak wiele tynkowanie całego domu nie wyniosło ;-) Wysłałam Ci koszty na PW. Nam załatwiał wszystko gość co robił ocieplenie z elewacją i np. wiaderko tynku (25 l) kosztowało 146 zł, więc wydaje mi się cena OK ;)

Co do Małego to niestety nie spieszy mu się i woli 'Hotel Mama All Inclusive' :D Do terminu 9 dni, a objawów nie mamy żadnych. Jak tylko wyjdzie to napewno się pochwalimy :D

• 2 weeks później...

Przeczytałam cały dziennik.No normalnie szok.8 miesięcy i juz w wykończonym domu mieszkacie.Gratu;uje/Myślałam kiedyś o sułtanie ale bardzoej ujął mnie mój dom wiec jakoś przeszedł bez echa ale jest fajny.Mam pytanie.Napisz mi o tej fajnej białej szafce w małej łazience i tej umywalce.Jakie mają wymiary i ile was kosztowała no i oczywiście gdzie ja kupiliście:)

Co do uwag to salon niby meble ma ale ustawiliście je przy ścianach a macie tyle przestrzeni.Wysuńcie je na widok niech każdy podziwia wasz cały naroźnik a nie ulokowaliście go w kącie jakby był nie ważny juz.To tyle uwag...:)Gratuluje jeszcze raz:)

DSC00117%252520%2525282%252529.JPG

Edytowane przez Kysha

• 2 months później...
  • 1 month później...