Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sułtan 2G :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 8 months później...

kosiorek28508, witam ;) Nie mam za wiele zdjęć z niezalanego stropu, ale coś tam jest ;)

DSC02421.jpg

DSC02422.jpg

DSC02423.jpg

DSC02424.jpg

DSC02433.jpg

Jak znajde czas to przywróce zdjęcia.. usunęłam picasaweb, a co za tym automatycznie usunęły się zdjęcia.. Ogólnie miło byłoby powrócić na forum, bo troszke pozmieniało się u nas ;-) W środku drobne elementy, ale jednak. Ogród wygląda całkiem inaczej, bo wcześniej w ogóle go nie było ;) Aktualnie trwa akcja podjazd, ale że robimy sami to jednak chwile zejdzie..

Dzięki wielkie za bardzo szybką odpowiedz ! :)

A i mam jeszcze takie pytanie, zbrojenie jest takie jak w projekcje czy coś było zmieniane ??:confused:

A za nowe zdjęcia środka wcale bym się nie obraził :) zawsze coś można by było ściągnąć hi..hi... :) i zastosować u siebie :)

jeszcze raz dziękuje i pozdr :)

Edytowane przez kosiorek2508

kosiorek, dzięki wielkie ;-) Troszke się pozmieniało, bo jednak wszystko tkwi w szczegółach :D

Dzisiaj zrobiłam zdjęcia ogrodu i domku z zewnątrz, więc jak je zgram to wrzuce ;)

Na dniach musze kupić ramki i zagospodaruje ściane z piaskowcem. Tak pusto i nudno tam, a że kocham zdjęcia będzie tam taki kącik rodzinny, czyli my, nasz ślub i najpiękniejszy z najpiękniejszych, czyli nasz Synek Igor ;)

Na podwórku wiele się działo przez czas budowy. Nawieźliśmy mnóstwo ziemi. W pewnym momencie Sułtan zaczął znikać w wielkich górkach :D Działka niby prosta jednak po wkroczeniu geodetów na działkę okazała się, że wcale taka prosta nie jest, bo różnica pomiędzy garażem, a sypialnią wynosiła ponad 50 cm.. ale dzisiaj już tego nie widać, bo zaczynamy działać w ogrodzie ;)

DSCN6421.jpg

DSCN6581.jpg

DSCN6587.jpg

DSC07068.jpg

DSC07079.jpg

DSC07077.jpg

DSC07085.jpg

Na dzień dzisiejszy jest bardziej zielono ;) Z latami będzie jeszcze piękniej, bo wszystko będzie większe.. Działamy z nawozami co by tuje szybciej rosły, bo czasami mam dosyć gapienia się w nasz dom :yes:

DSC01944.jpg

DSC01939.jpg

DSC01961.jpg

DSC01913.jpg

DSC01917.jpg

DSC01918.jpg

DSC01919.jpg

DSC01924.jpg

Przy robieniu zdjęć towarzyszył mi Fado ;) Najbardziej rozpieszczony pies na świecie :D Chodził za mną krok w krok co bym mu piłkę rzucała :p 1.10.2012 r. skończył dwa lata, ale wciąż z niego zakręcony pies :p

Zarówno w ogrodzie jak i przy domu jeszcze pełno pracy, ale wszystko powoli i stopniowo i będzie. Na razie działamy z podjazdem i czekamy na pana co nam ułoży płytki przy wejściu do domu ;) Taras pewnie odłożymy na wiosne.. zarówno płytki jak i 'żaluzje', które chce by wyglądały jak brama.. :D Do tego pełno zieleniny m.in. puszczonej na te żaluzje i będzie pięknie.. Tego lata musieliśmy kupić parasol, bo taras mamy od południowego-zachodu i czasami nie dało się wysiedzieć..

• 4 months później...
  • 1 month później...

Witam.

O nie! Zdjęcia wnętrza znowu niestety usunięte :(

Mam taką prośbę. Prosiłbym o zdjęcie wyciętej fali w kuchni, tzn. jak była wycięta w stanie surowym bo mam z żoną problem żeby ją odtworzyć,a wiadomo ciecie może być tylko jedne... A druga moja prośba to drzwi wejściowe mieliście takie jak w projekcie czyli wysokie na 2,25m ? Jeżeli takie wysokie to chciałbym poznać producenta takich drzwi ponieważ mam problem z kupnem takich drzwi na wysokość 2,25 m.

Z góry dziękuje za odpowiedz. :)

pozdrawiam :)

• 1 year później...