kosiorek2508 04.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Co się stało ze zdjęciami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 05.01.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Niestety zdjęcia zostały usunięte. Skasowałam picasaweb, bo chciałam założyć innego i fotki również się usunęły.. Na PW wyśle nowy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.01.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Przybiegłam sie przywitać Włąśnie Julka mi się wybudza, więc narazie przejżałam na szybko ale zgłębię dokładnie dzienniczek Budowa expresowa! Domek ślicznie się prezentuje, ale ja nie widzę wnętrz Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 07.01.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Karolina i Artur, witam witam Wzorowałam się na Tobie i powiedziałam, że i my wprowadzimy się szybko Zdjęć nie widać, bo usunełam picasaweb, więc i wszystkie zdjecia Musze kiedyś je przywrócić, ale nie teraz, bo sesja mi się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiorek2508 07.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam. Prosiłbym o jakieś zdjęcia stropu przed zalaniem (jeżeli jest to możliwe). Dzięki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 07.10.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 kosiorek28508, witam Nie mam za wiele zdjęć z niezalanego stropu, ale coś tam jest Jak znajde czas to przywróce zdjęcia.. usunęłam picasaweb, a co za tym automatycznie usunęły się zdjęcia.. Ogólnie miło byłoby powrócić na forum, bo troszke pozmieniało się u nas W środku drobne elementy, ale jednak. Ogród wygląda całkiem inaczej, bo wcześniej w ogóle go nie było Aktualnie trwa akcja podjazd, ale że robimy sami to jednak chwile zejdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiorek2508 07.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Dzięki wielkie za bardzo szybką odpowiedz ! A i mam jeszcze takie pytanie, zbrojenie jest takie jak w projekcje czy coś było zmieniane ?? A za nowe zdjęcia środka wcale bym się nie obraził zawsze coś można by było ściągnąć hi..hi... i zastosować u siebie jeszcze raz dziękuje i pozdr Edytowane 7 Października 2012 przez kosiorek2508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 07.10.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 kosiorek, dołożylismy troszke więcej zbrojenia, bo jednak powierzchnia duża, a że mieliśmy troszke stali to wyszedł prawie strop jak bunkier Zdjęcia środka będą, ale jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 08.10.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Zdjęcia już się ładują, więc niedługo będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 08.10.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie było mnie tu chwile, a to miejsce ma w sobie pewną magie.. Od nowa przeżywam magię budowania domu. To były wyjątkowe chwile. Patrzeć jak dom rośnie, nabiera kształtów, ale dom to nie tylko pustaki, podłoga czy ściany.. to my, bo to my tworzy ciepło rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 08.10.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Dom z zewnątrz: Edytowane 16 Lutego 2013 przez eLTeeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 08.10.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Edytowane 16 Lutego 2013 przez eLTeeS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiorek2508 08.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 no..no... całkiem sporo się pozmieniało oczywiście na plus ! Dziękuję pięknie za szybką odpowiedz i wstawienie fotek mam tylko nadzieje ze znowu ich nie usuniesz hi...hi... a i oczywiście coś ściągniemy robiąc wnętrze pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 08.10.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 kosiorek, dzięki wielkie Troszke się pozmieniało, bo jednak wszystko tkwi w szczegółach Dzisiaj zrobiłam zdjęcia ogrodu i domku z zewnątrz, więc jak je zgram to wrzuce Na dniach musze kupić ramki i zagospodaruje ściane z piaskowcem. Tak pusto i nudno tam, a że kocham zdjęcia będzie tam taki kącik rodzinny, czyli my, nasz ślub i najpiękniejszy z najpiękniejszych, czyli nasz Synek Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eLTeeS 09.10.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Na podwórku wiele się działo przez czas budowy. Nawieźliśmy mnóstwo ziemi. W pewnym momencie Sułtan zaczął znikać w wielkich górkach Działka niby prosta jednak po wkroczeniu geodetów na działkę okazała się, że wcale taka prosta nie jest, bo różnica pomiędzy garażem, a sypialnią wynosiła ponad 50 cm.. ale dzisiaj już tego nie widać, bo zaczynamy działać w ogrodzie Na dzień dzisiejszy jest bardziej zielono Z latami będzie jeszcze piękniej, bo wszystko będzie większe.. Działamy z nawozami co by tuje szybciej rosły, bo czasami mam dosyć gapienia się w nasz dom Przy robieniu zdjęć towarzyszył mi Fado Najbardziej rozpieszczony pies na świecie Chodził za mną krok w krok co bym mu piłkę rzucała 1.10.2012 r. skończył dwa lata, ale wciąż z niego zakręcony pies Zarówno w ogrodzie jak i przy domu jeszcze pełno pracy, ale wszystko powoli i stopniowo i będzie. Na razie działamy z podjazdem i czekamy na pana co nam ułoży płytki przy wejściu do domu Taras pewnie odłożymy na wiosne.. zarówno płytki jak i 'żaluzje', które chce by wyglądały jak brama.. Do tego pełno zieleniny m.in. puszczonej na te żaluzje i będzie pięknie.. Tego lata musieliśmy kupić parasol, bo taras mamy od południowego-zachodu i czasami nie dało się wysiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila86 18.02.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam! Czy byłaby możliwość ponownego wstawienia zdjęć z wnętrza domu, bo nie wiedzieć czemu ale nie wyświetlają się. I czy ewentualnie, jeśli to nie będzie problem mogłabym prosić o wysłanie kosztorysu na maila ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosiorek2508 20.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam. O nie! Zdjęcia wnętrza znowu niestety usunięte Mam taką prośbę. Prosiłbym o zdjęcie wyciętej fali w kuchni, tzn. jak była wycięta w stanie surowym bo mam z żoną problem żeby ją odtworzyć,a wiadomo ciecie może być tylko jedne... A druga moja prośba to drzwi wejściowe mieliście takie jak w projekcie czyli wysokie na 2,25m ? Jeżeli takie wysokie to chciałbym poznać producenta takich drzwi ponieważ mam problem z kupnem takich drzwi na wysokość 2,25 m. Z góry dziękuje za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
florczak.tomasz.op. 21.01.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam czy mogl mym poprosic kosztorys na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts