mundek 11 19.05.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) witam i zapraszam do wymiany doswiadczeń budujących dom zoja luxor.ja własnie zamówiłem ten projekt.budowa podbeskidzie. Edytowane 24 Maja 2010 przez mundek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Binia 16.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witaj mundek 11Właśnie jestem na etapie wybierania projektu Zoja Luxor. Widze, że nie ma zbyt dużo ludzi na forum. A jak Twoje pozwolenia? Czy wprowadzałeś jakieś zmiany do projektu i gdzie budujesz, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Binia 16.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A sorki nie zauważyłam wcześniej, że to podbeskidzkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek 11 17.09.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 witaj binia.no w końcu ktoś się odezwał.Jeszcze nie mam pozwoleń bo okazało się że działka wymaga dodatkowego pozwolenia od konserwatora i do pazdziernika lipa a w pazdzierniku ma być już zima i chyba nici z budowy.Zmiany to-likwidacja ryzalitu i wykuszu z tyłu.poszerzenie garażu o 60cm.pustaki porotherm 25.A ty gdzie budujesz i jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmonika 20.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ma moze ktos zdjęcia z budowy domu zoja luxor bardzo mnie interesuje wnętrze a konkretnie kuchnia salon i pokój bardzo prosze o zdjęcia na meila lub forum [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 28.03.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 My zaczynamy budowac Zoje Luxor G2 w okolicach Trojmiasta. Czy ktos wybudowal ten dom i moglby pokazac zdjecia? Mundek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts