radon100 19.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam, Niedawno zmuszony byłem wyciąć pas płyty gipsowej z powodu wymiany rurki gazowej ze stalowej na miedzianą. Wycięty kawałek ma wymiary 140 cm x 10 cm. Nie bardzo wiem teraz jak to wykończyć??? Myślę, żeby przykręcić jakąś ozdobną blachę w kratkę - oczywiście wentylowaną (gaz). Może być coś w kolorze srebrnym lecz wolałbym coś w kolorze "stare złoto" . Pasowałoby mi do halogenów. Jeśli coś takiego by się znalazło to czym to przykręcić - są jakieś ozdobne wkręty? Z góry dzięki za propozycję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poniżej fotka: http://images41.fotosik.pl/291/50be7b2527ce1c36m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PoloCocta 19.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ładny mix, sufit z halogenami a nad nim rura z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts