malgos2 23.05.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Poproszę o nr konta, postaram się cos podesłać w tym tygodniu:) i ja i ja:) czekam na numer konta.. Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Pieniążki odemnie wyjdą jutro rano z konta męza Paweł w. Kasiu głowa do góry. nie jestes sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzieki Malgoś, koło wtorku postaram sie wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Droga Kasiu nawet niebyłam w stanie sobie wyobrazić co przeżywałaś i przeżywasz po tej strasznej powodzi, ale teraz już pomału wiem co musisz czuć . myslałam sobie czy mozna sie na taką tragedie przygotować bo przeciez my mamy wiecej czasu od ciebie na przyjscie fali. ale niestety nie mozna. mozna jedynie troche dobytku uchronic, ale psychicznie to niestety niemozna. U nas trwają walki na ratowanie wałów. ludzie pracuja ciezko od świtu .ale strasznie to widzimy .... mysle ze nas nie ominie. jestem strasznie psychicznie zdruzgotana. nie wiem co nas czeka??? kazałam ratowac rodzicą naszego psa w razie wody a reszta w rękach Boga. ja mieszkam z daleka od naszego domu i tak mi jest strasznie z tym bo nawet niemoge teraz tam byc. proszę Was żebyscie w modlitwach prosili Boga o zatrzymanie juz tego strasznego żywiołu.ludzie tracą wszysko co mają ,domy , uprawy.... ps. prosze o numer konta. przez jakis tydzien nie niemam mozliwosci wyslania pieniążków ale napewno od nas tez coś pójdzie. Kasiu jestesmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 23.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 poprosze o numer kontaKasiu, nie znamy sie, ale bardzo mi przykro, ze Twoj domek zalanykazdy z nas czuje to samo kiedy ogladamy zdjecia - a co gdyby to byl moj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 23.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 przelew zrobiony , niewiele ale ziarnko do ziarnka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 proszę Was żebyscie w modlitwach prosili Boga o zatrzymanie juz tego strasznego żywiołu. załatwione ..... i mam nadzieje ,że Was ominie taka tragedia .....będzie dobrze -trzeba wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) jeszcze raz usunęłam wszystkie elementy wysłane i ze skrzynki odbiorczej, gdyby nie podziałało to proszę na emaila: .... Wiadomość otrzymałam, dlatego wymazałam mojego emaila. Edytowane 23 Maja 2010 przez ania klepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Poproszę o numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kasik_ 23.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ja też poproszę o numer konta.Kachna trzymaj się, będzie dobrze. Wiem, że teraz ciężko tak myśleć, ale tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 _kasik_; katja; ania klepka; Aba-m; Perłóweczka - poszly privy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 23.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ode mnie poszło.Kasia - żadnych oporów. pozwól sobie pomóc, jeżeli ludzie chcą pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 23.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ja też proszę o nr konta. Kasia trzymaj się.Jesteśmy myslami z Tobą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 23.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 rasia dziękuję za nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 23.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wlazłam i zmartwiałam .... Dajcie nr konta, jutro od rana podziałam - najlepiej na [email protected] Kachna trzymaj się mocno, całe forum za Tobą stoi, kochana!!!!!! Nie damy Cię!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.05.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 przelew poszedł, jutro powinien trafić.Kachna, my się też nie znamy, ale przynajmniej w ten sposób mogę pomóc. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 KasiuNie powinnaś mieć skrupułów. Tutaj każdy chce pomóc. Widzimy codziennie te przerażające obrazki w tv i każdy z nas przeżywa to bardzo mocno. Przecież takie nieszczęście mogło dotknąć też każdego z nas. Chcemy pomóc- trudno jest nam siedzieć tak bezczynnie przed komputerem czy telewizorem i patrzeć, jak ludzie tracą dorobek całego życia, a często nawet źródło utrzymania. Ty jesteś NASZA. Kto ma Ci pomóc, jak nie my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 24.05.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ode mnie też poszło - Kachna trzymaj się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Małgos - podeśli proszę numer konta Kasiu - nie miej skrupułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts