malka 09.06.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 bardzo chcialbym pomoc chlopcu ( opis w poscie #1048 ). Otrzymałam przed chwilką deklaracje przekazania piłki fasolki i duzej piłki rehabilitacyjnej jesssssssssu jak się cieszę : ) : ) Mamy jeszcze chodzik,jakieś mega krzesło - oczekuję na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Malka chciala mi nakopac, ze powiedzialam wizardusowi, ze to nasza specjalistka od takich rzeczy. Widzicie, jak ryzykuje zyciem? Taki kop od malki to wiecie... Bolesny moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 głuuuuuuuuupiaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 09.06.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 kochani, mam wózek dla osoby niepełnosprawne producent POZNAŃ MODEL 6 PROMYK - PRAWIE NOWY :) Dar od Pewnej wspaniałej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 09.06.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dodam, że nie jest to typowy wózek inwalidzki, raczej z przeznaczeniem dla dzieci-młodzież z porażeniem mózgowym, albo innymi podobnymi chorobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) kochani, mam wózek dla osoby niepełnosprawne producent POZNAŃ MODEL 6 PROMYK - PRAWIE NOWY :) Dar od Pewnej wspaniałej Pani czy to wózek z poznańskiego Comfortu ? jeśli tak to jest to wózek przeznaczony dla dzieci i osób do 1.65 wzrostu. edit nie widziałam ostatniego wpisu Edytowane 9 Czerwca 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Czyli na stronie zachodniej już jest nas 3 - Gorzów, Drzonków pod Zieloną Górą i ja - jak się uda "obskoczyć", byłoby super. W razie potrzeby od piątku mogę służyć noclegiem, mamy agroturystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Mam pytanie do Zielonogórzan, czy ktoś z Was mógłby jutro odebrać przesyłkę z Jeleniej Góry ? kursy o godzinie : 09:42 lub 10:45 lub12:15 lub 00:34, pytam bo nie wiem czy zawracać głowę dyrekcji pks JG, a jedna z forumowiczek chce posłac paczki...niestety nie ma połączenia ze wschodem i południem pl, a w piatek wyjeżdża , więc to ostatnia szansa Gorzowianie, a moze ktoś z Was ? przyjazdy z JG 13:25: lub 14:54 lub 03:30 Edytowane 9 Czerwca 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witajcie Słoiki z dzemami - mniam a to że jeszcze od Mamy mmmmmm , nie moge się oprzeć pokusie , a na powaznie w piatek ( Ok 20 dam trase na forum ) ustalimy marszrutę ustawimy trasę tak aby przechwycić jak najwięcej - w razie potrzeby w złapiemy gdzieś nocleg. Wpisujcie proszę miejsca skąd mielibyśmy odbierać przesyłki - w miarę możliwości równiez na priv do mnie Z góry dziękuje za wszystko Pozdrawiam serdecznie Grzegorz Katowice. Wizardus, jeżeli będzie potrzebny nocleg, to nie ma najmniejszego problemu. Służymy pomocą, jeżeli akurat miałoby to być w naszych okolicach. Ja cały czas zbieram dary. Najwięcej mamy ubranek dla niemowlaków i dzieci do lat 6. Napiszę jeszcze do Ciebie na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 09.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Mam pytanie do Zielonogórzan, czy ktoś z Was mógłby jutro odebrać przesyłkę z Jeleniej Góry ? kursy o godzinie : 09:42 lub 10:45 lub12:15 lub 00:34, pytam bo nie wiem czy zawracać głowę dyrekcji pks JG, a jedna z forumowiczek chce posłac paczki...niestety nie ma połączenia ze wschodem i południem pl, a w piatek wyjeżdża , więc to ostatnia szansa Gorzowianie, a moze ktoś z Was ? przyjazdy z JG 13:25: lub 14:54 lub 03:30 Zielona Góra to ja ale jutro i pojutrze pracuję 7-19, więc te paczki moglaby odebrac moja siostra. Dworzec PKS tak?? Pasuje jej 14 54. Gdzie ma się zglosic? ktore stanowisko, do kogo? waga paczek w pzybliżeniu- chodzi o to czy laska da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 09.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Zielona Góra to ja ale jutro i pojutrze pracuję 7-19, więc te paczki moglaby odebrac moja siostra. Dworzec PKS tak?? Pasuje jej 14 54. Gdzie ma się zglosic? ktore stanowisko, do kogo? waga paczek w pzybliżeniu- chodzi o to czy laska da radę acha,te podane tu przyjazdy to w Gorzowie czy w Zielonej ?..bo juz zwątpiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Zielona Góra to ja ale jutro i pojutrze pracuję 7-19, więc te paczki moglaby odebrac moja siostra. Dworzec PKS tak?? Pasuje jej 14 54. Gdzie ma się zglosic? ktore stanowisko, do kogo? waga paczek w pzybliżeniu- chodzi o to czy laska da radę Po_la kochana ...własnie skończyłam korespondencje priv w tej sprawie i udało sie AgnesK przekazać "fanty" innej forumce z JG. A transport stamtąd juz bedziemy jakiś zbiorczy organizować, co nie Grześ Bardzo, bardzo Ci dziekuję i buziaki dla siostry PS. Laska by nie dała rady a podane są i w Gorzowie i w Zielonej Górze, ale akurat ten 14.54 to Gorzów Edytowane 9 Czerwca 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 09.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Wszystkich Malka Kotek999 - - macie wieeeelkie serducha Dziękuje Wszystkim - za każdy nawet najdrobniejszy odruch serca, zaczynam docierać do ludzi z potrzebami przekraczającymi moje możliwości pojmowania ludzkiego nieszczęścia - to oni znajdują się w moim głównym kręgu poszukiwań - uwierzcie ci ludzie w natłoku tego co ich dotknęło nie potrafią, bądź wręcz nie chcą pomocy - dopiero długa rozmowa przełamuje lody i okazuje się worek potrzeb dla nich nie ma dna, pozbawieni domu, dobytku, czasami pracy tracą chęć do życia - każdy człowiek to osobna historia której staram się wysłuchać, ta rozmowa to dla nich zrzucenie czegoś ciężkiego z serca, są dotknięci przez żywioł, nieudolność władz, zwykłą ludzką zawiść i szerzącą się Pomału pazerność, ( dlaczego mam mówić sąsiadowi, że tu coś można dostać - przecież może mi zabraknąć). Większość organizacji charytatywnych działa na zasadach dla mnie nie zrozumiałych w tych okolicznościach, nie docierają do ludzi tylko chcą, aby to ludzie dotarli do nich, błąd ci najbardziej poszkodowani - Siedzą w domach i czekają na cud, dobrze ze jesteście.... Czekam na każdy sygnał od Was - o jakiejś rodzinie, sąsiadach czy znajomych - dzięki Wam złapałem w swoje łapy juz kilka rodzin ( okazuje się ż mieszkam tu w Sandomierzu a tak mało wiem... Przepraszam że się rozpisałem ale musiałem to z siebie zrzucić Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Grzegorz Malka - jak to my byśmy nie dali rady - no co Ty Edytowane 9 Czerwca 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 09.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Po_la kochana ...własnie skończyłam korespondencje priv w tej sprawie i udało sie AgnesK przekazać "fanty" innej forumce z JG. A transport stamtąd juz bedziemy jakiś zbiorczy organizować, co nie Grześ Bardzo, bardzo Ci dziekuję i buziaki dla siostry PS. Laska by nie dała rady a podane są i w Gorzowie i w Zielonej Górze, ale akurat ten 14.54 to Gorzów Dziękuję Malka za buziaki dla siory;) ok, jakby co - jestem tu.. Siorka tez czysci szafy, parę innych osob też. Czeka też pralka. A ja czekam na plan trasy Wizardusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Malka - jak to my byśmy nie dali rady - no co Ty jak nie Wy to kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dziękuję Malka za buziaki dla siory;) ok, jakby co - jestem tu.. Siorka tez czysci szafy, parę innych osob też. Czeka też pralka. A ja czekam na plan trasy Wizardusa. Tak sobie głośno myslę....nie mozna zmarnować zapału siostry ale czy Wy macie jakiś pojazd do dyspozycji, czy jak wielbłądy,na grzbiecie byscie to niosły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 09.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Wielkie dzięki za wpłaty : Anna z Zielonej Góry ( Po_La ), Iwona z Krakowa ( Oliwkaik ), Lidia z Zielonej Góry ( Lidiaer ) Zaprzyjaźniona kasjerka w sklepie już zaczyna coś kombinować na co mi tyle pampersów i innych rzeczy dla najmłodszych - czuję że nie długo będzie się za mną poruszał prywatny detektyw nasłany przez żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 09.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nelli Sza - Dzięki za Wielką inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 To teraz musze bywać tutaj na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Kochani!!! Udało nam się zorganizować transport ze Śląska !!! Nasz kolega pracuje w firmie spedycyjnej w Bielsku-Białej. Pytał dziś swojego szefa o możliwość przewozu paczek dla powodzian w Sandomierzu. Szef się zgodził i udostępnił nam samochód 16m3. Mamy się jeszcze zdzwonić, kiedy może odbyć się ten kurs, ale w ma to być w przedziale sobota (ta) - wtorek. W związku z tym potrzebne są punkty zbiorcze w Bielsku, Pszczynie i Katowicach. Pszczynę obstawiliśmy my. Zostaje więc Bielsko i Katowice. Fajnie byłoby gdzyby ktoś z tych miast zgodził się zebrać paczki, a my byśmy je odebrali. Dzwoniliśmy już w tej sprawie do wizardusa Czasu jest niewiele, więc baaaaaaaardzo prosimy o w miarę szybki kontakt, jakieś info w związku z transportem. Ps. Jeżeli jest ktoś z okolić Pszczyny, Tychów kto chciałby się dorzucić, prosimy o kontakt na priv Pozdrawiam Ps. TAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 9 Czerwca 2010 przez Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts