rasia 30.06.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) No pięknie... prze Pana, pięknie! Mam do oddania pralkę Whirlpoola, bardzo dobrze piorącą, właściwie pralko-suszarkę, ale grzałka w suszarce się przepaliła i dmucha tylko zimnym powietrzem... ale jeśli ktoś sprytny chciałby wymienić to nie jest wielki koszt samej grzałki. Edytowane 30 Czerwca 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 30.06.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witaj Rasia Podpytam znajomego fachmana od AGD - jeżeli będzie w stanie naprawić - biorę ( nawet wczoraj pewna Pani prosiła mnie o jakąkolwiek, nawet uzywaną) jezeli mozesz podaj typ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 whirlpool AWG 336, 1000 obrotów, pralka ładowność 5 kg. suszarka - 2,5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Przykro mi to pisać, ale niestety pierwszy weekend lipca już nie wygląda tak pięknie jak jeszcze tydzień temu Mam jednak nadzieje,że co się odwlecze..... Ps. WDT imponujący Napisz Grzesiu, czy Klaudia ma jakieś konkretne potrzeby (poza potrzebą bliskości ) i koniecznie daj znać co u Przemka, czy ma już wszystko czego trzeba? Kupiliście wałki ? Przepraszam,że zaniedbuję Was, ale zbyt dużo mi się teraz na łeb zwaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.07.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Wizardus, jesteś niesamowity!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka6 01.07.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Pojedzie do Sandomierza kanapa-rozkładana na łóżko.Koleżanka zaoferowała-już wcześniej wiele pomogła. Stan b.dobry. Dzieki Aga!Być może jeszcze coś będzie. Więc transport powoli się zapełnia:) A namiot piękny-i do tego tak przytulnie wśród tych pięknych kwiatów-ale te kwiaty to już chyba nie Twoja zasługa, Grzegorz? Bo już mi brak słów! Edytowane 1 Lipca 2010 przez Anulka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 01.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Witam Anulka6 – kwiaty to domena mojej nieocenionej Mamy, – która zajęła się rozdysponowywaniem odzieży wśród Pań – wiem, że ma oko i przede wszystkim panuje doskonale nad ciuszkami – nikomu nie odpuszcza dopóki nie wyczuje błysku zadowolenia w oczach naszych gości Malka – wszystko jest pod kontrolą, staram się na bieżąco monitorować sytuacje moich najdroższych podopiecznych, a sytuacja tej dziewczynki jest dramatyczna pod kątem emocjonalnym (w odniesieniu do Jej rodziców) – na razie nie wyrabiam z czasem, ale w późniejszym terminie dyskretnie zainteresuje się Ich relacjami Kotek666, – jeżeli tu jeszcze zaglądasz – mam cię wycałować od nowych właścicieli Twojego mercedesa – okazał się o 2 klasy lepszy od tego, który ci Państwo mieli przed powodzią. Dziękujemy za pierwszą wpłatę na rzecz przedszkola w Orliskach Pani Edycie z Radymna PozdrawiamGrzegorz Edytowane 1 Lipca 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 01.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Wspaniale Magi77! -z tego co wiem ktoś deklarował, że pojedzie na południe pomagać w pierwszych dniach lipca-ale nie wiem dokładnie czy z Warszawy. Ja mam umówiony transport ze Śląska (Mikołów) przed 15 lipca (data może nieznacznie ulec zmianie) -Olek -również wspaniała osoba, która chcąc wesprzeć pomoc dla powodzian specjalnie do tego celu zorganizował przyczepke- i specjalnie dla nas dostosował swoją trasę! Olek-ukłony! Gdyby ktoś chciał coś dorzucić-zapraszamy! Wkrótce podamy listę potrzebnych rzeczy-ja takową dysponuję ale teraz Wizardus skonfrontuje ją na miejscu- POWODZENIA MISTRZU! Razem możemy więcej! Anulak6 przyczepki nie organizowałem jest moją właśnością, a trasę tylko delikatnie naciągnołem. Wyjazd będzie albo 13lub 14 lipca, dokładny termin podam Tobie i Małgoś sms-em Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka6 01.07.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Olek.k- dzięki. Będziemy czekać! Potwierdzam, że kanapa jedzie! jej długość to 200 cm więc się zmieści:))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 02.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja się przypominam z gładzią (Wrocław) byłam umówiona wstępnie na dzisiaj, sobotę z wizardusem. Wizardus pewnie zalatany, to się tutaj przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Cześć Kochani -bardzo przepraszam, że się teraz tak mało odzywam -ale mam naprawdę urwanie głowy z tym wszystkim i wieczorem padam ze zmeczenia. Jutro obiecuję fotki bieżące i relację z tego, co do tej pory się dzieje (jeśli nie tu, to zapewne już w moim "Prawie-dzienniku" z podpisu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Cześć Kochani -bardzo przepraszam, że się teraz tak mało odzywam -ale mam naprawdę urwanie głowy z tym wszystkim i wieczorem padam ze zmeczenia. Jutro obiecuję fotki bieżące i relację z tego, co do tej pory się dzieje (jeśli nie tu, to zapewne już w moim "Prawie-dzienniku" z podpisu). O! To już brzmi optymistycznie! Brawo Kachna! Pisz, pisz kochana... a kiedy skuwanie tynków, czy już się odbyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ... Ja mam umówiony transport ze Śląska (Mikołów) przed 15 lipca (data może nieznacznie ulec zmianie) ..... Gdyby ktoś chciał coś dorzucić-zapraszamy! daj na priva gdzie i kiedy można coś do Mikołowa podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.07.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 proszę, zajrzyjcie tu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163176-3-latka-z-padaczką-i-niedorozwojem.-Potrzebna-pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 O! To już brzmi optymistycznie! Brawo Kachna! Pisz, pisz kochana... a kiedy skuwanie tynków, czy już się odbyło? Można powierdzieć że tak -jutro końcówka. Elewacja zdjęta do połowy domu, tynki poskuwane, podłogi juz bez desek i płytek -czyli powrót do stanu surowego "prawie zamkniętego" -ponieważ jeszcze nie dotarł do nas serwis Jezierski - ijeszcze nie wiemy co będzie z oknami -na razie stoją otworem (a raczej wybitymi szybami) -żeby schło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 02.07.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 daj na priva gdzie i kiedy można coś do Mikołowa podrzucić? Hej Jamles nie musisz do Mikołowa dowozić, napisz na priva do mnie to się jakoś umówimy, napisz mi skad jesteś i jakiś kontakt. Może uda mi się wcześniej dojechać do Ciebie i zabrać tak jak umówiłem się z Anką i Małgoś2. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.07.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 będąc dziś u rodziców, gdzie mamy poskładowane wszystkie rzeczy, zrobiłam fotkę dla orientacji co do wielkości potrzebnego samochoduhttp://foto0.m.onet.pl/_m/287a647803084fab590640bd850fcbc8,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witajcie, jak obiecałam bieżące fotki wklejam już w "Prawie-dzienniku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avegra 03.07.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Mam meblościankę do oddania, półkę oraz sporo ubrań. W jaki sposób mogłabym to przekazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 03.07.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Mam meblościankę do oddania, półkę oraz sporo ubrań. W jaki sposób mogłabym to przekazać? Witam Gdzie chcesz to przekazać do Sandomierza?? Ja się wybieram, napisz jak wielka ta meblościanka, czy da się poskładać, ja jadę do Sandomierza z rzeczami. Na priva posyłam swoje namiary. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts