Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

No pięknie... prze Pana, pięknie! :D

Mam do oddania pralkę Whirlpoola, bardzo dobrze piorącą, właściwie pralko-suszarkę, ale grzałka w suszarce się przepaliła i dmucha tylko zimnym powietrzem... ale jeśli ktoś sprytny chciałby wymienić to nie jest wielki koszt samej grzałki.

Edytowane przez rasia

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przykro mi to pisać, ale niestety pierwszy weekend lipca już nie wygląda tak pięknie jak jeszcze tydzień temu :(

Mam jednak nadzieje,że co się odwlecze.....

Ps. WDT imponujący :)

Napisz Grzesiu, czy Klaudia ma jakieś konkretne potrzeby (poza potrzebą bliskości ) i koniecznie daj znać co u Przemka, czy ma już wszystko czego trzeba? Kupiliście wałki ?

Przepraszam,że zaniedbuję Was, ale zbyt dużo mi się teraz na łeb zwaliło :oops:

Pojedzie do Sandomierza kanapa-rozkładana na łóżko.Koleżanka zaoferowała-już wcześniej wiele pomogła. Stan b.dobry. Dzieki Aga!

Być może jeszcze coś będzie. Więc transport powoli się zapełnia:)

A namiot piękny-i do tego tak przytulnie wśród tych pięknych kwiatów-ale te kwiaty to już chyba nie Twoja zasługa, Grzegorz? Bo już mi brak słów!

Edytowane przez Anulka6

Witam

Anulka6 – kwiaty to domena mojej nieocenionej Mamy, – która zajęła się rozdysponowywaniem odzieży wśród Pań – wiem, że ma oko i przede wszystkim panuje doskonale nad ciuszkami – nikomu nie odpuszcza dopóki nie wyczuje błysku zadowolenia w oczach naszych gości

Malka – wszystko jest pod kontrolą, staram się na bieżąco monitorować sytuacje moich najdroższych podopiecznych, a sytuacja tej dziewczynki jest dramatyczna pod kątem emocjonalnym (w odniesieniu do Jej rodziców) – na razie nie wyrabiam z czasem, ale w późniejszym terminie dyskretnie zainteresuje się Ich relacjami

Kotek666, – jeżeli tu jeszcze zaglądasz – mam cię wycałować od nowych właścicieli Twojego mercedesa – okazał się o 2 klasy lepszy od tego, który ci Państwo mieli przed powodzią.

Dziękujemy za pierwszą wpłatę na rzecz przedszkola w Orliskach Pani Edycie z Radymna

Pozdrawiam

Grzegorz

Edytowane przez wizardus

Wspaniale Magi77!

-z tego co wiem ktoś deklarował, że pojedzie na południe pomagać w pierwszych dniach lipca-ale nie wiem dokładnie czy z Warszawy. Ja mam umówiony transport ze Śląska (Mikołów) przed 15 lipca (data może nieznacznie ulec zmianie) -Olek -również wspaniała osoba, która chcąc wesprzeć pomoc dla powodzian specjalnie do tego celu zorganizował przyczepke- i specjalnie dla nas dostosował swoją trasę! Olek-ukłony!

Gdyby ktoś chciał coś dorzucić-zapraszamy!

Wkrótce podamy listę potrzebnych rzeczy-ja takową dysponuję ale teraz Wizardus skonfrontuje ją na miejscu- POWODZENIA MISTRZU!

Razem możemy więcej!

Anulak6 przyczepki nie organizowałem jest moją właśnością, a trasę tylko delikatnie naciągnołem.

Wyjazd będzie albo 13lub 14 lipca, dokładny termin podam Tobie i Małgoś sms-em

Pozdrawiam

Cześć Kochani -bardzo przepraszam, że się teraz tak mało odzywam -ale mam naprawdę urwanie głowy z tym wszystkim i wieczorem padam ze zmeczenia. Jutro obiecuję fotki bieżące i relację z tego, co do tej pory się dzieje (jeśli nie tu, to zapewne już w moim "Prawie-dzienniku" z podpisu).

O! To już brzmi optymistycznie! Brawo Kachna! :D Pisz, pisz kochana... a kiedy skuwanie tynków, czy już się odbyło?

O! To już brzmi optymistycznie! Brawo Kachna! :D Pisz, pisz kochana... a kiedy skuwanie tynków, czy już się odbyło?

Można powierdzieć że tak -jutro końcówka. Elewacja zdjęta do połowy domu, tynki poskuwane, podłogi juz bez desek i płytek -czyli powrót do stanu surowego "prawie zamkniętego" -ponieważ jeszcze nie dotarł do nas serwis Jezierski - ijeszcze nie wiemy co będzie z oknami -na razie stoją otworem (a raczej wybitymi szybami) -żeby schło ....

daj na priva gdzie i kiedy można coś do Mikołowa podrzucić?

Hej Jamles nie musisz do Mikołowa dowozić, napisz na priva do mnie to się jakoś umówimy, napisz mi skad jesteś i jakiś kontakt. Może uda mi się wcześniej dojechać do Ciebie i zabrać tak jak umówiłem się z Anką i Małgoś2.

Pozdrawiam

Olek

Mam meblościankę do oddania, półkę oraz sporo ubrań. W jaki sposób mogłabym to przekazać? :)

Witam

Gdzie chcesz to przekazać do Sandomierza?? Ja się wybieram, napisz jak wielka ta meblościanka, czy da się poskładać, ja jadę do Sandomierza z rzeczami.

Na priva posyłam swoje namiary.

Pozdrawiam

Olek