Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

Również poproszę nr konta!

Mało się udzielam na forum, z Kachną chyba nawet nie rozmawiałam, ale jestem poruszona tą tragedią. Nie znam nikogo osobiście komu coś takiego się przytrafiło, a czuję ogromną potrzebę pomocy, więc chociaż forumowej koleżance pomogę. Nie mogę dać zbyt wiele, ale wiem, że nawet najmniejszy grosz w takiej sytuacji jest wart miliony!

Jestem z Tobą Kachna!

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O matko ja byłam przez tydzień na wakacjach i żyłam w błogiej nieświadomości:jawdrop: dziś po powrocie jak włączyłam tv to zamarłam. Współczuję Wszystkim, których powódz dotknęła. Małgoś, Rasia proszę o numer konta. Kasi i Jej bliskim przesyłampozytywną energię:hug:

Również poprosze o nr konta. Śledziłam poczynania Kasi podczas budowy domu i wiem jak wiele serca w to włożyła. Bardzo współczuję i przesyłam pozytywne fluidy, nie wiem co napisać....tragedia! Sama od niedawna mieszkam w niewykończonym domu i nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić takiej sytuacji. Trzymaj sie Kasiu!

Również poprosze o nr konta. Śledziłam poczynania Kasi podczas budowy domu i wiem jak wiele serca w to włożyła. Bardzo współczuję i przesyłam pozytywne fluidy, nie wiem co napisać....tragedia! Sama od niedawna mieszkam w niewykończonym domu i nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić takiej sytuacji. Trzymaj sie Kasiu!

Mija, musisz wyczyścić swoją skrzynkę privów...

Witajcie Kochani. Ja nadal "na wygnaniu", jedyne nowe wieści, które mam, to ze woda w ciągu nocy opadła o 7cm -czyli strasznie malutko... Wczoraj w lokalnym radiu podali, że każda poszkodowana rodzina dostanie zasiłek w wysokości DO 6 tys zl, a wysokość procentowa zasiłku ustali Komisja z Urzędu Miasta na podst. wizji lokalnej. No nic.. na razie tyle. Ok południa dojedzie mój maż to może dowiem się czegoś więcej o sytuacji w Sandomierzu. Moja ulica z lotu ptaka -stan z 21.05:

http://lh3.ggpht.com/_fjPjOLWkRkw/S_agguoahQI/AAAAAAAAC-M/u5t6K80oCvs/s640/DSC06430.jpg

http://lh5.ggpht.com/_fjPjOLWkRkw/S_aol2rzZgI/AAAAAAAADBg/Xy1VxwLwVcc/s640/DSC06585.jpg

W kółeczko mój domek....:

http://foto1.m.onet.pl/_m/366476216724fe2761b2bd4d5c181c61,10,19,0.jpg

O rany, te zdjęcia robią wrażenie - wydają się aż nierealne. Kachno, nie poznałam Cię osobiście, ale współczuje bardzo! Sama mam rodzinę w Sandomierzu, mieszkają z innej strony. Często jednak słyszę informacje na temat powodzi, to jest ogrom zniszczeń!

Dobrze, że woda zaczyna opadać....