niulka39 23.05.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kachna trzymajcie się!Dziewczyny podeślijcie numer konta.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 23.05.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 rasiu, dziękuję za nr konta! Pieniądze poszły już na konto, powinny być w poniedziałek lub wtorek. Kachna - zdjęcia z lotu ptaka przerażające!!! Ale pamiętaj, że masz w nas wsparcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 23.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Witam Wszystkich - przyłączam się do prośby o pomoc dla Kasi i Piotra, poniżej zdjecia z wczorajszego "opływu" okolic. Już organizujemy fizycznych ( do których i ja się zaliczam ) zaraz po zejściu wody nie zostaniecie sami - Pozdrawiam G.G. http://www.patryczek.jestsuper.pl/kachna1.jpg Ps. Przed chwilą rozmawiałalem z mezem Kasi, zaoferowałem do dyspozycji domek na działce w kobiernikach koło Sandomierza w którym można by składować pomoc, proszę o kontakt na priv osoby koordynujące akcje. Do dyspozycji posiadam takze samochód ( honda CRV ), myślę że z firmy Piotra w razie potrzeby zorganizujemy coś większego. Edytowane 23 Maja 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 23.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 wyglada to koszmarnie, slucham i ogladam wiadomosci z polski nie chce mi sie po prostu wierzyc ze od 13-tu lat nie ma poprawy.nie buduje sie zbiornikow retencyjnych, nowych tam, nie poglebia sie koryt rzek.szczegolnie jest mi bliski Wroclaw gdzie znam kazda ulice, wspolczuje wszystkim poszkodowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 23.05.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 poprosze o nr. konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Niulka, Gosia,poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kasiu :hug:dobrze , ze woda opada ........... nie jest wazne ile wazne , ze z godziny na godzine wraz z jej opadaniem rosnie NADZIEJA Pozdrawiam i gorace usciski przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Poproszę nr konta. Wspólczuję ,tego nie można spokojnie oglądać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 23.05.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ja też proszę o numer konta. Czytam, oglądam i mimo, że się nie poznałyśmy, współczuję Wam serdecznie...Chciałabym chociaż trochę pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Swojaczka, KasioMar - poszlo. Jesli ktos jeszcze nie dostal konta, niech krzyczy glosno. Kasia ma opory przed przyjeciem naszej pomocy materialnej - nie powinna miec, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 23.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Oczywiście, że nie powinna!Kasieńko. Zrób to dla nas i pozwól sobie pomóc.Człowiek jest taki zaganiany, że taka materialna pomoc, to jedyny sposób, na jaki może sobie pozwolić.Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 23.05.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 OCZYWIŚCIE ŻE KASIA NIE MOŻE MIEC ZADNYCH OPORÓW, ZWARIOWAŁO NAM DZIEWCZE CHYBA SKORO TAK GADA pozdrawiamy wszyscy serdecznie i miejmy nadzieje że jak jutro przelewy spłyną na konto to troszke wiecej sie tej kaski nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 23.05.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 przelew wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.05.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Moja śp. babcia (kochana kobieta) mawiała: jeśli komuś pomożesz, ta pomoc do Ciebie wróci! Pewnie nie tylko moja babcia tak mówiła i myślała!Kasiu! Dziś ty pozwól sobie pomóc - nikt przecież nie zmusza nas do tego! A jak staniecie na nogach i zajdzie taka potrzeba - Wy komuś pomożecie (założę się , że już to robicie!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mialysmy te sama BABCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Przelew wlasnie zostal wyslany ..... i nie ma co Kasiu zastanawiac sie nad przyjmowaniem pomocy ..... Tej nigdy nie powinno sie odmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 23.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Przelew wysłany , Kasiu nam jest łatwiej z wielu powodów , jesteśmy bezpieczni .Poza tym zawsze najmilej jest móc coś ofiarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Doszedl tez przelew od Beithe. Pewnie jutro sie posypie, wiec wysle pierwsza ture do Kasi wieczorem. Tak czytam artykuly o sprzataniu po powodzi w muratorze - przydalby sie odkurzacz przemyslowy. Wizardus - bedziesz mial na miejscu? Moze ktos z nas moglby pozyczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam,poproszę o numer konta. Kasi domkiem się często zachwycałam. U nas (Wrocław i okolice) powódź była łaskawsza niż w 1997r. , osiedle rodziców ocalone, u nas też rzeka tylko w terenie rozlewiska. Z przyjemnością się dorzucę do remontu domku Kachny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.05.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kasia, jakie wątpliwości? Kobieto...trzymaj się cieplutko Woda dotarła do Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts