Leszek i Ewa 25.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ja już dostałam numer konta . dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.05.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Napisz proszę, co Wam jest teraz najbardziej potrzebne. I czy woda opada, bo nie wiemy na kiedy szykować ekipę sprzątającą? Rasiu -woda schodzi powolutku i trudno ocenić ile jeszcze zejdzie -czy tydzień, czy dwa Jak już się bedzie udawało wejsć na działkę, to po pierwsze trzeba będzie z podwórka usunąć naniesione przez wodę śmieci: deski, kosze itp "cuda", które tam teraz pływają. Potem przede wszystkim dezynfekcja.. sprzątanie z mopami i scierami to melodia przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.05.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Kasiu - bardzo współczuje poproszę nr kontakasa pójdzie na dniach - po wypłacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 25.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jest sąsiadem Kachny, którego dom woda nie zalała i ma możliwość i chęć zbierania na swoim suchym terenie rzeczy wysyłanych do Kachny. Warto cofnąć się kilka postów wstecz OK. Dla mnie wszystko jasne ps. Bolszoje sbasiba Wiolasz, za cenną radę. Nie omieszkam skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 poszło:) nie doczytałem kawika, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 A jakie wymiary ma ta kuchenka? ... Depesia poinformowana, poda wymiary jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 jamles - doszło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 25.05.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ja z niedalekich okolic, na szczescie ocalonych, wiec tym chetniej pomoge. bede wdzieczna za nr konta. Kachna, trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 j..... bede wdzieczna za nr konta. malka, ja już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Straszna tragedia:( Kachna ściskam mocno w tych trudnych dla Was chwilach. Ofiaruję 2 pary silnych rąk do pomocy i trochę grosza...MAŁGOŚ czy nr konta ten sam co na Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 A jakie wymiary ma ta kuchenka? jakies standardowe? Rozmiawiałam z sąsiadem i jest jedynie problem z upakowaniem tego cuda do jego "mikrusika" - musi znać wymiary by wiedzieć czy się zmieści... Powinna wejść - wymiary to 80 x 55 x 63. Mymyk - gdyby sie udało, byłabym bardzo szczęsliwa, ale już teraz dziękuję serdecznie, że zadziałałaś! Buziaki! Jamles - jesteś moim bohaterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Straszna tragedia:( Kachna ściskam mocno w tych trudnych dla Was chwilach. Ofiaruję 2 pary silnych rąk do pomocy i trochę grosza...MAŁGOŚ czy nr konta ten sam co na Frania? Na wszelki wypadek posłałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tak, ten sam co na Frania. Sluchajcie dalam ciala lekko, bo wczoraj bylam u mamy, a konto Kasi na swoim laptopie, wiec nie poslalam jeszcze przelewu. Teraz lece sie spotkac z Elena, musze wyjsc za minute, wiec dam Wam znac od kogo doszlo dzisiaj i ile jest w sumie kasiory jak wroce. Posle pierwsze ture do Kasi dzisiaj. Ponawiam pytanie o transport 2 nagrzewnic od glowaca z Wawy, komus to wejdzie do auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Kasiu, Poznałam Ciebie i Twój piękny dom dopiero w tak straszliwych okolicznościach, płakać się chce, widząc te zdjęcia…. Mam nadzieję, że szybko uda się Wam przywrócić dom do takiego stanu, jak przed powodzią.Pomoc Ci się oczywiście należy i to wspaniałe, że tylu ludzi jest z Wami w tym trudnym czasie; ja też oczywiście się dorzucę! Małgoś, Proszę o dane do przelewu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.05.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tak, ten sam co na Frania. Małgoś, no gdzie ten sam, co na Frania?? Przecież to na Twoje konto idzie. Monika, na konto Małgosi wpłacaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tak, ten sam co na Frania. Sluchajcie dalam ciala lekko, bo wczoraj bylam u mamy, a konto Kasi na swoim laptopie, wiec nie poslalam jeszcze przelewu. Teraz lece sie spotkac z Elena, musze wyjsc za minute, wiec dam Wam znac od kogo doszlo dzisiaj i ile jest w sumie kasiory jak wroce. Posle pierwsze ture do Kasi dzisiaj. Ponawiam pytanie o transport 2 nagrzewnic od glowaca z Wawy, komus to wejdzie do auta? Małgoś podekscytowana spotkaniem z Eleną, rypnęła się ciut i teraz wysyła mi dramatyczne sms- sy co by to prostować....taaaaaaaaa malka od brudnej roboty Konto to samo co było zbierane dla dzieciaków z Bacik, nie dla Frania, choć jeśli ktoś ma ochotę Frankowi coś przesłać to pewnie też sie nie zmarnuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.05.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 również chciałabym pomóc, proszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.05.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Konto to samo co było zbierane dla dzieciaków z Bacik, nie dla Frania, choć jeśli ktoś ma ochotę Frankowi coś przesłać to pewnie też sie nie zmarnuje :D Jakby coś, to Franek odeśle:) Będę sprawdzała konto, w razie czego dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Kasiu, Poznałam Ciebie i Twój piękny dom dopiero w tak straszliwych okolicznościach, płakać się chce, widząc te zdjęcia…. Mam nadzieję, że szybko uda się Wam przywrócić dom do takiego stanu, jak przed powodzią. Pomoc Ci się oczywiście należy i to wspaniałe, że tylu ludzi jest z Wami w tym trudnym czasie; ja też oczywiście się dorzucę! Małgoś, Proszę o dane do przelewu!!!! Poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 również chciałabym pomóc, proszę o nr konta Też poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts