Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisz proszę, co Wam jest teraz najbardziej potrzebne. I czy woda opada, bo nie wiemy na kiedy szykować ekipę sprzątającą?

Rasiu -woda schodzi powolutku i trudno ocenić ile jeszcze zejdzie -czy tydzień, czy dwa :-( Jak już się bedzie udawało wejsć na działkę, to po pierwsze trzeba będzie z podwórka usunąć naniesione przez wodę śmieci: deski, kosze itp "cuda", które tam teraz pływają. Potem przede wszystkim dezynfekcja.. sprzątanie z mopami i scierami to melodia przyszłości :-(

Jest sąsiadem Kachny, którego dom woda nie zalała i ma możliwość i chęć zbierania na swoim suchym terenie rzeczy wysyłanych do Kachny.

Warto cofnąć się kilka postów wstecz

OK. Dla mnie wszystko jasne :)

ps.

Bolszoje sbasiba Wiolasz, za cenną radę. Nie omieszkam skorzystać.

A jakie wymiary ma ta kuchenka? jakies standardowe? Rozmiawiałam z sąsiadem i jest jedynie problem z upakowaniem tego cuda do jego "mikrusika" - musi znać wymiary by wiedzieć czy się zmieści...

Powinna wejść - wymiary to 80 x 55 x 63. Mymyk - gdyby sie udało, byłabym bardzo szczęsliwa, ale już teraz dziękuję serdecznie, że zadziałałaś! Buziaki! :lol:

Jamles - jesteś moim bohaterem. :cool:

Tak, ten sam co na Frania.

Sluchajcie dalam ciala lekko, bo wczoraj bylam u mamy, a konto Kasi na swoim laptopie, wiec nie poslalam jeszcze przelewu. Teraz lece sie spotkac z Elena, musze wyjsc za minute, wiec dam Wam znac od kogo doszlo dzisiaj i ile jest w sumie kasiory jak wroce. Posle pierwsze ture do Kasi dzisiaj.

Ponawiam pytanie o transport 2 nagrzewnic od glowaca z Wawy, komus to wejdzie do auta?

Kasiu,

Poznałam Ciebie i Twój piękny dom dopiero w tak straszliwych okolicznościach, płakać się chce, widząc te zdjęcia….

Mam nadzieję, że szybko uda się Wam przywrócić dom do takiego stanu, jak przed powodzią.

Pomoc Ci się oczywiście należy i to wspaniałe, że tylu ludzi jest z Wami w tym trudnym czasie; ja też oczywiście się dorzucę!

Małgoś,

Proszę o dane do przelewu!!!!

Tak, ten sam co na Frania.

Sluchajcie dalam ciala lekko, bo wczoraj bylam u mamy, a konto Kasi na swoim laptopie, wiec nie poslalam jeszcze przelewu. Teraz lece sie spotkac z Elena, musze wyjsc za minute, wiec dam Wam znac od kogo doszlo dzisiaj i ile jest w sumie kasiory jak wroce. Posle pierwsze ture do Kasi dzisiaj.

Ponawiam pytanie o transport 2 nagrzewnic od glowaca z Wawy, komus to wejdzie do auta?

Małgoś podekscytowana spotkaniem z Eleną, rypnęła się ciut i teraz wysyła mi dramatyczne sms- sy co by to prostować....taaaaaaaaa malka od brudnej roboty ;)

Konto to samo co było zbierane dla dzieciaków z Bacik, nie dla Frania, choć jeśli ktoś ma ochotę Frankowi coś przesłać to pewnie też sie nie zmarnuje :D:D

Kasiu,

Poznałam Ciebie i Twój piękny dom dopiero w tak straszliwych okolicznościach, płakać się chce, widząc te zdjęcia….

Mam nadzieję, że szybko uda się Wam przywrócić dom do takiego stanu, jak przed powodzią.

Pomoc Ci się oczywiście należy i to wspaniałe, że tylu ludzi jest z Wami w tym trudnym czasie; ja też oczywiście się dorzucę!

Małgoś,

Proszę o dane do przelewu!!!!

Poszło:)