jamles 26.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ss_michał, kwartet wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 26.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 WitamWiem , że to wątek Kasi, ale okazało się, że na naszym wątku też jest powodzianin ze wsi Sokolniki.I tak sobie pomyślałam, że skoro jest również zbiórka rzeczy, które będą przeznaczone dla innych ludzi, to może pozwolicie go "wpisać na listę" osób potrzebujących pomocy? chodzi konkretnie o Bikkersa z wątku o orionie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?24712-Kto-buduje-dom-quot-ORION-quot&p=4136156&posted=1#post4136156 Mam nadzieję, że ani bikkers, ani Kasia się na mnie nie obrażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.05.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Na razie nic... Czekamy aż woda opadnie, a potem każda szmata, szczotka ryżowa, środki czystości i odkażające będą na wagę złota... Duże spryskiwacze ciśnieniowe do mycia i dezynfekcji większych powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 26.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czytam z przerażeniem o tym co się stało z domek Kasi, i naszła mnie taka myśl odnośnie tych pieniędzy, które zbieracie. Jak zamierzacie je Kasi przekazać? Żeby się nie okazało, że jak pójdą przelewem z jednego konta to potem jeszcze dziewczyna będzie musiała podatek od darowizny zapłacić. Nie znam się na tym, ale ja z tych przezornych, sprawdźcie jak to jest. ja myslę że nie mamy sie o co martwić, przeciez małgoś przelala kase na konto kasi jako osoba prywatna. to tak jak sie np robi zakupy na allegro itp. robisz przelew i koniec kropka. podatki sie płaci jak zakładamy np.lokaty bankowe. jedynie małgos za przelew bedzie musiała ponieść koszty prowizji no chyba że dziewczyny maja w tym samym banku a nawet jeśli nie to prowizja nie powinna byc duża, (u mnie wynosi 99 gr) wiec możemy spać spokojnie i wpłacać ile kto może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka. Justa - oczywiscie, ze bikkersowi tez chcielibysmy pomoc - widzialam, ze pisal o odgrzybiaczach, srodkach czyszczacych, pampersach (4+ lub 5), chusteczkach, nowej lub uzywanej poscieli czy recznikach. Najlepiej, zeby sam sie tu odezwal i podawal adres na priv. Nitka wybiera sie do Sokolnik - dobrze by bylo, zeby sie spotkali na zywca i ustalili jakis gry plan. Co do darowizny i takich tam... Byla juz kiedys taka dyskusja przy okazji Bacik - mamy to pod kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mosingiewicz 26.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 poproszę o numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 poproszę o numer konta Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 małgoś, podeślij i mnie ten numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 małgoś, podeślij i mnie ten numer konta. Voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.05.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Tyle pracy takie ogromne koszty potem wiele radości z osiągniętego celu i nagle zawala się całe życie wszystko poszło na marne ech....... tragedia Czytając te wszystkie posty ciesze się że nie pozostaliśmy wszyscy obojętni na wezwanie o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 26.05.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kachna trzymaj się! Jesteśmy z wami,... tak strasznie przykro patrzeć na te zdjęcia... Malgos poprosze o nr konta Ludziska na forum jesteście kochane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 26.05.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ja tez poprosze o nr konta. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 zachcianka, yaco181...... poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dzieki jamles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasagna 26.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ja również proszę o nr konta, ale pieniądze będę mogła przelać za kilka dni, jak dostanę wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 26.05.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam mam na imię Joanna - znam Kasię i mieszkam w dzięki Bogu uratowanych Gorzycach (rodzinnej miejscowości Kasi) - to co zobaczyłam na tym forum jest wielkie, niesamowite - no wspaniałe po prostu - cudowni z Was ludzie - szacun wielki :D wiem że może to być źle odebrane, że wpycham się na wasze forum, ale jezeli ktoś chciałby pomóc poszkodowanym z Gminy Gorzyce to przesyłam linka do strony Urzędu Gminy Gorzyce http://www.gorzyce.itl.pl/pn/index.php?name=News&file=article&sid=422 pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Lasagna - poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 26.05.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam wszystkichPrzed chwilą spłynąłem z okolic kachny bardzo proszę o kontakt wszystkich z okolic Warszawy dziś w nocy będę organizował pierwszy transport proszę o kontakt z nr tel 695500073. Nie mam mozliwości kontaktu onlineDzwońcie proszę Pozdrawiam Grzegorz G vel wizardus Do dyspozycji ford transit z logo GAZ-SYSTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kochani -podpinam się pod to, co powyżej napisał wizardus bardzo prosze jesli macie jakąś pomoc rzeczową dla powodzian z mojej okolicy -kontaktujcie się z nim jeszcze dzisiaj -ponieważ już nocą wyrusza on do Warszawy po rzeczy przez Was zaoferowane. Dzisiaj mąż wszedł ponownie do domu -woda po pas.... potem wkleję fotki, na razie jestem zbyt zdołowana.... Wszystko do zdarcia do gołych pustaków, schody już "puchną", szafki w kuchni woda zdarła ze ścian, stłuczone jest środkowe okno w salonie. I nawet moja najpiękniejsza lampa w salonie nie ocalała -mąż mówił, że obeszła z farby -to jedna z rzeczy, które mi najbardziej żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kasia, kurcze no... Nie wiem, co Ci napisac, trudno znalezc slowa, ale pamietaj, ze masz w nas oparcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts