Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buuuuuu.... strasznie szkoda, zeście niczego nie wynieśli.... teraz faktycznie widok przygnebiający.... że okna powybija to można było przypuszczać, ale pozrywanych mebli kuchennych się po wodzie bym nie spodziewała... to z jaką siłą ona szła? ! :o

okropny widok:(

Na szczęscie,wszystkie materialne rzeczy da sie odzyskac.Najgorsze jest to ze taki żywioł pozbawiając ludzi domu pozbawia go zwyklego poczucia bezpieczeństwa tak bardzo człowiekowi potrzebnego..

Tyle ciepła ,otuchy,pomocy płynie tu od Was wszystkich ze głęboko wierzę ze Kachna i inni ludzie w jej sytuacji szybko znow będą mogli się uśmiechac:)

Choć nie było okazji by się poznać w normalnych warunkach to z całą rodzinką was pozdrawiamy i ściskamy mocno:)

kasiu strassssszznie przykry widok..ale nie patrz wstecz jeno ..zakasac rekawy i do przodu do przodu :)

święta racja ....

... dodam jeszcze coś

Kiedy jest źle zadaj sobie pytanie czy może być gorzej.

Jeśli tak - to nie jest tak źle.

Jeżeli nie - może być tylko lepiej.

Trzymaj się Kasiu!

Kasiu, kochanie - widok jest straszliwie przygnębiający, ale ja wiem, że Wy to wszystko odbudujecie, z naszą niewielką pomocą. ;)

Lampa też się znajdzie, zobaczysz, bo ja to już widzę.. :D

Przyjedzie do Was wielu nowych przyjaciół, ludzi, którym nie jest obojętny Wasz los, ludzi z fm.

Zakasaja rękawy, pomogą Wam, pocieszą i wesprą.

Straciliście wiele rzeczy, ale popatrz - jaka wielką wiarę w ludzi zyskaliście, ile ciepła i dobra wokół Was się kumuluje.

Będzie dobrze, Kasiu, zobaczysz.

Staraj się nie patrzeć wstecz, po prostu posprzątaj swój domek i zacznij uładzać go od nowa.

Będzie jeszcze piękniejszy!

Kasiu, nie wiem co napisać. Podpiszę się więc pod wszystkim, co napisała Depesia i inni.

Ogrom pracy przed Wami, ale nie jesteście sami.

Przyjdzie w końcu taki dzień, w którym wszystko co złe będzie już za Wami.

I ja trzymam mocno za to, by przyszedł jak najszybciej.

Przelew wysłany, dobre myśli, dobra energia też.

Dużo sił i wiary Kasiu.