Szelma29 04.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Moze zrezygnujmy z wyjscia do kina, teatru czy kolacji w restauracji.A moze da sie przesunac o kilka tygodni zakup jakiegos drobiazgu do wykanczanego domu. Wykonajmy (ponownie) przelewy, przygotujmy paczki. to nie problem , zrobic przelew, wysłąc paczke, skrzyknąc na sąsiadów- pomożmyale jak Wy nie zrobicie od górnie inicjatywy, ze waly musza byc porzadne, ze musza byc zbiorniki retencyjne to taka historia bedzie sie powtarzac...to jest problem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMAS 73 04.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Co my male robaczki mozemy kasa rzadzi gora i nasze petycje nic nie dadza chyba ze powstanie jakis bunt narodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kasia, trzymajcie się, kawałek po kawałeczku, etap po etapie, wierzę, że dźwigniecie się z tej masakry. Chciałabym Ci przekazać przede wszystkim dużo siły wewnętrznej, trzymam mocno za Ciebie kciuki. Stało się jak się stało, ale trzeba iść do przodu. Będzie lepiej! Małgoś, czy mogłabym prosić o numer konta? A tak na marginesie, szacun dla wszystkich koordynujących Kasiu, pomyślałam też sobie, że jak sytuacja się ustabilizuje może forumowicze z odległych części kraju mogliby przesyłać potrzebne rzeczy po prostu pocztą na jakiś adres sandomierski? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Szelma29, rozumiem, że jesteś zdenerwowana i poirytowana, ale wydaje mi się, że tego typu wypowiedzi mogą przynieść odwrotny skutek od Twoich na pewno jak najlepszych intencji. Spokojnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryla54 04.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Normalnie serce się kraje. Ręce opadają z bezradności. Serdecznie wam, wszystkim współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 04.06.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 kochani, inne forum..forum kłusowników giełdowych tez wysyła dla WAS pieniazki wklejam link do tego forumhttp://www.vipexpress.pl/bsk/viewtopic.php?f=2&t=70&p=14295#p14295 zbieram dary serca dla Was i dla Sandomierza i dla Bierunianie jestescie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Aga-Bialystok - poszlo. Brakuje mi slow po prostu... Pytanie do wizardusa - czy ktos z Waszej firmy bedzie jechal z Krakowa? Jesli tak to mniej wiecej kiedy? Jestem umowiona z jedna forumka na przyszly tydzien, mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 04.06.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam Gwoli przypomnienia - Jeżeli macie paczki i dobre chęci do wysyłki wysyłajcie pod adres: Gaz-System, Grzegorz G. ,ul. Żeromskiego 14c, 27-600 Sandomierz, tel 695500073, Konto dla powodzian z Sandomierza i okolic Nr. konta m-bank : 12 1140 2004 0000 3002 0575 8875, koniecznie dopisek "powódź FM" , nick z forum, ewentualnie cokolwiek identyfikującego wpłacającego, drugie konto którym dysponuje malgos2 - dla Kachny - prosze kontaktować się z Małgosią na priv. Jeżeli wypali chytry plan malki za co trzymajcie kciuki będziemy mieli bezpłatny transport z wielu miejscowości w Polsce. Kurcze tak sobie myślę - może macie jakieś wtyki w centralach firm kurierskich, bądź spedycyjnych może by coś u nich ugrał w zamian za jakąś formę reklamy - oczekuje burzy mózgów Dziękuje za wszystko i Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 04.06.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Szelma29, rozumiem, że jesteś zdenerwowana i poirytowana, ale wydaje mi się, że tego typu wypowiedzi mogą przynieść odwrotny skutek od Twoich na pewno jak najlepszych intencji. Spokojnie Pozdrawiam o co Ci chodzi ?? o doraźna pomoc dbam..staram sie, wysyłam apele gdzie sie da o dary serca , ale mysle racjonalnie.... musza byc rozwiazania systemowe, wały , zbiorniki retencyjne aby nie było za rok , pare lat powtorki z historii nie pouczaj mnie..mam swoj rozum i wiem, ze ludzi zalewa, ze maja tragedie ale po tragedii trzeba nabrac rozumu i władze musza zadbac o to zeby nie zalewalo ludzi i to władze w koncu musza nabrac rozumu!! to priorytet!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 04.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Aga-Bialystok - poszlo. Brakuje mi slow po prostu... Pytanie do wizardusa - czy ktos z Waszej firmy bedzie jechal z Krakowa? Jesli tak to mniej wiecej kiedy? Jestem umowiona z jedna forumka na przyszly tydzien, mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno. Witam Małgoś2 Słyszałem o jakiejś "tajnej organizacji z Częstochowy" - jeżeli wszystko się nam poukłada może jutro podskoczymy do Krakowa i Częstochowy - ale decyzja zapadnie dziś wieczorkiem - muszę zorganizować sobie kierowcę na zmianę Szelma29 - jesteś wielki - serdeczne dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 04.06.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 WitamNadeszły wpłaty od: Ewa - Pionki ( Moose ), Magdalena - Dabrowa Górnicza (Regan49) z forum Kłusowników, Izabeza - Płock (Szelma29 ), Arkadiusz - Wrocław (Araszka ) z forum Kłusowników, Stanisław z Czestochowy (Wierzch).Za wszystkie wpłaty sedecznie DziękujemySzelma29 - Podziękuje w Naszym imieniu Wszystkim Kłusownikom,Mamy razem 500 zł - gonie po Pampersy, chemie i w teren ( dopóki mozna przejechać )Na razie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 04.06.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 ja mysle ze klusownicy dadza wiecej kaski ..licze na nich he he he wanna i umywalka zarezewrowana dla Bierunia ale pracuje ....nad darami serca dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 04.06.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Wizardus - odnosnie wysylki paczek - czy one do Was dochodza, poczta jakos dziala? Jesli tak to i z Poznania cos przyslemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.06.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Pytanie do wizardusa - czy ktos z Waszej firmy bedzie jechal z Krakowa? Jesli tak to mniej wiecej kiedy? Jestem umowiona z jedna forumka na przyszly tydzien, mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno. Malgos -mój mąż będzie prawdopodobnie w KRK piątek-sobota [może i ja sie z nim zabiorę, wszystko bedzie zalezalo od sytuacji]. Samochód nie jest ogromny (pick-up), ale coś tam wejdzie.. Kochani przede wszystkim prosimy o środki czystości i higieniczne i ścierki, wiadra, mopy itp.. Co do odziezy -to pytajcie wizardusa. Byliśmy godzine temu w domku -na razie woda wewnątrz po kostki -ale niestety przybiera -przez tory na pobliskim skrzyżowaniu juz płynie wartki strumień -nie ma już szans żeby uniknąć ponownego zalania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 04.06.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam Małgoś2 Słyszałem o jakiejś "tajnej organizacji z Częstochowy" - jeżeli wszystko się nam poukłada może jutro podskoczymy do Krakowa i Częstochowy - ale decyzja zapadnie dziś wieczorkiem - muszę zorganizować sobie kierowcę na zmianę Szelma29 - jesteś wielki - serdeczne dzięki Pozdrawiam kobitka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Malgos -mój mąż będzie prawdopodobnie w KRK piątek-sobota [może i ja sie z nim zabiorę, wszystko bedzie zalezalo od sytuacji]. Samochód nie jest ogromny (pick-up), ale coś tam wejdzie.. Kochani przede wszystkim prosimy o środki czystości i higieniczne i ścierki, wiadra, mopy itp.. Co do odziezy -to pytajcie wizardusa. Byliśmy godzine temu w domku -na razie woda wewnątrz po kostki -ale niestety przybiera -przez tory na pobliskim skrzyżowaniu juz płynie wartki strumień -nie ma już szans żeby uniknąć ponownego zalania.... W razie czego dzwon do mnie, ja mam jakies ciuchy do oddania, nie jest tego tak duzo, ale umawiam sie z kims na poniedzialek - moze sie uda... Kiedy bys wracala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.06.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 U mnie za oknem piękne słońce od tygodni...oglądam polską tv a łzy płyną same jak widzę tyle ludzkich nieszczęść...Kasiu i Wszyscy, których dotknęła powódz naprawdę współczuję Wam z całego serca i życzę aby ten wodny koszmar skończył się jak najprędzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Fala priwów zalała moją skrzynkę ...należą Wam się wyjaśnienia,choć wolałabym napisać......tadadammmmmmmmmm mamy transport, sprawa się nieco skomplikowała,a mianowicie, od pewnego czasu próbuję dogadać się z PKS em by kierowcy przewozili nasze paczki autobusami kursowymi,jednak to nie takie łatwe, gdyz PKS to dziesiątki spólek,nie majacych wspólnego zarządu, czy PR,stąd moja prośba, byście wpisywali miasta, z których mają pójść przesyłki, będę kontaktować się tylko z tymi spółkami....ale teraz ten długi weekend mocno przedłuża sprawę.... mam jednak nadzieję, że to tylko kwestia czasu. Redakcja Forum obiecała dla przewoźnika darmowy baner reklamowy w serwisie , może to zachęci do pomocy. No i jest jeszcze jeden problem, mimo iz PKS ma najbardziej rozbudowaną sieć kursów, nie ma połączeń Sandomierza z zachodnią Polską, trzeba będzie te paczki kierować w inne miejsce (Kraków, Katowice,Warszawa), Wizardus , jakie jeszcze miejscowości wchodzą w grę , mówiłeś Lublin, Tarnobrzeg i ...... trzymajcie więc kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.06.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Wizardus, mam ubranko do chrztu dla dziewczynki rozmiar 68. Możesz się dowiedzieć czy nie byłoby potrzebne? Spróbuje znaleźć trochę ubranek dla tej małej dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Aha.....,zapytanie wysłałam do Jeleniej Góry, Stargardu Szczecińskiego , Zielonej Góry, Piły, Częstochowy,.Wrocławia i Poznania, jesli jeszcze ktoś chce dołączyć......zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts