DPS 05.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Kasiu 0 modlimy się, zaklinamy, prosimy i robimy wszystko... Pamietaj, że nawet, jesli woda wejdzie wysoko - trzeba się cieszyć, że wszyscy żyjecie, że zdrowi jesteście, że jeszcze życie przed Wami, choć teraz tak ciężko i trudno jest. Nie jesteście sami, wokół Was mnóstwo ludzi takich jak Małgoś czy Wizardus, ludzi z tego forum i z innych miejsc, którzy Wam pomogą. Co będzie, to będzie, najważniejsze, że wciąż macie siebie. Przytulam mocno i kciuki trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 05.06.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 WitamPlanowany na jutro wyjazd do warszawy odkładamy - o następnym dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witamwspółczuje Sandomierzowi ( i innym też )w bieruniu przynajmniej nie leje i woda opadajak dojde do swego kompa to cóś poślę bardziej potrzebującym trzymajcie sie mocno i nie załamujcie sie - najważniejsze jest zdrowie i przyjaciele, wszystko inne można kupić, lub dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 05.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 trzymam kciuki i modle się .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No niestety.. opaska na wale na Wiśle przerwana (informacja od kolegi, który pracował na wale).... Czyli gwarantowane mamy ponownie zalanie parteru.. oby tylko woda nie weszła na poddasze..... (a jest takie ryzyko, bo podobno fala większa i wody szybciej przybywa.....) Kochani proszę trzymajcie za nas kciuki, módlcie sie, zaklinajcie i co tylko mozecie.... Kachna..........trzymam kciuki i modlę się!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 05.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 szkoda, ze tak późno tu trafiłam ale wysyłam ciągle sms-y z nadzieją, że te niewielkie pieniądze - pomogą ludziomjestem z Wami i też proszę o numer konta... anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No niestety.. opaska na wale na Wiśle przerwana (informacja od kolegi, który pracował na wale).... Czyli gwarantowane mamy ponownie zalanie parteru.. oby tylko woda nie weszła na poddasze..... (a jest takie ryzyko, bo podobno fala większa i wody szybciej przybywa.....) Kochani proszę trzymajcie za nas kciuki, módlcie sie, zaklinajcie i co tylko mozecie.... Kasiu trzymamy kciuki i modlimy sie ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 06.06.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Wizardus wanna z umywalką i pare drobiazgow co mi sie udalo zorganizowac zarezerwował u mnie Bieruń...organizuja transport do Warszawyale pomyslałam, ze na osiedlu rozwiesze apel o datki i podam numery konta...moze ludzie dadzą nawet malutki dar serca... przyszedł mi taki pomysł marketingowy: lokalna prasa, albo i ogolnopolska- zeby z nimi sie dogadac , że fiirmy , ktore przekaża dary powodzianom , dostaną np darmowa reklamealbo cos innego- prezydent Sandomierza , kazdej firmie da dyplom na pomoc dla powodzian- z pieczatka z podpisem i wtedy np takie firmy beda mogły na swoich stronach w necie pisac, ze aktywnie pomagały., beda miec taki dyplom w firmie, ze firma społeczna . I kto wie czy wtedy wiele firm, nie skusi się na reklame albo zrobic np na alegrro licytacje jak licytuja serduszka wielka orkiestra swiatecznej pomocy i to w licytacji dla osob fizycznych , firm to własnie jakis znak , symbol, cos co jest dowodem na pomoc i ludzie licytuja i wpłącaja kaske...albo zwrocic sie do muratora, ze firmy budowlane co dadza kase to np beda miec reklamie w muratorze.... jest taki portal http://www.rzetelnafirma.pli tam spis wielu firm i np wysłąnie do nich prosby o pomoc w zamian za mozliwosc zamieszczenia tej info na ich stronach i dyplomu od prezydenta Sandomierza nie iwme mzoe to glupie pomysly ale tak mi przychodzi do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza50 06.06.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 WITAMWizardus pisalam ze wolalabym napisac na PRIV do CIEBIE,-podaj mi kontakt do CIEBIE-pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.06.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 WITAM Wizardus pisalam ze wolalabym napisac na PRIV do CIEBIE,-podaj mi kontakt do CIEBIE-pozrawiam Roza50 najedz myszką na nick Wizardusa, ten na samej górze w profilu. Kliknij myszką i wyskoczy Ci kilka opcji m.in. wiadomość prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 06.06.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 roza50, z Wizardusem mozesz skontaktowac sie rowniez telefonicznie - tel. kom.: 695 500 073.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 06.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam wyjezdzam własnie do Wiolasz, Szelma29 - świetny pomysł dziś po powrocie dogadam się z lokalnym radnym Dzięki Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 06.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 06.06.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Właśnie czekam na Wiolasz pod Kolbuszową Ansi - odezwij się co u Was, wracając mogę zajechać do Tarnobrzega - jeżeli macie jakieś potrzeby pisz albo dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 UWAGA, UWAGA!!! Wiadomość dla Warszawy i okolic! Ze względu na przesunięcie transportu do Sandomierza rzeczy zgromadzonych u mnie, można jeszcze rozesłać wici po znajomych i porobić paczki. Wszystko zabierze Wizardus jednym większym transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza50 06.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 dzieki wam za wiadomosc-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 A ja ponawiam apel do krakusow - w piatek Kasia jedzie do Krakowa, w sobote wraca, wiec przez caly tydzien mozna u mnie cos zrzucic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kochani -tak było jeszcze 03.06.2010:http://images8.fotosik.pl/345/c40d62f588b116c9med.jpga tak jest dzisiaj.....:http://images8.fotosik.pl/348/c68f8af53f3867c7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kasiu kiedy to sie wreszcie skonczy .... ogromnie wspolczuje ......... znow to samo . Buziaki i trzmam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kasiu, strasznie współczuję i mam nadzieję, że to już ostatni raz. Trzymaj się kobitko mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts