sure 20.05.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Poproszę o nr konta na pw. Coś już wiadomo o możliwościach pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.05.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) nie znam Kasi, ale ogrom powodzi jest dla mnie przerażający.Życzę Ci Kasiu dużo siły psychicznej i oby juz zaczelo opadac. Malgos czy moglabys mi podac nr konta? grosz do grosza... Edytowane 20 Maja 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wczoraj zastanawialam sie co u Kachny a dzisiaj wchodze na fm a tu taka tragedia.Kasiu trzymaj sie. Malgos poprosze o nr konta. Jestem w dolku fimamsowym ale musze pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Trzymaj się Kachna. Woda nie osiągnie poddasza, bo tak ma być i koniec !!! I tak już przesadziła ... Od tej pory nie piję wody ... tylko jakąś Fantę ... bo ona nie zalewa ... co najwyżej ochlapie przy otwieraniu ...Małgoś - wyślij proszę nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 20.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kasiu trzymam kciuki... Poproszę o nr konta na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 małgoś proszę o numer konta.. kasiu myślami jestem z wami i mocno zaciskam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 20.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dajcie ten numerek! a na później - jeśli chodzi o pomoc rzeczową, to u mnie leży i marnuje się ikeowskie łoże (rama i "podłoga") praktycznie nówka, rozłożone na czynniki pierwsze i gotowe do oddania w potrzebujące ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 poprosze o numer konta ..... Kasiu - łzy poleciały ,kiedy czytałam i oglądałam dzisiejsze zdjęcia ......mam nadzieję ,że to czego doświadczacie teraz bedzie Wam kiedyś wynagrodzone ..... przytulam ....nie jesteście sami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja też poproszę o numer konta. Nie będzie tego wiele, ale zawsze grosz do grosza... Kasiu, trzymaj się. Oglądam te sceny z Sandomierza i okolic od rana i płaczę. Boże, to nie może być prawda. Tyle nieszczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Finansowo nie dam rady, ale mam do oddania kuchenkę gazową, z gazowym piekarnikiem. Mozna od razu do butli podpiąc i korzystać. Może jest jakaś możliwośc transportu tej kuchenki z zachodnich rubieży? Ktoś jedzie, jacyś znajomi...? Kuchenka mogłaby i ogrzać i podsuszyć, nie mówiąc o jej funkcji zasadniczej. Kasiu - przytulam bardzo mocno, los ciężko Was doświadcza, ale nie jesteście sami, pomożemy Wam! Nie daj się kochana, czarnym myslom, nie rozpaczaj - za rok będziesz miała piękny dom, zobaczysz, ja Ci to mówię, a tutaj zaświadczą, że ja czarownica jestem i WIEM. Modlę się, żeby woda nie przybierała więcej. Jak wpadnę na strych to na pewno jeszcze sporo rzeczy różnych wygrzebię, tylko żeby transport był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kasia-wspolczuję ,trzymam kciuki za pięterkoMatko,czy ta natura musi na każdym kroku udowadniać jak niewiele możemyMałgoś -proszę o numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Małgoś jest chwilowo nieuchwytna, bedę systematycznie przesyłać Wam nr konta. Kilka osób z okolic Warszawy zdeklarowała się ,że zakasa u Kasi rękawki, we trzy jesteśmy z południa,moze ktoś ma ochotę dołączyć - Wiola obiecała bigos Kasiu, trzymajcie się, ja ze swojej strony wznosze modły do deszczu by sobie poszedł w pizdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 nr konta wysłałam do sure, Gwoździk , Malutka_, monia77w1 , Pavis , skaba,Ew-ka , galka , Mymyk_KSK , tabaluga1 jesli ktos nie otrzymał - krzyczcie ps. pierwszy raz wysyłałam seryjnie ze skrzynki FM,nie wiem czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Usunęłam wiadomości ze skrzynki, ale cały czas pokazuje mi się coś takiego "Skrzynka odbiorcza zawiera 0 wiadomości.Masz 387 zapisanych wiadomości, z 120 dozwolonych. (Wyczyść folder)". Nie wiem czy to już ok, bo tych zapisanych wiadomości nie widzę. Jakby co proszę o numer na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Agnieszko,na PW wiadomości dalej nie przechodzą,musisz oczyścić też skrzynkę nadawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 malka dziękuję! do mnie dotarło! będe stale tu zaglądać i jak tylko wyznaczycie termin wyjazdu to sie określę.. chętnie dołożyłabym swoje ręce do pomocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) Malka podrzuc mi tez numer Edytowane 20 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Malka-dostałam-dzięki.Proponowany przez Ciebie kierunek,w który ma udać się deszcz bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Brak słów zdjęcia z Kasi domku mam nawet w swoich galeryjnych zbiorach trzymam kciuki, żeby woda już sie nie podnosiła a i parę groszy wyskrobię, konto chyba mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Poproszę o numer konta, bo gdzieś wtryniłam. Na razie chyba i tak nic tam nie dojedzie. Ale jakby co to ja jestem otwarta - Sandomierz piękne miasto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts