Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzymaj się Kachna.

Woda nie osiągnie poddasza, bo tak ma być i koniec !!!

I tak już przesadziła ... Od tej pory nie piję wody ... tylko jakąś Fantę ... bo ona nie zalewa ... co najwyżej ochlapie przy otwieraniu ;)

...Małgoś - wyślij proszę nr konta

Finansowo nie dam rady, ale mam do oddania kuchenkę gazową, z gazowym piekarnikiem. Mozna od razu do butli podpiąc i korzystać.

Może jest jakaś możliwośc transportu tej kuchenki z zachodnich rubieży? Ktoś jedzie, jacyś znajomi...?

Kuchenka mogłaby i ogrzać i podsuszyć, nie mówiąc o jej funkcji zasadniczej.

Kasiu - przytulam bardzo mocno, los ciężko Was doświadcza, ale nie jesteście sami, pomożemy Wam!

Nie daj się kochana, czarnym myslom, nie rozpaczaj - za rok będziesz miała piękny dom, zobaczysz, ja Ci to mówię, a tutaj zaświadczą, że ja czarownica jestem i WIEM. :cool:

Modlę się, żeby woda nie przybierała więcej.

Jak wpadnę na strych to na pewno jeszcze sporo rzeczy różnych wygrzebię, tylko żeby transport był...

Małgoś jest chwilowo nieuchwytna, bedę systematycznie przesyłać Wam nr konta.

Kilka osób z okolic Warszawy zdeklarowała się ,że zakasa u Kasi rękawki, we trzy jesteśmy z południa,moze ktoś ma ochotę dołączyć - Wiola obiecała bigos :)

Kasiu, trzymajcie się, ja ze swojej strony wznosze modły do deszczu by sobie poszedł w pizdu.

nr konta wysłałam do sure, Gwoździk , Malutka_, monia77w1 , Pavis , skaba,Ew-ka , galka , Mymyk_KSK , tabaluga1

jesli ktos nie otrzymał - krzyczcie

ps. pierwszy raz wysyłałam seryjnie ze skrzynki FM,nie wiem czy to działa ;)

Usunęłam wiadomości ze skrzynki, ale cały czas pokazuje mi się coś takiego "Skrzynka odbiorcza zawiera 0 wiadomości.

Masz 387 zapisanych wiadomości, z 120 dozwolonych. (Wyczyść folder)". Nie wiem czy to już ok, bo tych zapisanych wiadomości nie widzę. Jakby co proszę o numer na [email protected]