agnieszkakusi 07.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wizardus, miałam przed chwilą telefon w sprawie Twojego wpisu. Czy mamy gratulować Kasi? Potwierdź nam, bo w razie czego musimy myśleć o innych rzeczach dla niej;)Jeśli kurierzy jeszcze dojeżdżają to wysyłamy na razie paczke dla ciężarnej, a resztę zbieramy dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam Jest dziewczyna w 5 miesiacu - zona kolegi z pracy na razie nie mogę zdradzic iniciałow - Pozdrawiam Witaj Rozmawiałam właśnie z Agnieszkakusi - obie mamy trochę ubrań ciążowych i dla maluszków. Czy kurier jest w stanie do Was dojechać? Jeśli tak na jaki adres go wysłać - do firmy? Z jakimś dopiskiem, że to dla niej? Potem uzgodnimy dostawę reszty. Trzymajcie się. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Czy mamy gratulować Kasi? No właśnie - Kasiu czy Ty coś przed nami ukrywasz...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 07.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No właśnie - Kasiu czy Ty coś przed nami ukrywasz...!? Dementuje to nie dla Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 07.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj Rozmawiałam właśnie z Agnieszkakusi - obie mamy trochę ubrań ciążowych i dla maluszków. Czy kurier jest w stanie do Was dojechać? Jeśli tak na jaki adres go wysłać - do firmy? Z jakimś dopiskiem, że to dla niej? Potem uzgodnimy dostawę reszty. Trzymajcie się. Magda Jezeli można to na adres firmy z dopiskiem RS Kasia i Piotr napewno skojaza - tylko cichosza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 07.06.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nr. konta m-bank : 12 1140 2004 0000 3002 0575 8875, koniecznie dopisek "powodź FM" , nick z forum, ewentualnie cokolwiek identyfikującego wpłacającego. Pozdrawiam wrzucam bliżej ten numer konta, dzis wieczorem zamierzam zrobić przelew. Myślę,że pieniądze najbardziej się teraz wam przydadzą. Ludzie, wplacajcie.. Trzymam kciuki by już było tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dementuje to nie dla Kasi Szkoda, ale i tak gratulujemy przyszłej mamusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.06.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wizardus.... wczoraj dostałam maila od Wioli wiem że już z Tobą rozmawiała.... jak będziesz miał moment to looknij na priva... zaraz tam cos podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 07.06.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wizardus.... wczoraj dostałam maila od Wioli wiem że już z Tobą rozmawiała.... jak będziesz miał moment to looknij na priva... zaraz tam cos podeśle oki - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 07.06.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) WitamNizej zdjęcia z domu naszego kolegi Pawła - sceny z wyciagania mieszkańców śmigłowcem widzieliscie na TVN24 ( żółty dom z duzym balkonem ) http://www.sandomierz2010.x.wp.pl/p1.jpghttp://www.sandomierz2010.x.wp.pl/p2.jpghttp://www.sandomierz2010.x.wp.pl/p3.jpg Cała rodzina jest w komplecie - dzieci juz nie chcą więcej latać ... Edytowane 7 Czerwca 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Mamy pierwszego dobrego człowieka w PKS- CZĘSTOCHOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem właśnie po przemiłej i bardzo rzeczowej rozmowie z Panem Dyrektorem , dostaliśmy zgodę na korzystanie z autobusów tego przewoźnika I teraz uwaga!!!!!! Przesyłki muszą być dograne szczegółowo, kto i jakim kursem posyła i kto odbiera, do przesyłki opisanej "DLA POWODZIAN " musi byc dołączona kartka z nazwiskiem odbiorcy i przystankiem , z którego będzie odbierać trasy PKS Częstochowa http://www.pks-czestochowa.pl/sgprzystanki.php Edytowane 7 Czerwca 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 07.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam Kasiu moge przesłac paczką ubrania dla chłopca do rozmiaru 134cm . Mam nadzieje ze się komuś przydadzą. Prosze napisz na jaki adres mogę przesłac paczkę lub gdyby jakiś transport jechał z Wrocławia w Twoją strone to chętnie podam paczkę.Podaje mój adres: adddar@onet euEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 07.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Prosze napisz na jaki adres mogę przesłac paczkę lub gdyby jakiś transport jechał z Wrocławia w Twoją strone to chętnie podam paczkę. Podaje mój adres: adddar@onet eu Ewa "Jeżeli chodzi o paczki bardzo broszę o wysyłkę na adres: GAZ-SYSTEM, Grzegorz G, ul.Żeromskiego 14c, 27-600 Sandomierz z dopiskiem "KACHNA",po wysyłce proszę o informacje na mojego e-maila [email protected]" Adres do wizardus-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wypiszę większe miasta, które maja połączenia PKS CzestochowaBIAŁYSTOKBIELSKO BIAŁAKATOWICEWARSZAWAŁÓDŹJELENIA GÓRAGDAŃSKTORUŃOPOLEWROCŁAWPIOTRKÓW TRYBUNALSKIUSTKA WŁOCŁAWEKZAKOPANEKRAKÓWZIELONA GÓRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 07.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dziękuje za adres - jutro postaram sie nadać paczkę.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.06.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wypiszę większe miasta, które maja połączenia PKS Czestochowa BIAŁYSTOK BIELSKO BIAŁA KATOWICE WARSZAWA ŁÓDŹ JELENIA GÓRA GDAŃSK TORUŃ OPOLE WROCŁAW PIOTRKÓW TRYBUNALSKI USTKA WŁOCŁAWEK ZAKOPANE KRAKÓW ZIELONA GÓRA nooooooooo proszę po naszej ostatniej rozmowie to jest baaaardzo, ale to bardzo dobra wiadomość.... dobra robota Maleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 nooooooooo proszę po naszej ostatniej rozmowie to jest baaaardzo, ale to bardzo dobra wiadomość.... dobra robota Maleczko e tam, gdyby nie Twój pomysł, nic by z tego nie było teraz potrzebujemy osoby/osób w Cżestochowie, które miałby mozliwość odebrania przesyłek. Grześ (Wizardus) obiecał zbiorczy odbiór przesyłek - ma do dyspozycji Stara co daje nam pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.06.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 kachna choć się nie znamy trzymam kciuki, myślami jestem z Wami i przesyłam najwięcej pozytywnej energii jaką mam:hug: I absolutnie nie miej jakichkolwiek oporów przed przyjęciem pomocy, przecież każdy robi to dobrowolnie i w takim zakresie, na jaki go stać..Proszę kogokolwiek o podanie numeru konta.... i jeszcze taka mała dygresja czy małgoś albo kachna nie będą miały jakiś problemów ze skarbówką w związku z tymi przepływami finansowymi? Jest na sali ktoś kto się zna?Wiem, że to takie przyziemne, ale chyba trzeba pomyśleć żeby dziewczyny nie miały z tego powodu nieprzyjemności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 US nie ma co robić, tylko analizować przelewy o lacznej wartości 15tys zł? Myśle, że jednak ma co robić, szczególnie w okresie urlopowym Poza tym, skad ma wiedzieć o takich przelewach? Bank nie informuje sam o takim fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.06.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Malka, jesteś wielka!!! Dziękuję! Słuchajcie, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam. Czy mamy dostarczyć paczki do Katowic (tam mamy najbliżej), które znajdują się na trasie PKSu, czy mamy jechać do Częstochowy?? U nas zbiórka trwa. Jutro ma być "dzień otwartych drzwi" A dziś np. mieliśmy bardzo miłą wizytę forumowiczki Basia1112, które zawaliła nas paczkami, głównie z ubraniami, środkami czystości. Są też dwie kołdry. Dzięki Basiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts