Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

Wizardus, miałam przed chwilą telefon w sprawie Twojego wpisu. Czy mamy gratulować Kasi? Potwierdź nam, bo w razie czego musimy myśleć o innych rzeczach dla niej;)

Jeśli kurierzy jeszcze dojeżdżają to wysyłamy na razie paczke dla ciężarnej, a resztę zbieramy dalej:)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Jest dziewczyna w 5 miesiacu - zona kolegi z pracy na razie nie mogę zdradzic iniciałow - ;)

Pozdrawiam

Witaj

Rozmawiałam właśnie z Agnieszkakusi - obie mamy trochę ubrań ciążowych i dla maluszków. Czy kurier jest w stanie do Was dojechać? Jeśli tak na jaki adres go wysłać - do firmy? Z jakimś dopiskiem, że to dla niej? Potem uzgodnimy dostawę reszty.

Trzymajcie się.

Magda

Witaj

Rozmawiałam właśnie z Agnieszkakusi - obie mamy trochę ubrań ciążowych i dla maluszków. Czy kurier jest w stanie do Was dojechać? Jeśli tak na jaki adres go wysłać - do firmy? Z jakimś dopiskiem, że to dla niej? Potem uzgodnimy dostawę reszty.

Trzymajcie się.

Magda

Jezeli można to na adres firmy z dopiskiem RS ;) Kasia i Piotr napewno skojaza - tylko cichosza :)

Pozdrawiam

Nr. konta m-bank : 12 1140 2004 0000 3002 0575 8875, koniecznie dopisek "powodź FM" , nick z forum, ewentualnie cokolwiek identyfikującego wpłacającego.

Pozdrawiam

wrzucam bliżej ten numer konta, dzis wieczorem zamierzam zrobić przelew.

Myślę,że pieniądze najbardziej się teraz wam przydadzą. Ludzie, wplacajcie..

Trzymam kciuki by już było tylko lepiej.

Witam

Nizej zdjęcia z domu naszego kolegi Pawła - sceny z wyciagania mieszkańców śmigłowcem widzieliscie na TVN24 ( żółty dom z duzym balkonem )

http://www.sandomierz2010.x.wp.pl/p1.jpg

http://www.sandomierz2010.x.wp.pl/p2.jpg

http://www.sandomierz2010.x.wp.pl/p3.jpg

Cała rodzina jest w komplecie - dzieci juz nie chcą więcej latać ...

Edytowane przez wizardus

Mamy pierwszego dobrego człowieka w PKS- CZĘSTOCHOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem właśnie po przemiłej i bardzo rzeczowej rozmowie z Panem Dyrektorem , dostaliśmy zgodę na korzystanie z autobusów tego przewoźnika :)

I teraz uwaga!!!!!! Przesyłki muszą być dograne szczegółowo, kto i jakim kursem posyła i kto odbiera, do przesyłki opisanej "DLA POWODZIAN " musi byc dołączona kartka z nazwiskiem odbiorcy i przystankiem , z którego będzie odbierać

trasy PKS Częstochowa

http://www.pks-czestochowa.pl/sgprzystanki.php

Edytowane przez malka

Witam

Kasiu moge przesłac paczką ubrania dla chłopca do rozmiaru 134cm . Mam nadzieje ze się komuś przydadzą.

Prosze napisz na jaki adres mogę przesłac paczkę lub gdyby jakiś transport jechał z Wrocławia w Twoją strone to chętnie podam paczkę.

Podaje mój adres: adddar@onet eu

Ewa

Prosze napisz na jaki adres mogę przesłac paczkę lub gdyby jakiś transport jechał z Wrocławia w Twoją strone to chętnie podam paczkę.

Podaje mój adres: adddar@onet eu

Ewa

"Jeżeli chodzi o paczki bardzo broszę o wysyłkę na adres: GAZ-SYSTEM, Grzegorz G, ul.Żeromskiego 14c, 27-600 Sandomierz z dopiskiem "KACHNA",po wysyłce proszę o informacje na mojego e-maila [email protected]"

Adres do wizardus-a

Wypiszę większe miasta, które maja połączenia PKS Czestochowa

BIAŁYSTOK

BIELSKO BIAŁA

KATOWICE

WARSZAWA

ŁÓDŹ

JELENIA GÓRA

GDAŃSK

TORUŃ

OPOLE

WROCŁAW

PIOTRKÓW TRYBUNALSKI

USTKA

WŁOCŁAWEK

ZAKOPANE

KRAKÓW

ZIELONA GÓRA

Wypiszę większe miasta, które maja połączenia PKS Czestochowa

BIAŁYSTOK

BIELSKO BIAŁA

KATOWICE

WARSZAWA

ŁÓDŹ

JELENIA GÓRA

GDAŃSK

TORUŃ

OPOLE

WROCŁAW

PIOTRKÓW TRYBUNALSKI

USTKA

WŁOCŁAWEK

ZAKOPANE

KRAKÓW

ZIELONA GÓRA

nooooooooo proszę :)

po naszej ostatniej rozmowie to jest baaaardzo, ale to bardzo dobra wiadomość.... dobra robota Maleczko :lol:

nooooooooo proszę :)

po naszej ostatniej rozmowie to jest baaaardzo, ale to bardzo dobra wiadomość.... dobra robota Maleczko :lol:

e tam, gdyby nie Twój pomysł, nic by z tego nie było :)

teraz potrzebujemy osoby/osób w Cżestochowie, które miałby mozliwość odebrania przesyłek.

Grześ (Wizardus) obiecał zbiorczy odbiór przesyłek - ma do dyspozycji Stara :D co daje nam pole do popisu

kachna choć się nie znamy trzymam kciuki, myślami jestem z Wami i przesyłam najwięcej pozytywnej energii jaką mam:hug: I absolutnie nie miej jakichkolwiek oporów przed przyjęciem pomocy, przecież każdy robi to dobrowolnie i w takim zakresie, na jaki go stać..

Proszę kogokolwiek o podanie numeru konta..

.. i jeszcze taka mała dygresja czy małgoś albo kachna nie będą miały jakiś problemów ze skarbówką w związku z tymi przepływami finansowymi?

Jest na sali ktoś kto się zna?

Wiem, że to takie przyziemne, ale chyba trzeba pomyśleć żeby dziewczyny nie miały z tego powodu nieprzyjemności..

Malka, jesteś wielka!!! Dziękuję! Słuchajcie, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam. Czy mamy dostarczyć paczki do Katowic (tam mamy najbliżej), które znajdują się na trasie PKSu, czy mamy jechać do Częstochowy?? U nas zbiórka trwa. Jutro ma być "dzień otwartych drzwi" ;) A dziś np. mieliśmy bardzo miłą wizytę forumowiczki Basia1112, które zawaliła nas paczkami, głównie z ubraniami, środkami czystości. Są też dwie kołdry. Dzięki Basiu!!!