Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

US nie ma co robić, tylko analizować przelewy o lacznej wartości 15tys zł? Myśle, że jednak ma co robić, szczególnie w okresie urlopowym :D Poza tym, skad ma wiedzieć o takich przelewach? Bank nie informuje sam o takim fakcie.

Witam

Rozmawiałem z US wszystko OK tylko trzeba prowadzić buchalterie ile wpłyneło ile wypłyneło rachunki, paragony. Troche komplikuje to nam życie ale lepiej unkać problemów ;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, jesteś wielka!!! Dziękuję! Słuchajcie, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam. Czy mamy dostarczyć paczki do Katowic (tam mamy najbliżej), które znajdują się na trasie PKSu, czy mamy jechać do Częstochowy?? U nas zbiórka trwa. Jutro ma być "dzień otwartych drzwi" ;) A dziś np. mieliśmy bardzo miłą wizytę forumowiczki Basia1112, które zawaliła nas paczkami, głównie z ubraniami, środkami czystości. Są też dwie kołdry. Dzięki Basiu!!!

Nelka, masz PKS Bielsko-Czestochowa przez Pszczynę (wyjazd z Bielska 17:00 i 17:30)

NADAL POSZUKUJEMY OSOBY ,KTÓRA MOŻE ODBIERAĆ PACZKI W CZESTOCHOWIE

Wizardus - dzisiaj wysłałam paczkę. Są w niej ubranka niemowlęce, zabawki, troszkę chemii i słodycze dla dzieciaków.

Paczka idzie Kolporterem i powinna jutro być. Nie zdziw się, bo pewnie kurier będzie dzwonił do Ciebie. Jako nadawca widnieje firma DAKOP sc.

Pozdrawiam Iza

Wizardus - dzisiaj wysłałam paczkę. Są w niej ubranka niemowlęce, zabawki, troszkę chemii i słodycze dla dzieciaków.

Paczka idzie Kolporterem i powinna jutro być. Nie zdziw się, bo pewnie kurier będzie dzwonił do Ciebie. Jako nadawca widnieje firma DAKOP sc.

Pozdrawiam Iza

Izaa wielkie dzięki

Pozdrawiam

Ps. Dziś ruszyłem z mailingiem do chyba wszystkich firm kurierskich działających w naszym kraju, z prośbą o zniwelowanie kosztów wysyłek - poczekamy na odpowiedzi - trzymajcie kciuki.

Witam Kochani

Znowu proszę o pomoc , mamy chłopca z zalanych terenów wiek 5 lat, chłopczyk ma wodogłowie, potrzebny pilnie sprzęt rechabilitacyjny, najpotrzebniejsze: materac do lezenia i cwiczeń, wałek lędźwiowy, piłka do ćwiczeń fasolka, w dalszej kolejności rower trójkołowy rechabilitacyjny ( z amortyzacyjnymi kołami bocznymi ).

Z góry dziekuje za każda pomoc

Pozdrawiam

teraz potrzebujemy osoby/osób w Cżestochowie, które miałby mozliwość odebrania przesyłek.

Grześ (Wizardus) obiecał zbiorczy odbiór przesyłek - ma do dyspozycji Stara :D co daje nam pole do popisu

Byłam na wyjeździe i FM nie zaglądałam, a o ponownym zalaniu Sandomierza i innych miejscowości dowiedziałam się z mediów:( ...brak słów:(

Fajnie, że akcja "zbiórkowa" nadal trwa i nabiera taaakich rozmiarów:)

Malka nie bardzo wiem co z tym odbiorem paczek w Częstochowie? Czy to jest miejsce "ogólnopolskiej" zbiórki, tzn. ktoś z Cz-wy miałby te paczki co jakiś czas odbierać, czy jednorazowo? Może uda mi się coś wykombinować...

Poproszę numer konta. Chcę coś dorzucić. Sami zdecydujcie komu i na co przekazać. Dzięki, że jesteście.

Winna Wam jestem spowiedz - dostalam nowe przelewy od: amalfi, Amtli, Agnieszki G., Pawla i Anety M., Beauty, Izyy, magi - razem z nowych 630, czyli do przekazania mam 1160. W sumie 15 120.

Wizardus - co mam odpowiedziec?

Witam

Wspaniała firma DPD :yes: zaoferowala nam transport przesyłek z dowolnie wybranych przez Nas 4 miejsc w Polsce do Sandomierza - oczekuje od was na propozycje takich 4 punktów ( wiąże sie to ze zorganizowaniem jakiegoś miejsca zbiórki ), jest takze prośba o to aby paczki miały w miare rozsądne gabaryty

Pozdrawiam

DPD rulezz :)

Witam

Dziękuje za wpłaty

Radosław z Raszyna ( Radziejs ), Jolanta z piły (Jolkaf1), Jarosław i Iza z Myszkowa (Skaba) , Zbyszek z Raciboza (Zbych) z forum kłusowników, Boguś z Bierunia ( BodzioG) - wielkie dzięki

Nr. konta m-bank : 12 1140 2004 0000 3002 0575 8875, koniecznie dopisek "powodź FM" , nick z forum, ewentualnie cokolwiek identyfikującego wpłacającego.

Zachęcam równiez do wpłat Na konto Kasi nr konta dostępny za posrednictwem Malgos2

Pozdrawiam

Edytowane przez wizardus

Pomocy, zorganizowałam dość dużą zbiórkę odzieży, zabawek, itp dla dzieci i osób starszych z GORZOWA WLKP., PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT - DAJCIE CYNK JAK COŚ BEDZIECIE WIEDZIEĆ:)

Nasi palą się do pomocy.

Pozdrawiam

Witaj - Jesteście superr

Możesz określić gabaryty ( jakieś zdjęcie ) zebranych darów ?

Dziękuje i pozdrawiam

Witam

Wspaniała firma DPD :yes: zaoferowala nam transport przesyłek z dowolnie wybranych przez Nas 4 miejsc w Polsce do Sandomierza - oczekuje od was na propozycje takich 4 punktów ( wiąże sie to ze zorganizowaniem jakiegoś miejsca zbiórki ), jest takze prośba o to aby paczki miały w miare rozsądne gabaryty

Pozdrawiam

DPD rulezz :)

Może 1 punkt mógłby być w Częstochowie o ile jest ktoś, kto odebrałby to z PKS i przekazał dalej.

zrobiłam nam się niezła akcja, na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie określić ile tego jest:):) ale sporo, cały czas mam telefony że ktoś coś jeszcze ma, powiedziałam wszystkim, że do końca tygodnia zbieramy :)

Tylko nie wiem jak to wszystko dostarczyć do Sandomierza:)

Może zaczekajmy do soboty - jak okreslimy gabaryty dobiorę jakis samochód i odbiore to od Was :)