monia77w1 20.05.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 nr konta wysłałam do sure, Gwoździk , Malutka_, monia77w1 , Pavis , skaba,Ew-ka , galka , Mymyk_KSK , tabaluga1 jesli ktos nie otrzymał - krzyczcie ps. pierwszy raz wysyłałam seryjnie ze skrzynki FM,nie wiem czy to działa Dostałam. Dziękuję. Jutro puszczę pieniążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 wysłałem do Nefer i Markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 wysłałem do Nefer i Markoto od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hej ludzie, jesli ktos jeszcze nie dostal konta lub czuje sie w jakis inny sposob niedopieszczony - niech krzyczy. Malka - dzieki za zastepstwo. Kasia, nie ma tak, ze sama zjesz bigos Wioli - wybij to sobie z glowy. Nie odpowiedzialas mi na maila - potrzebuje Twoj numer konta jak sie cos na nim uzbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.05.2010 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 jestem wstrząśnięta i się poryczałam.Kachna mam nadzieję, że wszystko uda się doprowadzić do pierwotnego stanu.Malgoś, podeslij nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.05.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu, jak tam dziś u Ciebie? Mam nadzieję, że woda jednak się nie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Malgoś wczoraj poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ponawiam prośbę o transport z okolic przejścia granicznego Olszyna (PL - DE). Jak woda opadnie sporo rzeczy będzie potrzebnych, a kuchenka gazowa na butli może pracować od razu. Instalacja elektryczna i gazowa, jeśli była, na pewno jest zniszczona, kuchenka na butlę im będzie potrzebna, duża i sprawna.Ktoś coś wie? Popytajcie wśród znajomych, pliiisss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poproszę o numer konta.Czy już wiesz, kiedy będziesz tam jechała? Ja nie mogę niczego obiecać, bo mi się dużo rzeczy z maja przesunęło w bliżej nieokreśloną, ale nieodległą przyszłość, więc z czasem cienko, ale może akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.05.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu współczuję Niestety u nas finansowo ostatnio kicha Jak ktoś będzie jechał z Warszawy to chętnie przygotuję coś do jedzenia. A może będzie to też taki czas, że będę mogła pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja też poproszę o numer konta, ile mogę to dam... Straszna tragedia Kasiu, nie znamy się, ale życze Ci ogromnych sił przede wszystkim psychicznych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Małgoś, nr konta dostałam. Zaraz puszczę. Malka, przeca pisałam, że na marginesie ino pytam. To może w zbyszkowym wątku pogadamy? Kasiu, trzymajcie się. Mam nadzieję, że woda zaczęła opadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 21.05.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ponawiam prośbę o transport z okolic przejścia granicznego Olszyna (PL - DE). Zapytam wieczorem sąsiada, który jeździ co tydzień na trasie Olszyna-Kraków. Co prawda tylko osobówką i tylko do Krakowa ale zawsze to bliżej. Może się zgodzi, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poproszę o numer konta. Pojechać nie mogę (a bardzo żałuję), ale chociaż odrobinkę... ile się da. Kacha, trzymaj się. Ludzie, jesteście wspaniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.05.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poproszę o numer konta, bo gdzieś wtryniłam. Na razie chyba i tak nic tam nie dojedzie. Ale jakby co to ja jestem otwarta - Sandomierz piękne miasto :) To szykuje się nam następna wspólna wyprawa w słusznej sprawie Aż mi się łza w oku zakręciła po obejrzeniu zdjęć Pieniądze wysłane, czekam na termin prac ręcznych Kasiu, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 21.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja nie przyjade bom za granica ale chetnie wespre... poprosze o nr konta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 21.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Malogos prześlij mi numer konta. Rączkami nie pomogę, bo przez pracę zawodową nie mam jak się wyrwać tak daleko, ale przynajmniej finansowo wspomogę Waszą akcję...i duchowo też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 21.05.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Nie znam Kasi, ale poproszę o nr konta na pw.Trzymam kciuki i wierzę,ze wszystko będzie dobrze.ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Małgoś, prześlij numer, bo mi ze skrzynki wcięło! Kachna pisz czego Wam będzie potrzeba. Trzymajcie się! Nie zostaniecie sami! Mam nadzieję, że woda już opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.05.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kurcze, nie lubię tak siedzieć bezczynnie i patrzeć, jak tam ludzie zmagają się z żywiołem. Pieniążki poszły, ale jakoś tak głupio mi, że nie mogę inaczej pomóc. Bardzo chciałabym zakasać rękawy i nie siedzieć tu bezczynnie, ale nie mam z kim zostawić dzieci.Kachna, jak sobie radzicie? Cały czas myślę o Was. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts