Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powódź u Kachny28 - POMOCY!!!!

Recommended Posts

_kasik_ juz się boje zapeszyć ;) - ale mam nadzieje że limit pecha jednak został wyczerpany - liczę że jutro ruszymy do Gorzowa przez Piotrków i Poznań.

Nie jestem farmaceutą :) myślę że przydałaby się jakaś maść antybiotykowa na rany, mydełka i żele antybakteryjne, oraz coś do rąk - krem łagodzący po używaniu dosyć ostrej chemii - liczę na podpowiedzi Forumowiczów.

Prześlij mi proszę na priv namiary do siebie z telefonem kontaktowym

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wizardus - straszliwie mi przykro, że i Was spotkało takie potraktowanie przez matkę naturę - ale też myślę, że limit pecha to Sandomierz i w ogóle całe świętokrzyskie ma już wyczerpany na wieeeele lat... :(

Oby udało sie wszystkim tam jak najszybciej odbudować swoje normalne życie!

Czekamy oczywiście na Was. :)

DPS - moje syno juz się pyta czy będę u Pani spanko-śniadanko :) - dziś nie zapeszam ;)

Dooobra, jak będziecie już pewni, że jesteście w drodze i że nic się nie psuje - czekam na telefon! :D

Na razie czekam silny zwarty i gotowy :) - obowiązuje akcja trzymania kciuków

Poszukiwany jest fotelik do samochodu z regulacją nachylenia na podstawce dla niepełnosprawnego dziecka 25kg - fotelik dedykowany kosztuje 4000 :( , ale rozmawiałem z rodzicami i może być to zwykły, ale z regulacją, możemy kupic, tylko proszę o jakieś namiary w miare rozsądnych cenach. Fotelik jes niezbędny do transportowania dziecka na trasie Sandomierz - Warszawa w celach rechabilitacyjnych, stary został w zalanym garażu.

Edytowane przez wizardus

rasia dzięki za podpowiedzi. Za chwilę będę zamiawiać z hurtowni, mam nadzieję że mają.

Oto lista rzeczy, które na razie odłożyłam

BROS Spray p/komar./kleszcz. MAX 90ml 5op

BROS zel lagodz.ukasz.komar. 35 ml 5op.

SENI GADŻET (mydło+krem do rąk) 4op

ZIAJA Krem d/rąk ochr.z bawełną 100 ml 2op

ZIAJA Krem d/rąk nawilżający 100 ml 4op

Oxycort 3% masc 10 g 2op.

Hydrocortisonum 1,0% krem 15g 5op.

Vit.B compositum 50 draz. 5op.

ZIAJA MED LIPID.FIZJODERM Balsam 400ml 1op

JORDAN Szczot.d/zeb.Advanced Medium 2op

JORDAN Szczot.d/zeb.Classic srednia 4op.

Krem ochronny z vit.A 20 g 3op.

Masc ochronna z vit.A 25 g 3op.

I jak? Czegoś dorzucić? Czegoś nie potrzeba? Jeszcze jakieś pomysły?

wizardus trzymam kciuki :)

Jako, że mam szpital w domu :( bywam niestety z rzadka...

Wizardus widziałam zdjęcia... :o no faktycznie matka natura coś gnuśna i kapryśna jest w tym roku... mam nadzieje, że choć ubezpieczyciel taki nie będzie.... :) zwłaszcza, że Twoja osoba jest nam tak bardzo cenna.... wciąż rozmyslam o naszej ostatniej rozmowie... rozpatrze się jeszcze, ale chyba znów stuknę jakiegos priva....

trzymajcie się wszyscy ciepło.... i bierzcie witaminy bo u nas jest jakiś wirus... cała moja rodzina jest na antybiotykach bo szaleje zapalenie oskrzeli, gardła i krtani :(

Witajcie

Naprawdę jedziemy :wave: - w tym poście bede po kolei opisywał gdzie właśnie dotarliśmy :)

- wyjechaliśmy od Niesi2708 - jedziemy do _kasik_

Wyjezdzamy z Ponania kierujemy się w strony Kotka999 godz 00.00 :)

Straciłem rachube czasu - Byliśmy u Kotka999 i DPS - szorujemy do Ninus

Edytowane przez wizardus

Wizardus -piłki dojechały ,ale stało się coś dziwnego :o one się rozmnożyły :D

Są trzy duże (1m gładka, ok 80 cm jeżyk i ogromna jeżykowa fasolka) i dwie małe http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/emot110.gif

do tego Pani Ania jednej takiej fantastycznej firmy :) (na życzenie Pani Ani nie powiem jakiej ,ale rozgryzłam ;) )

tu moje wielkie ukłony http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/dziekujeb.gif dorzuciła jeszcze jedno cudo niespodziankę:)

a teraz gnam obakać materac......oby sie nadawał :)

Edytowane przez malka