DPS 15.06.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Melduję, że chłopaki byli, pojechali około 7.30 do Wrocka. Super ludzie, kontakt z nimi to prawdziwa przyjemność, bije od nich mnóstwo pozytywnej energii! Koło 10.00 powinni spokojnie dotrzeć do Ninus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 15.06.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dpsia mnie uprzedziła - jak już wiecie nasze chłopaki już byli i pojechali - szkoda że tak szybko:( Wspaniali ludzie z wielkim optymizmem Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że dojadą cało i zdrowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 15.06.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Melduję, że chłopaki dotarli do Wrocławia cali i zdrowi, kawę wypili, zapakowali auto i pojechali dalej Było baaardzo miło, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 około 13 widziano Ich na A4 w okolicach Jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 15.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Jeszce raz dziękuje za wszystko, dotarliśmy cało i zdrowo - a teraz spać - Dobranoc, a jutro relacja - Podrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Najważniejsze, że dotarliście cali i zdrowi - dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.06.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wizardus jestem na prawdę pełna podziwu za tę pomoc, którą tak bezinteresownie niesiesz, aż się ciepło na sercu robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Kochani! Jutro, między 7.00 a 8.00 wyrusza od nas transport do Sandomierza Zbiórka darów dla powodzian ogłoszona przez księży przyniosła całkiem niezły wynik Mamy zapchany garaż darami z jednej miejscowości, a teraz P. pojechał zobaczyć ile jest rzeczy do zabrania z Pszczyny Poprosił kolegę o specjalne pojemniki na te dary i dziś w nocy będziemy je segregować. Jak P, wróci napiszę, co mniej więcej jest do zabrania. W ogóle to przed chwilą wróciłam z wycieczki szkolnej. Byłam tylko 80km od Sandomierza. Cały czas tylko o nim myślałam Chciałabym jeszcze raz prosić, aby osoby z okolic Katowic, które mają jakieś rzeczy dały mi znać. Naprawdę szkoda byłoby nie zapełnić tego samochodu po brzegi, skoro już go mamy... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) ...nieaktualne, przekazali osobiście dwóm rodzinom część, resztę do mosir chyba.... pozdrawiam i wielki szacun za to co robisz/robicie Edytowane 16 Czerwca 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 16.06.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witajcie Juz wszystko wraca do normy - dziś mam nawał komisji ( ubezpieczeniowych, likwidacyjnych, socjalnych ) zawściekli się na dzisiaj – ale oczywiście dla Was pozostaje do dyspozycji 24 na dobę. Pozdrawiam - i dziękuje wszystkim którzy trzymali kciuki z naszą wyprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kciuki trzymam, żeby komisje klapek na oczach nie miały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Przyszłam tylko napisać, że jestem bardzo szczęśliwa bo dzięki pomocy dobrych ludzi, udało się zawieźć dary dla powodzian do Sandomierza Pan kierowca jest już w domu. Przyjechał bardzo zadowolony. Powiedział, że chciałby, żeby każda jego trasa tak wyglądała, bo dobrze się jechało (a miał tego trochę bo przeszło 700 km) i poznał wspaniałych ludzi I jeszcze przywiózł nam od wizardusa śliczne zdjęcia w antyramkach i kalendarze :)Dzięki wielkie!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 17.06.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Do mnie jeszcze spływają powolutku rzeczy ze zbiórki z przedszkola syna Ale to już pójdzie kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 17.06.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Grzesiu, czy ja dobrze widziałam Cię wczoraj wieczorkiem w tvn24??? Jeżeli tak to rośnie nam tu Gwiazda medialna:):) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 17.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam Poproszę o numer konta na wpłatę dla Kachny28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam Poproszę o numer konta na wpłatę dla Kachny28. poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 17.06.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzięki jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 17.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Poszedł przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.06.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dziekuję viperolo i Tobie Jamles za czujność a Wam waszystkim dziękuję jeszcze raz za tę powszechna mobilizację! Ja byłam dwa dni w podróży służbowej. W tym czasie maż i szwagier rozpoczeli "grubsze" prace porządkowe -tzn. wypłukiwanie mułu i błota z domku i wynieśli część mebli -na razie tylko te z salonu, ponieważ kuchenne ("zabudowa") nadal czekają na rzeczoznawców, którzy sie nie śpieszą, bo woda jest jeszcze na podwórku i nie da sie wejsć bez wyższych gumiaków, poza tym pan z Komisji z UM stwierdził, że "musi być widać podłogi", a tego na razie jeszcze ich nie widać... Więc nadal czekamy.. za 2 dni bedzie miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kasia, bedziesz w sobote, albo Twoj P.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts