malka 24.06.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No to pierwszy weekend lipca......ładny termin no to czas jakąś opiekunkę dla Młodego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No super burmistrz sie spisal Dyplom fajny, a ja mam wiesci, ze sa meble w bardzo dobrym stanie do oddania ( kanapy, stoł, krzesla) Kanapa taka z bokami w paski, a srodkiem w inne wzorki. Stol i krzesla bardzo porzadne. Tylko ...czy ktos by to mogl z Gdanska na poludnie przetransportowac? Ja mam niestety bardzo, bardzo niewielkiego transportowca ( sam wizardusie widziles - prawda? :) ) Jakby kto chetny byl, to...prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie, to ogromnie miłe, że władze miasta i firma taki miły prezent nam robią!!! Prawdziwe podziękowania i tak należą się przede wszystkim Tobie, Grześ i Pawłowi. Jesteście wspaniałymi ludźmi, macie ogromne serca i wielką wrażliwość na drugiego człowieka. Jestem dumna, że dane mi było poznać Was osobiście i że mogłam choć odrobinę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Wizardus, kiedy planujesz być w Toruniu?Jesteś w stanie sprawdzić ten sygnał?http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162755-Prośba-o-pomoc-dla-78-letniej-babci-z-ok-Sandomierza-Tarnobrzega Edytowane 24 Czerwca 2010 przez agnieszkakusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 24.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wizardus, kiedy planujesz być w Toruniu? Jesteś w stanie sprawdzić ten sygnał? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162755-Prośba-o-pomoc-dla-78-letniej-babci-z-ok-Sandomierza-Tarnobrzega Toruń - raczej w przyszłym tygodniu - wcześniej dam znać Już wysłałem info z prośbą o namiary - sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 25.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Wizardus - ja jeszcze w przyszłym tygodniu wyślę do Ciebie paczkę, dostałam dziś w przedszkolu syna 2 paczki pieluch, ręczniki papierowe i trochę chemii. Przyda się, mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 25.06.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Toruń - raczej w przyszłym tygodniu - wcześniej dam znać Już wysłałem info z prośbą o namiary - sprawdzę Agnieszkokusi dziś tam byłem - kolejna załamka - starsza pani, drewniany dom - polecam uwadze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162755-Prośba-o-pomoc-dla-78-letniej-babci-z-ok-Sandomierza-Tarnobrzega Ninus - oczywiście że się przyda - zaczyna mi przybywać "podopiecznych" - z czego bardzo się ciesze Do wszystkich forumowiczów zwracam się z prośbą o pomoc w postaci siły roboczej, w dniu dzisiejszym rozmawiałem z Kachną28 - w jej domu, brr załamka rodzina uwija się jak w ukropie, ale poziom zniszczeń jest niesamowity, czas jaki woda operowała w Jej domu zrobił swoje. Kasia prosi abyście na razie nie przyjeżdżali do niej osobiście – ma wspaniałą rodzinę i przyjaciół na miejscu, którzy dają sobie radę - pamiętajcie jednak o Kasi - bardzo Was proszę. Jeżeli ktoś ma siłę i dobre chęci – ja mimo wszystko zapraszam, mam kilka rodzin, które potrzebują pomocy w zakresie wynoszenia tego, co zostało zniszczone, oraz skuwaniu tynków. Każda para rąk się przyda Pozdrawiam serdecznie Grzegorz Edytowane 25 Czerwca 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 25.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) wizardus jakbyś był przejazdem to u mnie nadal stoją te szafki kuchenne. Niestety nie mam możliwości ich przewiezienia... Przyjechać niestety nie dam rady W poniedziałek obrona, za miesiąc wesele, czasu na wszystko brak Edytowane 25 Czerwca 2010 przez niesia2708 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 25.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Niesia2708 - ok mam te mebelki na uwadze, oczywiście trzymam kciuki i wszystkiego najlepszego na nowej drodze ... Ps. przetwory i soki są niekwestionowanym hitem – pozdrowienia dla wspaniałej Mamy (wszyscy chwalą a ja nawet nie miałem okazji spróbować ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roza50 25.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam!!!!!!!!!!!Wizardus,wielkie dzieki za pomoc,jestes naprawde dobrym człowiekiem o wielkim sercu za niesioną pomoc,czego i ja miałam okazje doswiadczyc-dzieki ode mnie i od małego Wiktorka-pozdrawiamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 26.06.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 wizardus może jakiś mały słoiczek na drogę się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 26.06.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 My możemy oddać 20 worków gładzi gipsowej Uniglatt Knauf'a. 1 worek = 25 kg. Niestety nie mamy możliwości zorganizowania transportu, więc jeśli ktoś by się wybierał z okolic Wrocławia, to mógłby ją zabrać. Nie wiem czy to realne, bo to w sumie tyle kilometrów. Gdyby nie było mozliwości dostarczenia gładzi do Was, to może komuś innemu, z innego zalanego regionu, by się ona przydała? Gładź nam została z tego względu, że wykonawca źle obliczył zapotrzebowanie i kupił na nasz koszt 50 worków. Mam teraz ograniczony dostęp do internetu, więc gdybym od razu nie odpisała na jakąś wiadomość, to proszę o cierpliwość może podałabym na priva komuś swój numer telefonu, by ten ktoś mógł podać do mnie kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 morfeuszu - transport pewnie sie znajdzie. Jesli nie do Sandomierza, to moze do Bierunia ( patrz: watek bodzia-g) Do Bierunia to pewnie nawet blizej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 26.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 morfeuszu - transport pewnie sie znajdzie. Jesli nie do Sandomierza, to moze do Bierunia ( patrz: watek bodzia-g) Do Bierunia to pewnie nawet blizej... już jestem umówiona z Wizardusem na kontakt telefoniczny i na transport bardzo się cieszę, że możemy dorzucić coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Super wiesci A wizardus zawsze na posterunku To dobrze, to bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 27.06.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 WitamDysponuję transportem niewielki ale zawsze, partner blaszak + przyczepka razem jakieś 1000kg można załadować. Pojadę w stronę Sandomierza w 1 połowie lipca, start z śląska.Kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.06.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 w dniu dzisiejszym rozmawiałem z Kachną28 - w jej domu, brr załamka rodzina uwija się jak w ukropie, ale poziom zniszczeń jest niesamowity, czas jaki woda operowała w Jej domu zrobił swoje. Kasia prosi abyście na razie nie przyjeżdżali do niej osobiście – ma wspaniałą rodzinę i przyjaciół na miejscu, którzy dają sobie radę wizardus -no co TY!? ja powiedziałam tylko, że nie mam jakiej pracy powierzyć forumowiczom! a przyjechać zawsze mogą -ale na kawę Co do robót -to zostały tylko te "ciężkie" -wczoraj rozmawiałam z ekipą, która ma od pon. zacząć zdejmować elewację, a potem skują tynki wewnątrz. Wszystkie meble już powynoszone, parkiet w salonie zerwany. W okolicach środy kamieniarz ma zabrać marmur z kominka do szlifowania. Nadal czekam na serwis od okien -prawdopodobnie zdecydujemy sie jednak na wymianę -przynajmniej tych mniejszych -tańszych. W piątek byli moi tynkarze gipsowi -no i niestety -powiedzieli że nowe tynki najwczesniej wiosną.... czyli przeprowadzka z poworotem do nowego domu -prawdopodobnie latem 2011 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Czytam czytam i nic nie piszę... Jestem pełna podziwu dla was. Będę miała do oddania komplet wypoczynkowy - tapczan + 2 fotele. Ale nie wiem czy to się nada? 12 letni. Tapczan ma do naprawienia ten mechanizm otwierający bo się zacina. Jeśli uznacie, że się nada... Jedynie problem z transportem i odbiorem bo jak zakupię nowy tapczan to tamten zestaw musi szybko wybyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardus 27.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Dziś miałem potężne zamieszanie logistyczne wczoraj okazało się, że muszę się w miarę szybko wyprowadzić z zajmowanych wcześniej pomieszczeń , szybka organizacja namiotu ogrodowego 8x5 metrów, składanie pawilonu, transport całego dobra do mnie na działkę i ponowna segregacja - ¾ roboty zrobione - „skopało” mi to trochę harmonogram rozdysponowywania darów – ( sobota i niedziela są dla mnie najlepszymi dniami), ale cóż zrobić – już i tak długo korzystałem z dobrodziejstwa lokalowego w mojej firmie. Z racji doglądania takiej ilości dobra musiałem się ewakuować na działkę na szczęście został mi do dyspozycji pokoik mojego syna i siedzę jak ten słomiany kawaler – słuchając rozmów jakiś ciekawych stworzeń, które zadomowiły się w przestrzeni pomiedzy odeskowaniem a folią paro przepuszczalną – ciekawy jestem cóż to jest – przynajmniej nie czuje się samotny . Jutro odwiedzam „swoich” – oraz jadę porozmawiać z osobami, które proszą o pomoc – trzymajcie kciuki żeby kierownik nie oponował przy wniosku urlopowym . Pozdrawiam Wszystkich Grzegorz Edytowane 28 Czerwca 2010 przez wizardus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Grzegorz... trzymam kciuki... Jesteś wielki... ale to już wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts