Etiuda 21.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja też nie znam Kasi, tzn poznałam jej domek w trudnych okolicznościach. Trzymam kciuki. Po takich przeżyciach napewno będziecie w nim szczęśliwi. Poproszę o nr konta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 21.05.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poproszę o numer gdzie słać pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 21.05.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Patrzę na zdjęcia, na to co tu piszecie i autentycznie chce mi się płakać. Straszna tragedia. Trzymam kciuki, żeby w miarę szybko dało się doprowadzić wszystko do porządku. Prosiłam już malgos mailem o nr konta, ale odpowiedzi jeszcze nie mam. Może jakaś inna dobra dusza poda mi na PW nr konta, póki przy komputerze jestem dodam od siebie małą "cegiełkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.05.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Patrzę na zdjęcia, na to co tu piszecie i autentycznie chce mi się płakać. Straszna tragedia. Trzymam kciuki, żeby w miarę szybko dało się doprowadzić wszystko do porządku. Prosiłam już malgos mailem o nr konta, ale odpowiedzi jeszcze nie mam. Może jakaś inna dobra dusza poda mi na PW nr konta, póki przy komputerze jestem dodam od siebie małą "cegiełkę". Zajrzyj na priv- posłałam Ci numer konta, który dostałam wczoraj od malki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 podrzućcie i mi numer Malagoś, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Patrzę na zdjęcia, na to co tu piszecie i autentycznie chce mi się płakać. Straszna tragedia. Trzymam kciuki, żeby w miarę szybko dało się doprowadzić wszystko do porządku. Prosiłam już malgos mailem o nr konta, ale odpowiedzi jeszcze nie mam. Może jakaś inna dobra dusza poda mi na PW nr konta, póki przy komputerze jestem dodam od siebie małą "cegiełkę". Poszło na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 I ja poproszę nr konta. Kasiu trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 21.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzięki serdeczne, nr dostałam, przelew juz poszedł. Cieszy mnie, że są jeszcze tacy ludzie jak Wy, którzy nie potrafią przejść obojętnie obok cudzej krzywdy i organizują jakąs pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 I ja poproszę nr konta. Kasiu trzymajcie się numer przesłałam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Obiecałam wczoraj Małgos,że będę Ją godnie reprezentować a tu wtopa czekacie na nr konta a j a się szlajam. Już nadrabiam zaległości....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.05.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Ja też nie znam Kasi... jednak to teraz ma najmniejsze znaczenie. Bardzo proszę o nr konta, jakieś info w spr. potrzebnych art. spożywczych, nie wiem, gumiaków, środków czystości- czegokolwiek... w miarę możliwości będziemy organizować!!! Kasiulku trzymajcie się- jesteśmy z Wami! :hig::hug: Edytowane 21 Maja 2010 przez Niwa zjadłam wyraz hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.05.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu, to straszne, co Was spotkało i z przerażeniem patrzę na zdjęcia Z kasą krucho, bo jesteśmy spłukani po wypłacie robotników, ale jeśli przydadzą się jakieś inne rzeczy, które mogę ofiarować - nowe ręczniki, ściereczki, środki czystości, to chętnie prześlę. Trzymajcie się i pisz co u Was!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.05.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dziękuję namiary dotarły, Kasiu sił dużo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Wysłane do Agduś , Jagna , natienka , oz , Spirea, Ala28 , Etiuda , kicikici , rasia , Ryska, KamaG , Magi77 ,Ninus , Niwa i ponawiam prośbę, jeśli ktos z wymienionych nie dostał....proszę krzyczeć głośno. ja Was juz nie ogarniam....ale wiecie co....cieszy mnie to szalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 21.05.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dzieki malka, dostalam i wyslalam. ps. masz przepelniona skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu, bardzo mi przykro, Boże kochany.. Słów mi brakuje ......... Oby ta woda już nie dotarła wyżej, oby już nie padało U nas też było źle, woda mi stoi w piwnicy, pada w dalszym ciągu, choć z przerwami ale to jest nic w porównaniu do Twojej tragedii Też mam teraz ciężko z kasą, bo poszło na elewację wszystko, musieliśmy się nawet zadłużyć na to, w dodatku ciągle latam po prywatnych lekarzach i wszędzie po stówie albo i więcej płacę. Przyjechać nie dam rady, bo mam szpital na głowie, ale będę obserwować co się dzieje i jak się jakoś będzie dało, to pomogę. Kasiu, jesteśmy z Tobą, po złym przychodzi dobre, pomożemy Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.05.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ło matko!!! Właśnie mi Rasia doniosła osobiście, bo się szlajałam poza forum Kasiu, bardzo bardzo współczuję. Trzymajcie się i mimo wszystko... uszy do góry! Będzie dobrze, zobaczycie. Zbudowaliście raz dom, zbudujecie i drugi jeśli trzeba będzie. .. A ludziska widać, że dobre są i pomogą jak potrafią. Myślcie pozytywnie, a dacie radę! Malka, dawaj ten numer, a szybko! Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dzieki malka, dostalam i wyslalam. ps. masz przepelniona skrzynke supre,że doszło do szału mnie ta skrzynka doprowadza.....juz odkorkowałam ją,ale penie na niezbyt długo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 21.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 malka ja też poproszę o numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts