DarioAS 21.05.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Malka, daj i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 skrzynka wyczyszczona:) Malgos, dzięki za konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 21.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Straszne.... niewiele mogę pomóc, bo jesteśmy doszczętnie spłukani, ale co mogę to wpłacę. Proszę o numer konta na pw. Tylko proszę dzisiaj, bo od jutra będe miała utrudniony dostęp do netu i będę zaglądać sporadycznie (jak się gdzieś uda) Kasiu, nie znamy się, ale MOCNO trzymam kciuki, żeby straty były jak najmniejsze i żeby szybko udało się Wam z tego wyjść. I dużo, dużo Słońca, żeby woda, jak najszybciej znikała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Aniu, Morfeusz - zrobione ps. muszę sobie odhaczać co by się nie pogubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 21.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dostałam, przelew zrobiony z góry przepraszam, że tak mało, tylko tyle miałam na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 21.05.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poproszę o nr kontaPozdrawiamy i trzymamy kciuki żeby straty były jak najmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 21.05.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Podeślijcie numer konta Kasia współczuje - my też teraz lekko dygoczemy (Odra przy Mostach warszawskich już przelała wał pomiedzy dwoma kanałami i jest jedna wielka rzeka), więc nawet nie chce sobie wyobrażać jak jest u Ciebie (taki mechaniz obronny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 21.05.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czasu nie mam, ale coś tam wyskrobałam. Trzymaj się Kasiu! Pomożemy Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ramotki, akswał - wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poproszę o numer konta. Czy już wiesz, kiedy będziesz tam jechała? Ja nie mogę niczego obiecać, bo mi się dużo rzeczy z maja przesunęło w bliżej nieokreśloną, ale nieodległą przyszłość, więc z czasem cienko, ale może akurat... No kiedy rzecz w tym, że ja nie moge pojechać, nie dam rady, dlatego tak bardzo poproszę o kogoś, kto pomoże przewieźć kuchenkę gazową i parę innych rzeczy od nas do Kachny, tzn, zabierze stąd i powiezie dalej. Może łańcuszkiem jakoś by się udało czy jak...? Pliiiisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kochani... znowu przez Was ryczę.... Dzisiaj mąż mnie odwiózł do dalszej rodziny w podkarpackie. Na to, że woda szybko zejdzie nie ma za bardzo co liczyć... Prawdopodobnie będę "na wygnaniu" minimum tydzień. Mąż został w Sandomierzu -na osiedlu w lewostronnym, niezagrożonym Sandomierzu. Ja zabrałam psinę bo juz się w bloku męczyła -to bernardyn ponad 80kg. Moi rodzice też się ewakuowali i są tutaj ze mną -ich miejscowość [Gorzyce) też jest zagrożona -i to wodą z trzech rzek naraz. Dzisiaj zgłaszaliśmy szkodę w PZU przez infolinię. Paniusia się zapytała "czy wzywaliście Straż"? Pogrzało ją? woda w ciągu 20 minut zalała wszystko -co by mi Straż pomogła!!??? Ciesze się, że chociaż psa uratowałam. Niestety wiele zwłok zwierząt pływa w wodzie. Kocham Was i jeszcze raz wielkie dzięki. Jak juz pisałam nie wiem, kiedy wrócimy, ani co zastaniemy. Prawdopodobnie trzeba będzie zdzierać elewację, tynki i okładziny do gołych pustaków. Chyba podłogówka na parterze też do wymiany styropian i folia utrudniłyby odparowanie stamtąd wody). Czyli budowa w zasadzie od nowa. Jakoś to przeboleję, gorzej z czasem -ile to będzie schło??? m-c?, pół roku? Kochani jeszcze raz dziękuję.. słów mi brak po prostu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu,teraz ważne jest to,ze juz jesteście bezpieczni. Strata jest na pewno ogromna i ogrom pracy przed Wami,ale wiedz,ze nie zostaniecie sami Wiele osób zadeklarowało własne ręce do pomocy, a konto Małgoś, już dawno nie widziało takiej kwoty Informuj nas w miare mozliwości o stanie wody, byśmy mogli się przygotować na odsiecz tym zniszczeniom. Pozdrawiam TRZYMAJCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 21.05.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Przeogromna tragedia. Numer konta proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 21.05.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ja tez poproszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 21.05.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dzięki Malka, przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kasiu po prostu nie wiem co powiedzieć...wszystko wydaje się takie nierealne dopóki nie spotka nas samych...strasznie mi przykro ;-( trzymaj się, miejmy nadzieję, że piętra nie zaleje... dziewczyny nr. konta poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dziewczyny nr. konta poproszę wysłałem, ale Malka pewnie szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Lesiu jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 wysłałem, ale Malka pewnie szybsza no nie tym razem Mamy remis - 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no nie tym razem Mamy remis - 1:1 J był szybszy:D jeszcze raz dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts