flowhere 20.05.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam!Mam pytanie. Czy ktoś z Was orientuje się czy jest jakiś specjalny gatunek drewna nadający się na ogrodzenie lub jakiś specjalny sposób konserwacji, tak by taki płot wytrzymał w miarę niezmiennej postaci dłuższy czas?http://www.styl-bet.com.pl/produkty_ogrodzenia_modulowe_50.htmlBardzo spodobał mi się tego typu płot (jak na głównym zdjęciu) i chciałbym coś takiego sobie zrobić ale nie wiem czy to ma sens na dłuższą metę.A może znacie jakąś firmę która zajmuje się wykonaniem takich desek lub gotowych płotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys2000.79 20.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 w moim sąsiedztwie gościu ma sztachety olchowe malowane 8 lat temu palisandrem to jest jakiś tam kolor drewnochronuna moje oko to dobre drewno na płot ale przydałaby się teraz mu konserwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 21.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Przeszukaj forum bo temat drewna na płot i sposobów jego zabezpieczania wielokrotnie się pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts