Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cena za wymurowanie fundamentu 05/2010

RADIO

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niewiem ile zarabiasz ale w przypadku osob zarabiajacych ok 2,5tys mc i umia zrobic to sami to niema leprzego rozwiazania niz system gospodarczy.bo jaki ses chodzic do pracy za 2,5 tys poto zeby nawed najtanszemu majstrowi z pod budki z piwem zaplacic ok 4tys.bo tyle ci panowie sobie zycza na tak zwanej swojej fusze

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam Ponownie zainteresowanych, tym razem podam cenę za parter, a więc:

ściany zewnętrrzne i wewnętrzne nośne, działowe, nadproża (wylewane), ułożenie terivy, zalanie stropu z gruszki, schody lane (miał być w tej cenie, ale żonka chce drewniane więc ze schodów rezygnujemy), dodatkowo 4 filary szalowane i lane z betoniarki pod daszek nad gankiem i tarasem cena - jedyne 5700zł :-D

Dla porównania powiem że majster który mi zrobił fundament za 2500zł (bardzo mało) - za tą pracę powiedział 13000zł

Pozdrawiam

• 9 months później...

Witam!!! Czytałam państwa opinie na temat doświadczeń z majstrami oraz ich cenami za wymurowanie fundamentów.Otóż mam ten sam problem,ponieważ szukam

fachowców niekoniecznie z rachunkiem do wymurowania fundamentów z bloczków keramzytowych i właśnie dziś miałam rozmowę z fachurą na temat ceny i włos mi się zjeżył jak usłyszałam cenę 12 tysi za 627 bloczków keramzytowych tj.57m 2.Pomocy!!! szukam coś rozsądniejszego Bobolice/ Koszalina