Mikołaj1719499942 20.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 WitamHydraulik zaproponował, właśnie ten rodzaj grzejników. Jednocześnie wspomniał, że decyzja należy do mnie - tak więc nie ma w tym specjalnego interesu. Niewiele mogę znaleźć informacji na temat tej marki. Czy ktoś je użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 20.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 grzejniki takie mozna powiedziec inwestycyjne ,ale lepsze od marketowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 20.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 grzejniki takie mozna powiedziec inwestycyjne ,ale lepsze od marketowych W takim razie co niezawodnego i dobrego jakościowo mógłbyś jako fachowiec polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 20.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 purmo,radson,buderus,kermi,brugman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 20.05.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 purmo,radson,buderus,kermi,brugman Nie wiem dlaczego, ale hydraulik odradzał mi purmo. Podobno znacznie słabsze od korado, ale i sporo tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 20.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 myśle ze nie prawda 10lat gwarancji ,cena katalogowa to fikcja ---wszystko kwestią rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 20.05.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Właśnie z tego co mówił, ma duże rabaty na purmo. Podsumowując, gdybyś mógł ułożyć w kolejności firmy od najlepszej do najsłabszej włącznie z korado byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 20.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 cięzko tutaj ustawic w kolejnosci ---- nie miałem problemów z zadną z tych firm ,nie polecam tylko marketowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.05.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) Korado Radik - montujemy od jakichś 8 lat i na ok 2-2,5 tys. szt./rok sprzedanych zdarzyła się 1 ( jedna) reklamacja, zresztą z winy klienta (montaz w łazience), tyle że uwzględniona również i załatwiona poztytywnie. Tak, że pisanie o "inwestycyjnych" to w tym wypadku niestety dla piszącego bzdura. Tym bardziej jeśli dołożę do tego sprawne i działające Radiki mimo długotrwałego i wielokrotnego zamarznięcia (klient zamknął wodę ale jej nie spuścił na zimę) oraz realną 10-letnią gwarancję. A Jacku - obejrzyj może fabrykę Korado w Ceskiej Trebovej oraz sprawdź ich proces produkcji i porównaj to z konkurencją. Tak, że Mikołaj spokojnie bierz Korado, bo to dobre grzejniki. Edytowane 24 Maja 2010 przez Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 24.05.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Korado Radik - montujemy od jakichś 8 lat i na ok 2-2,5 tys. szt./rok sprzedanych zdarzyła się 1 ( jedna) reklamacja, zresztą z winy klienta (montaz w łazience), tyle że uwzględniona również i załatwiona poztytywnie. Tak, że pisanie o "inwestycyjnych" to w tym wypadku niestety dla piszącego bzdura. Tym bardziej jeśli dołożę do tego sprawne i działające Radiki mimo długotrwałego i wielokrotnego zamarznięcia (klient zamknął wodę ale jej nie spuścił na zimę) oraz realną 10-letnią gwarancję. A Jacku - obejrzyj może fabrykę Korado w Ceskiej Trebovej oraz sprawdź ich proces produkcji i porównaj to z konkurencją. Tak, że Mikołaj spokojnie bierz Korado, bo to dobre grzejniki. Dzięki za opinie praktyka. Jestem już zdecydowany, zastanawiam się natomiast nad typem. Mam alergiczne dzieci i interesuje mnie typ, który nazywa się HYGIENE. Jaka jest różnica w cenie miedzy nimi a Radik VK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.05.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) Hygiene to właśnie antyalergiczny - nie ma między płytami radiatorów, co ułatwia czyszczenia, a i kurz słabiej osiada. Oprócz tego przednia płyta jest gładka jak w Plan-ie. Ale koniecznie zwróć uwagę na dobór mocy, bo mimo dwóch płyt vh 20 Hygiene np ma ją mniejszą niż standardowy vku 22. Co do ceny, akurat nie mam przy sobie cennika, ale niestety różnica nie jest najmniejsza. Daj znać o zapotrzebowaniu na moce to sprawdzę. Edytowane 24 Maja 2010 przez Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 24.05.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mocy nie pamiętam, ale wiem że np grzejnik VK typ 11 ma mieć długość 160 wysokośc 60 cm. Jaka będzie w takim przypadku różnica w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 24.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) Korado Radik - montujemy od jakichś 8 lat i na ok 2-2,5 tys. szt./rok sprzedanych zdarzyła się 1 ( jedna) reklamacja, zresztą z winy klienta (montaz w łazience), tyle że uwzględniona również i załatwiona poztytywnie. Tak, że pisanie o "inwestycyjnych" to w tym wypadku niestety dla piszącego bzdura. Tym bardziej jeśli dołożę do tego sprawne i działające Radiki mimo długotrwałego i wielokrotnego zamarznięcia (klient zamknął wodę ale jej nie spuścił na zimę) oraz realną 10-letnią gwarancję. A Jacku - obejrzyj może fabrykę Korado w Ceskiej Trebovej oraz sprawdź ich proces produkcji i porównaj to z konkurencją. Tak, że Mikołaj spokojnie bierz Korado, bo to dobre grzejniki. komentarz dalece obiektywny czyli mozna powiedziec ze jak rozmrozi grzejniki spokojnie firma wymienia --ciekawe ,ale do grzejników nic nie mam Edytowane 24 Maja 2010 przez jacekaqua bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.05.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Jacek przeczytaj to jeszcze raz , ze zrozumieniem. Wymieniono grzejnik wiszący w łazience, a te zamarźnięte wiszą i działają - nikt ich nie wymieni, bo nie ma tu najmniejszych podstaw do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts