magdazaba 21.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam - nadal męczę temat grzejników - trafiłam na grzejniki DeLonghi - sprzedawca namawiał i cena do przyjęcię, chociaż wychodzi troszkę drożej niż Buderus. Ale szukałam opini - nie ma. Czy ktoś zna firmę (poza ekspresami do kawy) i ma jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 21.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 jak cena jest porównywalna z innymi renomowanymi firmami to poco je kupować ---wez sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredo79 17.10.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam Jeśli można wiedzieć to jakie wybrałaś grzejniki? Ja wczoraj rozglądałem się za grzejnikami i znajomy sprzedawca polecił mi również delonghi. Tańsze trochę od innych a porównywalne z innymi i doradził mi właśnie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 ktoś ma na pewno, bo jak 3 lata temu myślałam nad swoimi, to sporo osób je rozważało, nawet był taki pokaźny wątek na ten temat. Ogólne zdanie bylo, że są taniej i znośne, choć nikt nie wiedział, jak długo będą znośne . Niestety nie wiem ile z tych zastanawiających je pwiesilo w domach i jak się sprawują.... Może ktoś się odezwie. Ja osobiście wybrałam purmo. Wiszą i nie narzekam, problemów z nimi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 20.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Mam DeLonghi od ponad roku.Cóż grzejnik ma grzać i grzeje a opinie- nie siedzę przed nimi jak przed TV i nie wpatruje się w nie bo chyba do tego nie służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts