basia228 01.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja mogę polecić gotowy parkiet dlh merbau. Rodzina: 2 dorosłych, 2 chłopców w wieku "zabawkowym", kot, okazyjnie pies. Zresztą nie wiem co kot ma do niszczenia podłogi - jego miękkie łapki w niczym jej nie szkodzą. Wszystkie meble podklejone filcem (kupowałam w Ikea szare podkładki na krzesła i cięłam) więc przesuwanie mebli nie jest groźne dla podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 01.08.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 bez przesady z tymi psami i niszczeniem podłogi. Ja mam od roku labradora (raczej z tych cieższych) i na podłodze (deski parkietowe merbau lakierowane fabrycznie) nie ma sladu po jego pazurach. Za to przy stole widać zarysowania od krzeseł. Wczesniej w poprzednim mieszkaniu mieliśmy parkiet bukowy i do tego rotwailera i tu musze potwierdzić były wgniecenia po pazurach ale buk jest raczej miekkim drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 03.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Anja ja co prawda parkietu nie mam, ale mam 2 koty i do tego drewniane jesionowe schody. MASAKRA. Nigdy nikomu nie daj się namówić na jesion, że niby tańszy a wytrzymały jak dąb! G**** prawda. Schody po miesiącu użytkowania nadawały się do wymiany. Żyjemy teraz z takim schodami pełnymi dziur, wgnieceń, o rysach nie wspominając... Życzę udanego wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.08.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Panczurko,naprawdę????? Kocie pazury tak szybko TAK zniszczyły schody??? Zmartwiłaś mnie, niekoniecznie myślę tylko o dębie na podłogi, z uwagi na koszty i metraż.... Mamy ponad 200 metrów do położenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 04.08.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Panczurka, to Ty chyba nie koty trzymasz w domu a tygrysy Przyjrzyj się im uważnie bo to groźne bestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 koty zrobiły dziury i wgniecenia????? Nawet tygrysy nie zrobią. Rysy to tak, ale o te dziury bym raczej podejrzewała jakieś dwunożne drapieżniki Mając zwierzęta lepiej kłaść olej. Nie ma problemu z renowacją na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik 1 05.08.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Olej tak, a schody są do życia, nie tylko do celów expozycyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 11.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Polecam panele Balterio. Ja też, mam w 2 pokojach BArdzo wytrzymały, nie musisz uważać na bandę zwierzów ani gosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 12.03.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Cieszę się, że czytam pozytywne opinie o panelach Balterio, bo właśnie takie zamówiłam do swojego domku. Mam nadzieję, że przetrwają i dzieci i gości i zwierzęta. A w temacie przypomniał mi się żart. Sytuacja w sklepie z wyposażeniem wnętrz.- Co by mi państwo polecili na podłogę do salonu? Deski? Panele?- Ma pani dzieci?- Tak, troje.- Zwierzęta?- Dwa koty i psa.- No to proponujemy wylać asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 12.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aby Cię utwierdzić w wyborze mogę dodac, że jeden z moich kotów ma popsutego pazura (nie chowa mu się) i nim szoruje jak biega A nie ma śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts