clovi 07.07.2017 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 A gdzie można kupić narzędzia tych marek? Co sądzicie o narzędziach z Lidla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 07.07.2017 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Mój facet miał kilka narzędzi z Lidla, ale nie były zbyt dobrej jakości. Potem już korzystał z takich artykułów: https://kochamczytac.pl/czego-potrzebuje-zlota-raczka-przedstawiamy-liste-narzedzi-recznych/, gdzie są zamieszczane porady dotyczące wyboru narzędzi. Zdecydowanie lepiej postawić na sprzęt budowlany sprawdzonych, znanych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 21.07.2017 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Jeśli chodzi o wiertarki oraz wkrętarki, warto postawić na 2w1, gdyż świetnie sprawdzają się w pracach remontowych. Z wiertarko-wkrętarek najbardziej uniwersalnym rozwiązaniem będzie akumulatorowa GSR 12V-15 FC Flex. Posiada ona dedykowany system wymiennych uchwytów, które umożliwiają wkręcanie pod kątem, lub w innych, trudno dostępnych miejscach. Ze szlifierkami kątowymi wybór jest już nieco szerszy, gdyż uzależniony od preferowanej wielkości tarcz. Szczególnie polecamy dwie - małą, do podstawowych zadań i większą, do tych bardziej wymagających. Mała, Bosch GWS 9-115 P to wygodne narzędzie, które dobrze sprawdzi się przy podstawowych pracach budowlanych, czy obróbce metalu. Posiada silnik z bezpośrednim chłodzeniem, co znacznie wydłuża jego żywotność. Nieco większa (z tarczą 125mm) o mocy 1500 W to niezawodna GWS 15-125 CIEH. Posiada sześciostopniową regulację prędkości oraz system obniżający poziom drgań o 40%. Z wyrzynarek warto zwrócić uwagę na najmocniejszą w tym segmencie cen GST 150 CE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwiadomo 23.07.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ja musiałem zrobić ostatnio mały remoncik, więc szarpnąłem się na wkrętarkę i urządzenie wielofunkcyjne ryobi. Uwazam, że dla takiego kogoś jak ja, co raz na jakis czas coś tam zrobi to git sprawa. Sprzęciki bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 05.09.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Którą kupowałeś wkrętarkę? Bo Podobno mają między innymi mocne akumulatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik_kubera 18.10.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Dokładnie tak jak przedmówca twierdzi. Moim zdaniem osprzęt odgrywa bardzo ważną rolę. Należy prześledzić tez nie tylko to czy narzędzie jest dobre ale i to czy producent posiada dobry i bezproblemowy serwis. Warto się też rozeznać czy w dostępności i cenach części zamiennych. Istotna jest również gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 14.11.2017 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 (edytowane) Na narzędziach się zbytnio nie znam, ale wiem, że jest ich sporo i na pewno najlepiej wybierać takie najbardziej przydatne w danym zakresie. Czytałam o narzędziach budowlanych: :spam:i obok standardowych elektronarzędzi potrzeba też przecież wielu innych, kątownice czy inne tego typy przy remontach zawsze się przydają. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts