acer222 21.05.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam. Mam taki problem ponieważ nie mam garażu a mój samochód stoi na zewnątrz moknie, śnieg zasypie itd... Chciałbym wybudować garaż z jednymi dużymi drzwiami żeby były wysokie na 2 lub 2,5m. W środku duża przestrzeń na warsztat i kanał. No i do tego jeszcze okna żeby było widno Czy takie coś się zalicza do budynków mieszkalnych. Chodzi mi o to czy trzeba mieć papiery na wybudowanie budynku od gminu?? I oczywiście jakie będą koszty drzwi,cegły,dachu,wykopanie kanału i tych wszystkich rzeczy jakie napisałem u góry. Mam nadzieje że temat jest czytelny, jeśli nie proszę o upomnienie mnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RADIO 25.05.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Wszystko co postawisz na fundamecie musisz zglaszac,proponuje kupic lub zrobic jakiegos blaszaka.i w nim ow kanal aczkolwiek kanal tez powinien byc zgloszony.ale to juz inna bajka zalezy gdzie mieszkasz i jakich masz sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts