Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki sklep z chemia zagraniczna polecacie?

Lookita

Recommended Posts

ja korzystam niestety tylko z uprzejmości znajomych, którzy mi czasami coś przywiozą, mieszkając na samym wschodzie trudno się do czegoś dostukać.

Szczęśliwie w poniedziałek jadę służbowo do Niemiec, wyjątkowo samochodem i już puściłam wodze fantazji co ja to nie kupię..... ( ciekawe co szef powie na moje szalenstwa:cool:).

przede wszystkim tam jest więcej proszku w proszku.

Podobno te zarzuty są od dawna znane firmom, ale one twierdza, że jak się powie niemieckiej gospodyni, że ma dać miarkę na pralkę, to da, a polska wsypie "na oko" 3 razy za dużo albo da dwie miarki "na zapas". I dlatego dają więcej wypełniacza, bo za dużo to też nie dobrze- osłabi materiał, może odbarwić, przeżreć...

Ja kupuję tabletki do prania i do zmywarki.

Aga, nie muszę na priva. Kupujęna giełdzie owocowo-warzywnej na ul. Towarowej. Kupuję proszki do prania, płyn do płukania, tabletki do zmywarki, mydlo na plamy, słodycze, kawę, żele pod prysznic, szampony, odżywki, pianki do włosów. Czasami jak dowiezie to śmietanę, salami. Jeździ też do Angli. Często kupowałam u niego zabawki np. Fischer Price o jakieś 50% tańsze niż u nas w sklepie. Ostatnio dla Młodej kupiłam nowe firmowe Adidasy za 20 zł. W sklepie kosztują 60 zł. Teraz 7- miesięczna jeździ w wózku i szpanuje firmówkami;) Edytowane przez agnieszkakusi

Zamowienie blyskawicznie przyszlo.

Chemia-na razie czeka na testy,choc nie ukrywam,ze nie bede sledzic z lupa efektow prania ubran.

Wyjasniajac ,ja to facet,choc nie obrazajac innych osobnikow,ja akurat nie bede sie przejmowac uzyskanymi efektami,zakladam,ze skoro mam placic za podbne tyle samo,a rozniace sie ,podobno,bardzo w efekcie,totez wybralem chemie zagraniczna.

Zamowienie zlozylem na allegro,w hurtowni HURTTOMIX.

Swietny Sprzedawca,ceny tansze pomimo skromniejszego wyboru w por. z goscmi z Wroclawia.Swietna kooperacja,blyskawiczna wysylka i dostawa.Ocene wystawilem na allegro.

Tu bede wychwalac ww. sprzedawce,gdyz w tym samym czasie prowadzilem 2 inne zakupy,jeden ze sklepow,zenujaco podszedl do realizacji mego zamowienia.Kompromitacja,niestety sklep ten ma swoja ofic. strone,a nie wystawia nic na allegro,totez pomimo dostawy zamowionego przeze mnie towarku,realizacja,sposob,to denko totalne.

Zaluje,ze u mnie w miescie jest tylko jeden dostawca,ma ciut nizsze ceny,ale wybor bardzo niewielki,to znaczy nie pod nas...Zabawek i innych fajnych rzeczy w ogole w ofercie nie posiada.No dobra,to na tyle.....