Lookita 22.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Jaki sklep polecacie z chemia oryginalna niemiecka lub inna zagraniczna,do prania,czyszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 ja korzystam niestety tylko z uprzejmości znajomych, którzy mi czasami coś przywiozą, mieszkając na samym wschodzie trudno się do czegoś dostukać.Szczęśliwie w poniedziałek jadę służbowo do Niemiec, wyjątkowo samochodem i już puściłam wodze fantazji co ja to nie kupię..... ( ciekawe co szef powie na moje szalenstwa:cool:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 22.05.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 :-)pieknie...ja nie mam wyjazdow zagranicznych,chcialbym cos kupic na fakture...na razie na allegro namierzylem sprzedawce....ceny porownywalne z moim miejscowym....uwazasz,ze niemieckie-zagraniczne art.chem sa lepsze od odpowiednikow w polskich sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.05.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 proszki do prania zdecydowanie. Niby te same, czyli te same nazwy, a zupełnie inny skład. i efekt końcowy o niebo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.05.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 przede wszystkim tam jest więcej proszku w proszku. Podobno te zarzuty są od dawna znane firmom, ale one twierdza, że jak się powie niemieckiej gospodyni, że ma dać miarkę na pralkę, to da, a polska wsypie "na oko" 3 razy za dużo albo da dwie miarki "na zapas". I dlatego dają więcej wypełniacza, bo za dużo to też nie dobrze- osłabi materiał, może odbarwić, przeżreć... Ja kupuję tabletki do prania i do zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 24.05.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dzieki za wypowiedzi.Paczka z chemia niemiecka jedzie do mnie,na pewno jest roznica w artykulach,zbyt wiele osob tak uwaza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dzieki za wypowiedzi.Paczka z chemia niemiecka jedzie do mnie,na pewno jest roznica w artykulach,zbyt wiele osob tak uwaza.... czy możesz podać nazwę tego Sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 24.05.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 NIe bede zapeszac,ale ,jak tylko dojdzie paczka,a moze to bedziee jutro( w niedz zamowilem) to podziele sie wrazeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Lookita, jeśli jesteś z Torunia lub okolic to mogę polecić osobę, która hurtowo ściąga rzeczy z Niemiec. Kupuję u niego, proszki, płyny, kawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 24.05.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dziekuje.NIestety jestem z okolic Wawy.Zamowilem w oficjalnym sklepie,gdyz art.czystosciowe wzialem na fakturke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.05.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Lookita, jeśli jesteś z Torunia lub okolic to mogę polecić osobę, która hurtowo ściąga rzeczy z Niemiec. Kupuję u niego, proszki, płyny, kawy... Jak wiesz mieszkam "niedaleko", więc możesz mi podać namiar. No i podzielić się na priva co Ty kupujesz i co polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.05.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Aga, nie muszę na priva. Kupujęna giełdzie owocowo-warzywnej na ul. Towarowej. Kupuję proszki do prania, płyn do płukania, tabletki do zmywarki, mydlo na plamy, słodycze, kawę, żele pod prysznic, szampony, odżywki, pianki do włosów. Czasami jak dowiezie to śmietanę, salami. Jeździ też do Angli. Często kupowałam u niego zabawki np. Fischer Price o jakieś 50% tańsze niż u nas w sklepie. Ostatnio dla Młodej kupiłam nowe firmowe Adidasy za 20 zł. W sklepie kosztują 60 zł. Teraz 7- miesięczna jeździ w wózku i szpanuje firmówkami;) Edytowane 25 Maja 2010 przez agnieszkakusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 28.05.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Zamowienie blyskawicznie przyszlo.Chemia-na razie czeka na testy,choc nie ukrywam,ze nie bede sledzic z lupa efektow prania ubran.Wyjasniajac ,ja to facet,choc nie obrazajac innych osobnikow,ja akurat nie bede sie przejmowac uzyskanymi efektami,zakladam,ze skoro mam placic za podbne tyle samo,a rozniace sie ,podobno,bardzo w efekcie,totez wybralem chemie zagraniczna.Zamowienie zlozylem na allegro,w hurtowni HURTTOMIX.Swietny Sprzedawca,ceny tansze pomimo skromniejszego wyboru w por. z goscmi z Wroclawia.Swietna kooperacja,blyskawiczna wysylka i dostawa.Ocene wystawilem na allegro.Tu bede wychwalac ww. sprzedawce,gdyz w tym samym czasie prowadzilem 2 inne zakupy,jeden ze sklepow,zenujaco podszedl do realizacji mego zamowienia.Kompromitacja,niestety sklep ten ma swoja ofic. strone,a nie wystawia nic na allegro,totez pomimo dostawy zamowionego przeze mnie towarku,realizacja,sposob,to denko totalne.Zaluje,ze u mnie w miescie jest tylko jeden dostawca,ma ciut nizsze ceny,ale wybor bardzo niewielki,to znaczy nie pod nas...Zabawek i innych fajnych rzeczy w ogole w ofercie nie posiada.No dobra,to na tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 agnieszkakusi i Lookita dzęki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts