Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kościół mi podziękował za in vitro.

ziaba

Recommended Posts

Małgoś, wybacz ale piszesz bzdury. Prawdziwy katolik powinien pierwszy zaprotestować! Czy przynależność do KK w praktyce oznaczać ma manipulację i wykorzystanie dzieci, które w większości nie mają pojęcia co to jest in vitro? Rodzic, jeśli uważa to za słuszne, może wziąć ze sobą na demonstrację swoje pociechy. Tylko co przez to osiągnie? A szkoła przecież ma być "neutralna światopoglądowo" [wiem, teraz ja piszę bzdury].

• Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak dla mnie największym skandalem w tym rzeszowskim "Marszu dla życia i rodziny" jest to że dziecka zostały zagonione ze szkoły, bez pytania ich o zdanie, a rodziców nie poinformowano że w tym roku "piknik caritasu" będzie miał ciut inny charakter.

Swego czasu obowiązkowo zaganiali na pochód pierwszo-majowy teraz na "Marsz dla życia i rodziny". :sick:

PS. Oczywiście rodzice wyrazili zgodę, tyle że nie wiedzieli że to nie będzie jak latach poprzednich. Trochę pośpiewają piosenki religijne, zjedzą po pieczonej kiełbasce i do domu.

Gazeta Wybiórcza po raz kolejny puściła bąka,

naprawdę dziwie się że są jeszcze ludzie którzy wierzą

w manipulacje tego śmierdziela.

tutaj więcej zdjęć z marszu w Rzeszowie,

http://hej.rzeszow.pl/marsz_dla_zycia_i_rodziny,galeria569.html

tutaj jeszcze relacja z marszu w Warszawie

http://www.marsz.org/marsze,5,m.html

(trzeba kliknąć na multimedia)

inteligenty człowiek od razu zobaczy jak gazeta manipuluje,

a głupek niech dalej wierzy w Michnika,

pozdrawiam i życzę słonecznego weekendu

Edytowane przez Bold

O rany, dzieci 10-11 lat..... Ja rozumiem liceum. Takie marsze wtedy są dla mnie jak najbardziej, mlodzież chce mieć przekonania, na tym etapie rozwoju takie przekonania są OK. I tak życie je zweryfikuje :). Ale co to obchodzi 11 letnie dzieci? Zaczynam podejrzewać, że tylko w tym wieku dzieci dadzą się gdzieś zagnać bez protestu. Starsze mają już swoje zdanie i, zapewne, nie zapewniłyby frekwencji..... Żałosne.

Hmmm... nasunęło mi się. Jak znajomej mającej córkę w wieku 16 pięć lat temu powiedzieliśmy że my z mężem (wówczas chłopakiem

) już uprawialiśmy sex w tym wieku to nas wyśmiałą - powiedziała - nie moja Małgosia nawet o tym nie myśli. . Dyskusja dotyczyłą właśnie zabezpieczania. Teraz jest prawnym opiekunem 4 letniego wnuka (ta moja koleżanka).

A czas idzie wciąż .naprzód

Hmmm... nasunęło mi się. Jak znajomej mającej córkę w wieku 16 pięć lat temu powiedzieliśmy że my z mężem (wówczas chłopakiem

) już uprawialiśmy sex w tym wieku to nas wyśmiałą - powiedziała - nie moja Małgosia nawet o tym nie myśli. . Dyskusja dotyczyłą właśnie zabezpieczania. Teraz jest prawnym opiekunem 4 letniego wnuka (ta moja koleżanka).

A czas idzie wciąż .naprzód

Dlatego świadome mamy ida z córkami zakładać spirale jak skończa 12 lat ( nie mamy tylko córki, BOHO :cool: )

ps. mamy mogą też(założyć sobie ), hurtem powinno byc taniej ;)

Spirali nie powinno się zakładać u "nieródek".

A ja poprzez wczesne rozmowy i wizyty u gina z moją mamą nie miałam dziecka w wieku 17 lat lecz po skończeniu szkół i przeżyciu ze swoim partnerem 12 lat. Dlatego mam dziecko które miałąm świadomie i bardzo się z tego cieszę.