jola_krzysiek 02.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Małgoś, wybacz ale piszesz bzdury. Prawdziwy katolik powinien pierwszy zaprotestować! Czy przynależność do KK w praktyce oznaczać ma manipulację i wykorzystanie dzieci, które w większości nie mają pojęcia co to jest in vitro? Rodzic, jeśli uważa to za słuszne, może wziąć ze sobą na demonstrację swoje pociechy. Tylko co przez to osiągnie? A szkoła przecież ma być "neutralna światopoglądowo" [wiem, teraz ja piszę bzdury]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 MCzy przynależność do KK w praktyce oznaczać ma manipulację i wykorzystanie dzieci, które w większości nie mają pojęcia co to jest in vitro? Eureka! Nie mowie, co powinno w praktyce oznaczac, ale co oznacza. Dla mnie nic nowego pod sloncem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 02.06.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Jak dla mnie największym skandalem w tym rzeszowskim "Marszu dla życia i rodziny" jest to że dziecka zostały zagonione ze szkoły, bez pytania ich o zdanie, a rodziców nie poinformowano że w tym roku "piknik caritasu" będzie miał ciut inny charakter. Swego czasu obowiązkowo zaganiali na pochód pierwszo-majowy teraz na "Marsz dla życia i rodziny". PS. Oczywiście rodzice wyrazili zgodę, tyle że nie wiedzieli że to nie będzie jak latach poprzednich. Trochę pośpiewają piosenki religijne, zjedzą po pieczonej kiełbasce i do domu. Gazeta Wybiórcza po raz kolejny puściła bąka, naprawdę dziwie się że są jeszcze ludzie którzy wierzą w manipulacje tego śmierdziela. tutaj więcej zdjęć z marszu w Rzeszowie, http://hej.rzeszow.pl/marsz_dla_zycia_i_rodziny,galeria569.html tutaj jeszcze relacja z marszu w Warszawie http://www.marsz.org/marsze,5,m.html (trzeba kliknąć na multimedia) inteligenty człowiek od razu zobaczy jak gazeta manipuluje, a głupek niech dalej wierzy w Michnika, pozdrawiam i życzę słonecznego weekendu Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 02.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ale jak manipuluje ?możesz podać konkretny przykład manipulacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ee... nic nie rozumiesz.. to proste - zdjęcia, na którym dzieciaki dzierżą moherowe plakaty z niezrozumiałymi dla nich hasłami, NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 02.06.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a może to fotomontaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 oczywiście, autorami są Michnik i Senyszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.06.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 O rany, dzieci 10-11 lat..... Ja rozumiem liceum. Takie marsze wtedy są dla mnie jak najbardziej, mlodzież chce mieć przekonania, na tym etapie rozwoju takie przekonania są OK. I tak życie je zweryfikuje . Ale co to obchodzi 11 letnie dzieci? Zaczynam podejrzewać, że tylko w tym wieku dzieci dadzą się gdzieś zagnać bez protestu. Starsze mają już swoje zdanie i, zapewne, nie zapewniłyby frekwencji..... Żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Czem skorupka za młodu...Ciekawym, czy nauczyciele tej młodzieży poświęcili godzinę (jest jeszcze godzina wychowawcza w szkole?) na wyjaśnienie o co chodziło i o co teraz chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.06.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 a może to fotomontaż ? Może ? http://hej.rzeszow.pl/files/m/miasto_rze/1_569_12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 03.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Szczególnie ta dwójka dzieci w lewym dolnym rogu fotki .... jest baaaardzo szczęśliwa ,że ją zagoniono na ten spęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Szczególnie ta dwójka dzieci w lewym dolnym rogu fotki .... jest baaaardzo szczęśliwa ,że ją zagoniono na ten spęd tak, one pewnie chciałyby się pobawić w " słoneczko ' ?! ( jak inne normalne ) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.06.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 To przecież Tobie podobni , zabronili nauczać młodzież o sprawach seksu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.06.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 To przecież Tobie podobni , zabronili nauczać młodzież o sprawach seksu... Chopie o sexie w kościele uczyli wcześniej niż niektórzy pomyśleli otym żeby uczyć w szkolach. Chope na starym paliwie jedziesz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Jak tu z takim dyskutować http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,3305/q,Katolicyzm.milosc.seks sobie poczytaj . Nie tylko "niedzielę " Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Marek-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 04.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jak tu z takim dyskutować http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,3305/q,Katolicyzm.milosc.seks sobie poczytaj . Nie tylko "niedzielę " a po co dyskutować z prokto-marianem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 a po co dyskutować z prokto-marianem ? Gdyby nie ja to temat umarłby śmiercią naturalną. :D:D Pochwal się wqiedzą w jakim wieku dziewczyna, ( a właściwie rodzice ) powina zacząc myslec o zabezpieczeniu się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hmmm... nasunęło mi się. Jak znajomej mającej córkę w wieku 16 pięć lat temu powiedzieliśmy że my z mężem (wówczas chłopakiem) już uprawialiśmy sex w tym wieku to nas wyśmiałą - powiedziała - nie moja Małgosia nawet o tym nie myśli. . Dyskusja dotyczyłą właśnie zabezpieczania. Teraz jest prawnym opiekunem 4 letniego wnuka (ta moja koleżanka).A czas idzie wciąż .naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 10.06.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hmmm... nasunęło mi się. Jak znajomej mającej córkę w wieku 16 pięć lat temu powiedzieliśmy że my z mężem (wówczas chłopakiem ) już uprawialiśmy sex w tym wieku to nas wyśmiałą - powiedziała - nie moja Małgosia nawet o tym nie myśli. . Dyskusja dotyczyłą właśnie zabezpieczania. Teraz jest prawnym opiekunem 4 letniego wnuka (ta moja koleżanka). A czas idzie wciąż .naprzód Dlatego świadome mamy ida z córkami zakładać spirale jak skończa 12 lat ( nie mamy tylko córki, BOHO ) ps. mamy mogą też(założyć sobie ), hurtem powinno byc taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.06.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Spirali nie powinno się zakładać u "nieródek".A ja poprzez wczesne rozmowy i wizyty u gina z moją mamą nie miałam dziecka w wieku 17 lat lecz po skończeniu szkół i przeżyciu ze swoim partnerem 12 lat. Dlatego mam dziecko które miałąm świadomie i bardzo się z tego cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts