lutek34 23.05.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witammam do zabudowania wannę asymetryczną mozaikom, z tym że na spodzie obudowy ma być wcięcie 10x10 a u góry mozaika ma licować z rantem wanny. Zamiast się bawić w kombinacje ze stelażem znalazłem w sieci system BORAD na http://www.obudowa-wanny.pl i czy ktoś z Was użył tego systemu? Inne systemy styropianowe z tego co widzę nie mają możliwości zrobienia dolnego wpustu przy jednoczesnym licowaniu mozaiki z rantem wanny. Dodam że obudowywana wanna to Koło elipso.Może znacie jakieś inne rozwiązania? Będę wdzięczny za wszelkie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 23.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Znamy... do tej wanny /jak i do każdej wanny Koło/ występuje gotowa obudowa - taka z plastiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 23.05.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Znamy... do tej wanny /jak i do każdej wanny Koło/ występuje gotowa obudowa - taka z plastiku.... Kolego beton a przeczytałeś co napisałem wyżej? Ja wiem że są gotowe obudowy plastikowe ale ktoś chce mozaikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 24.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam mam do zabudowania wannę asymetryczną mozaikom, z tym że na spodzie obudowy ma być wcięcie 10x10 a u góry mozaika ma licować z rantem wanny. Zamiast się bawić w kombinacje ze stelażem znalazłem w sieci system BORAD na http://www.obudowa-wanny.pl i czy ktoś z Was użył tego systemu? Inne systemy styropianowe z tego co widzę nie mają możliwości zrobienia dolnego wpustu przy jednoczesnym licowaniu mozaiki z rantem wanny. Dodam że obudowywana wanna to Koło elipso. Może znacie jakieś inne rozwiązania? Będę wdzięczny za wszelkie pomysły. hmmmm... przeczytałem... szczególnie czerwone... Ale zdaje się że autor wątku nie przeczytał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts