PaposSmerfos 23.05.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam Serdecznie. Jestem nowy na forum. Mam na imię Marcin i mam nadzieję, że nie napsuje wam zbytnio krwi:) Otóż jestem przed budową mojego warsztatu ( bardziej do majsterkowania ), dostałem pozwolenie więc robię Do sedna: Domek (czy jak to można nazwać), ma być z drewna o wymiarach 3m x 5m x 2m (wys). Chciałbym prosić o ew. podpowiedzi jak i co, jestem lakiem i będzie to moja pierwsza tego typu budowa? Doświadczenie i co najważniejsze chęci są i to spore:) I tu moje pytania: 1) Plan planem się zrobi tylko, jak wyliczyć ile potrzebował bym drewna, i jakiego ? 2)Wylewać fundament czy nie ? Hmm tak na szybko nie wiem jakie pytania zadać, jakiś przy mroczony jestem tą niedzielną pogodą Wiem, że pytania pewnie zbyt ogólne lecz jak już mówiłem jestem laikiem i dopiero zaczynam Proszę o ew. porady, krytykę tylko bez bicia. Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts