magpie101 23.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 NIe wiem czy temat taki juz byl, ja jestem od kilku lat na forum i nie pamietam takiego. Dzisiaj byly saszlyki (papryka, cebula, pieczarki, mieso: szynka, lopatka i karkowka, do tego pieczarki faszerowane serem i pietruszka Gotowe Do tego pieczony chleb, surowka z mlodej kapusty z rzodkiewka, ogorkiem, papryka i sosem czosnkowym i dipy: chrzanowy, musztardowy i czosnkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.05.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No nie! Zalałem klawiaturę .... śliną. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4128920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 magpie - ale pychota Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4129274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mniam, śliczności Magpie a robiłaś śliwki zawijane boczkiem? Szybko, prosto i ... pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4129368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mniam, śliczności Magpie a robiłaś śliwki zawijane boczkiem? Szybko, prosto i ... pyszności Czy chodzi o takie z orzechem w środku? Widziałam gdzieś w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4129860 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.05.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 No nie! Zalałem klawiaturę .... śliną. :D:D dodam, ze wszystko szykowal slubny, ja nie mam cierpliwosci do potraw grilowych. Mniam, śliczności Magpie a robiłaś śliwki zawijane boczkiem? Szybko, prosto i ... pyszności Prosze o przepis;). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4129969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zawijałam po prostu suszone śliwki kalifornijkie plasterkami boczku.Zawinąc, spiąc i gotoweSama się dziwiłam, jaki mają fajny smak. Z orzechami nie robiłam ani nie jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4130005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 26.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 U mnie byl w sobote, oprocz standardu, byly jeszcze piersi z kurczaka z mozarella zapiekane w boczku raj dla podniebienia! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4130251 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zawijałam po prostu suszone śliwki kalifornijkie plasterkami boczku. Zawinąc, spiąc i gotowe Sama się dziwiłam, jaki mają fajny smak. Z orzechami nie robiłam ani nie jadłam. Widziałam w jakimś programie kulinarnym jak kobitka moczyła śliwki w winie, potem wkładała do każdej kawałek orzecha włoskiego, zawijała w boczek, spinała i grillowała albo smażyła na patelni. Tez nie robiłam i nie jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4130553 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 No to ja też sie pochwalę najszybszym obiadem świata (jeśli chodzi o wkład pracy). Karkówka z grilla. U mnie wprawdzie grill elektryczny, a potrawa nie tak efektowna jak szaszłyki i pieczarki, ale zapewniam, że było pyszne. Przed: http://i49.tinypic.com/245hg14.jpg I po: http://i47.tinypic.com/eklu2c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4130560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 A macie jakis wyprobowany sposob na zamarynowanie kielbasek? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4130986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A macie jakis wyprobowany sposob na zamarynowanie kielbasek? Trzeba je niestety ponakłuwać i wmasować przyprawy,choć ja jestem zdania,że na grill(i nie tylko)kiełbasa musi być "pierwyj sort" a wtedy naprawdę nie potrzebuje marynat (możesz dodać zioła na wierzch).Ponakłuwana kiełbacha wysuszy się tylko,ale to moje zdanie,zdanie 'idealnego grillowicza";) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4141284 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a ja mam pytanie bardzo techniczne - gdzie Wy macie pogodę do grillowania? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4141348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ja w kuchni. Wywloklam grill elektryczny, który został zapakowany na czas wiosny i lata. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4141446 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Magpie, zaraz wyślę męża, żeby Cię aresztował, no;)na diecie takie cuda oglądać...no nieeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4141559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Patrzą ca te pyszności na zdjęciach naszła mnie nagła ochota na grillowanie. Nawet pomyślałam sobie o najbliższym weekendzie. Po chwili jednak mój entuzjazm został ostudzony. Przyjemność grillowania zniweczona zostanie w kwadrans, przez miliony wygłodniałych komarów, które mi na moim własnym podwórku żyć nie dają. A niech to... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4153075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.06.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja znowu wyjade z grillem elektrycznym, ale nie smakuje mi mięso z "normalnego". Śmierdzi mi dymem czy czyms takim i nic na to nie poradze. Zrobiłam szaszłyki z piersi indyka. Zostało na blasze miejsca, to jeszcze resztki warzywek sie zgrillowały http://i47.tinypic.com/2qvwcxs.jpg http://i48.tinypic.com/2jd5s12.jpg http://i45.tinypic.com/f3i3kj.jpg http://i47.tinypic.com/160rfop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4168005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.06.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Sam mam grilla ogniskowego i smak tu zależy od zastosowanego drewna - najczęściej brzoza(oczywiście poza dodanymi przyprawami). Co do jakości kiełbasek -potwierdzam - tylko dobry sort. Te najtańsze "biedronkowe" można od razu dać psu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4168539 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 nawet pies tych biedronkowych nie zjeJa robie cos takiego - do takich rynienek aluminiowych jednorazowych wkladam kaszanke, dobra kapuste kiszona i plasterki boczku. Zapiekam na grillu jakies pol godzinki. Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/143409-grilujemy/#findComment-4171759 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.