magpie101 23.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 NIe wiem czy temat taki juz byl, ja jestem od kilku lat na forum i nie pamietam takiego. Dzisiaj byly saszlyki (papryka, cebula, pieczarki, mieso: szynka, lopatka i karkowka, do tego pieczarki faszerowane serem i pietruszka Gotowe Do tego pieczony chleb, surowka z mlodej kapusty z rzodkiewka, ogorkiem, papryka i sosem czosnkowym i dipy: chrzanowy, musztardowy i czosnkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.05.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No nie! Zalałem klawiaturę .... śliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 magpie - ale pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mniam, śliczności Magpie a robiłaś śliwki zawijane boczkiem? Szybko, prosto i ... pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mniam, śliczności Magpie a robiłaś śliwki zawijane boczkiem? Szybko, prosto i ... pyszności Czy chodzi o takie z orzechem w środku? Widziałam gdzieś w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.05.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 No nie! Zalałem klawiaturę .... śliną. :D:D dodam, ze wszystko szykowal slubny, ja nie mam cierpliwosci do potraw grilowych. Mniam, śliczności Magpie a robiłaś śliwki zawijane boczkiem? Szybko, prosto i ... pyszności Prosze o przepis;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zawijałam po prostu suszone śliwki kalifornijkie plasterkami boczku.Zawinąc, spiąc i gotoweSama się dziwiłam, jaki mają fajny smak. Z orzechami nie robiłam ani nie jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 26.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 U mnie byl w sobote, oprocz standardu, byly jeszcze piersi z kurczaka z mozarella zapiekane w boczku raj dla podniebienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zawijałam po prostu suszone śliwki kalifornijkie plasterkami boczku. Zawinąc, spiąc i gotowe Sama się dziwiłam, jaki mają fajny smak. Z orzechami nie robiłam ani nie jadłam. Widziałam w jakimś programie kulinarnym jak kobitka moczyła śliwki w winie, potem wkładała do każdej kawałek orzecha włoskiego, zawijała w boczek, spinała i grillowała albo smażyła na patelni. Tez nie robiłam i nie jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 No to ja też sie pochwalę najszybszym obiadem świata (jeśli chodzi o wkład pracy). Karkówka z grilla. U mnie wprawdzie grill elektryczny, a potrawa nie tak efektowna jak szaszłyki i pieczarki, ale zapewniam, że było pyszne. Przed: http://i49.tinypic.com/245hg14.jpg I po: http://i47.tinypic.com/eklu2c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 A macie jakis wyprobowany sposob na zamarynowanie kielbasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A macie jakis wyprobowany sposob na zamarynowanie kielbasek? Trzeba je niestety ponakłuwać i wmasować przyprawy,choć ja jestem zdania,że na grill(i nie tylko)kiełbasa musi być "pierwyj sort" a wtedy naprawdę nie potrzebuje marynat (możesz dodać zioła na wierzch).Ponakłuwana kiełbacha wysuszy się tylko,ale to moje zdanie,zdanie 'idealnego grillowicza";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a ja mam pytanie bardzo techniczne - gdzie Wy macie pogodę do grillowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ja w kuchni. Wywloklam grill elektryczny, który został zapakowany na czas wiosny i lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Magpie, zaraz wyślę męża, żeby Cię aresztował, no;)na diecie takie cuda oglądać...no nieeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Patrzą ca te pyszności na zdjęciach naszła mnie nagła ochota na grillowanie. Nawet pomyślałam sobie o najbliższym weekendzie. Po chwili jednak mój entuzjazm został ostudzony. Przyjemność grillowania zniweczona zostanie w kwadrans, przez miliony wygłodniałych komarów, które mi na moim własnym podwórku żyć nie dają. A niech to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.06.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja znowu wyjade z grillem elektrycznym, ale nie smakuje mi mięso z "normalnego". Śmierdzi mi dymem czy czyms takim i nic na to nie poradze. Zrobiłam szaszłyki z piersi indyka. Zostało na blasze miejsca, to jeszcze resztki warzywek sie zgrillowały http://i47.tinypic.com/2qvwcxs.jpg http://i48.tinypic.com/2jd5s12.jpg http://i45.tinypic.com/f3i3kj.jpg http://i47.tinypic.com/160rfop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.06.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Sam mam grilla ogniskowego i smak tu zależy od zastosowanego drewna - najczęściej brzoza(oczywiście poza dodanymi przyprawami). Co do jakości kiełbasek -potwierdzam - tylko dobry sort. Te najtańsze "biedronkowe" można od razu dać psu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 nawet pies tych biedronkowych nie zjeJa robie cos takiego - do takich rynienek aluminiowych jednorazowych wkladam kaszanke, dobra kapuste kiszona i plasterki boczku. Zapiekam na grillu jakies pol godzinki. Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.