anna99 23.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Pomóżcie, bo w tym temacie jestem zielona. Kupuję używany samochód Opla Astrę III. Gość ma tylko jeden kluczyk, bo tyle miał poprzedni właściciel. Chciałabym mieć dwa, więc szukałam, że dorobienie w zakładzie to koszt ok. 400 zł. Na Allegro mogę kupić kluczyk z immobilizerem i pilotem za 150 zł do Astry III. Czy lepszy jest surowy, czy już żłobiony? (taka sama cena). Czy opłaca się kupować kluczyk i dawać go do zaprogramowania, czy od razu zlecić to wszystko w zakładzie? Dodaje, że nie mam PIN-u do immobilizera i trzeba go ściągnąć na żywca z samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.05.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No tak,adres ma,kluczyk ma....Ale to tylko teoria spiskowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 26.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kup po dorobieniu przez obecnego właściciela. to będzie pewność, że działa. Jak się podzielicie kosztami to wasza sprawa.Co do teorii spiskowej to trochę śmiechu warta. Kto kupując samochód ma gwarancję, że poprzedni właściciel nie dorobił sobie kluczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts