tomo203 23.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam serdecznie, dziś zauważyłem, iż mój "życzliwy" sąsiad postawił dom który jest wysunięty o 4 metry za nieprzekraczającą linię zabudowy (niezgodne z warunkami zabudowy). Co mogę zrobić w tej kwestij? Dom zasłania mi słońce itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 24.05.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Możesz zgłosić do nadzoru budowlanego, ale czy aż tak bardzo Ci to przeszkadza żeby zacząć wojnę z sąsiadem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.05.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jeśli tak jest (a mam wątpliwości), to jest to samowola budowlana, która będzie podlegała rozbiórce, bo nie ma podstaw do jej legalizacji (niezgodna z WZ) – moim zdaniem, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-r 24.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 u mnie po pomiarach geodety okazało się że budynki sąsiada stoją na mojej działce prawie na 1m !!! i co mam mu kazać rozbierać/oddać ziemię/zapłacić ? jak wiem że to i tak nic nie da a tylko będę miał WROGA nie sąsiada....jak się chcesz kłócić z sąsiadem to wysyłaj donosy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomo203 31.05.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wszytko ok, tylko ten koles to kawał gnoja, ni epozwolił mi postawić domu wg. mojego projektu bo stwierdzil ze bedzie mu zaslanial swiatło itp... Zglosze do nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts