Kasia_de 24.05.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ... i mu nie zmieniła koloru? bo moja podbitka (konkretnie listwy) zmieniła kolor na zielonkawy, a przedstawiciel producenta upiera się, że na rynku nie ma podbitki, która by nie zmieniła koloru pod wpływem słońca i w zasadzie listwy wykończeniowe nie powinny być montowane w miejscu nasłonecznionym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 24.05.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 napisz coś więcej o producencie, ja mam Gamrata złoty dąb montowanego 2 lata temu i wszystko jest oki, a spora część jest w miejscu nasłonecznionym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 24.05.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mam royal soffit panele są ok, ładny kolor, ale listwa wykończeniowa zmieniła barwę na zielonkawą, jakby plastik się utlenił. Napisałam reklamację, najpierw twierdzili, że ten produkt nie może mieć kontaktu ze słońcem (fakt, najgorszy kolor jest na wykończeniu szczytu dachu), potem zaproponowali zwrot kosztów listwy. To nie jest dobre rozwiązanie, bo koszt tych listew to 300 zł, a żeby je wymienić, muszę rozebrać podbitkę i złożyć od nowa (ze 2000 zł za robotę). Ponadto jak znowu wymienię na te same, to za rok będą zielone... Przedstawiciel Royala twierdzi, że WSZYSTKIE dostępne na rynku podsufitki, jeśli bądą wystawione na słońce, zmienią kolor. Dlatego pytam, czy komuś podsufitka złoty dąb, wystawiona na słońce, nie zmieniła koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts