Róża1719506796 24.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witajcie, mam pytanie łazienkowe: widzieliście lub, może macie pomysł, gdzie szukać wanny, jak ta poniżej tylko bez tzw. siedziska? Nie mogę nigdzie znaleźć wanny w takim kształcie czyli zwykłej okragłej z jedną stroną ściętą. A bez sensu mieć wielką wannę tylko z wyglądu, a w użytkowaniu czuć się jak w zwykłej "prostokątnej" ;( http://img228.imageshack.us/img228/4521/furorra.jpg Someone Help? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.05.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Ja się tam w niej nie czuję jak w zwykłej prostokątnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.m. 24.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 RóżaJa też kupiłem tę wannę KOŁO furora. Bardzo mi się ona podoba. A siedzisko jest super. Do mycie dzieci wręcz idealne. Tak myślę bo jeszcze z niej nie korzystałem. Na ten moment kłądę płytki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Róża, nie pomogę w temacie ale dodam tylko, ze siedzisko w wannie fajna rzecz:)I nie tylko do mycia dzieci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Mnie akurat w myciu dzieci siedzisko w fororze przeszkadza, dziecko siedzi daleko od brzegu wanny i trzeba sobie ręce naciągać. Gdybym miała myć niemowlaka, albo takego roczniaka, to byłoby to bardzo trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Róża1719506796 25.05.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) Dzięki wiekie za odpowiedź - ja narazie nie mam dzieci, ale kto wie Miałam wielkie obawy, że to siedzisko będzie przeszkadzać w kąpieli dwuosobowej... MI też wanna podoba się strasznie i tylko właśnie ten "mankament" odstraszał. Z drugiej strony to dosyć dziwne, że nie można znaleźć nic podobnego... A może i lepiej? Łatwiej się zdecydować ) A czy ktoś z Was siedział w niej we dwoje? Wygodnie się siedzi? Edytowane 25 Maja 2010 przez Róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.05.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ciągle nie mieliśmy okazji ... tak to już jest, jak są dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doro 27.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Używam jej już parę latek, jest bardzo fajna i świetnie wygląda w łazience. Sprawdziła się przy kąpieli we dwójkę bez problemu, faktycznie gorzej przy kąpieli maluszków - półka jest pomocna choć trzeba bardzo uważać - ślisko. Pierwsze " samodzielne " kąpiele synka odbywały się po prostu w bardzo płytkiej wodzie. Trzeba się dobrze zastanowić nad ustawieniem jej w łazience bo przy myciu samej wanny też trzeba się trochę pogimnastykować jeśli nie pomyśli się o wygodnym dostępie z boków. Ja jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts