Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamiennik łazienkowy - Wanna Furora (Kolo)

Róża1719506796

Recommended Posts

Witajcie, mam pytanie łazienkowe:

widzieliście lub, może macie pomysł, gdzie szukać wanny, jak ta poniżej tylko bez tzw. siedziska?

Nie mogę nigdzie znaleźć wanny w takim kształcie czyli zwykłej okragłej z jedną stroną ściętą.

A bez sensu mieć wielką wannę tylko z wyglądu, a w użytkowaniu czuć się jak w zwykłej "prostokątnej" ;(

http://img228.imageshack.us/img228/4521/furorra.jpg

Someone Help? :yes:

Dzięki wiekie za odpowiedź - ja narazie nie mam dzieci, ale kto wie :D

Miałam wielkie obawy, że to siedzisko będzie przeszkadzać w kąpieli dwuosobowej... MI też wanna podoba się strasznie i tylko właśnie ten "mankament" odstraszał.

Z drugiej strony to dosyć dziwne, że nie można znaleźć nic podobnego... A może i lepiej? Łatwiej się zdecydować :))

A czy ktoś z Was siedział w niej we dwoje? Wygodnie się siedzi?

Edytowane przez Róża

Używam jej już parę latek, jest bardzo fajna i świetnie wygląda w łazience. Sprawdziła się przy kąpieli we dwójkę bez problemu, faktycznie gorzej przy kąpieli maluszków - półka jest pomocna choć trzeba bardzo uważać - ślisko. Pierwsze " samodzielne " kąpiele synka odbywały się po prostu w bardzo płytkiej wodzie. Trzeba się dobrze zastanowić nad ustawieniem jej w łazience bo przy myciu samej wanny też trzeba się trochę pogimnastykować jeśli nie pomyśli się o wygodnym dostępie z boków. Ja jestem bardzo zadowolona.